Абе тъпа си братле със сигурност си нямаш на идея от истината за тревата !! Кво чела си тъпите статии в интернет на някви ограничени мозъци ? Не се и учудвам от това което казваш ... точно това е идеята на всичките тия глупости които се пишат , да ти контролират мисленето , това е схемата на всичко около нас ... държава , свят ... за това толкова много хора живеете с някви тъпи граници на нещата които приемате и признавате ! Разберете че тревата не е тва което ви карат да си мислите ! Това растение ти го дава природата и трябва да го уважаваш ! Колко пъти си пушил/а марихуана ? Сигурна съм че не е повече от 2 пъти ... ти дори не знаеш още какво е самата марихуана ! Не толерирам ежедневното пушене на трева , но когато е в нормални количества , твърдя че може само да ти помага ! Пуша трева от достатъчно време и мога да ви кажа , че марихуаната само ми е помогнала да осъзная неща които преди не осъзнавах Помогна ми да се изградя като личността , която съм сега . Отвори ми очите . Много тук ще кажете че съм боклук , защото пуша трева ... съзнанието и фигурите които целят да ви манипулират ви ограничават ! Това което хората не призванат защото са им набити разни глупости или защото просто не го призванат защото не знаят какво е , не значи че това нещо не струва ! Марихуаната може само да ви помогне ! Приемете че съществува нещо и извън границите които са ви / сте си поставили ... отворете си очите е така!
Една цигара с трева убива средно между 100 - 115 хиляди мозъчни клетки. Една цигара марихуана от 500 до 570 хиляди. Не е вредно за малоумните, които я пушат и си внушават колко полезно е да го правят.
Дали не си тъп а ? Дали ? Преди да пишеш нещо е хубаво все пак да знаеш за какво става дума нали ?