.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Тема: NE!!!

Супер фен Аватара на _donna_

NE!!!

Ne pu6ete treva.
    Ama nikoga.I ne piite bira.
    A i tutunyt su6to e zle.

napravo - ebte se,uuu v smisul,ebete se vmesto da pu6ite,ili napravo si namerete ne6to drugo.out of the fucking...kazvam vi - NE PU6ETE TREVA - SUPER VREDNO E!!!

(6TE OPRAVQ POSTA SI;6TE BUDE NA KIRLICA,SAMO NE GO TRIITE,ZA6TOTO E VAJEN ZA MALKITE DECA,KOITO SI NQMAT I PREDSTAVA,4E OT TREVA SE UMIRA!!!)

ДА, ПРАВА СИ
    ТЕЯ ДЕТО ПИЯТ СА КОМПЛЕКСАРИ
    ФЕН НА ТОКИО ХОТЕЛ СЕ РОДИЕХ
    ФЕН НА ТОКИО ХОТЕЛ ЩЕ УМРА

добре.

лош спомен?
    we give it all.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    още не я е хванал хероина, спокойно

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    добре.

лош спомен?
    По-скоро лош филм, в момента.
    'Cus history is all dreams.'

Обичам класиките.
    И все пак няма да откажа на някоя буболечка.
    Ти как мислиш, ще ми отива ли?
    Айде да се праскаме?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тва дете още го е яд че Вили и го заби точно между очите и тя нямаше кво да каже
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на Di
    не можеш да ми казваш кво да правя.
    не се изказвай неподготвен,прасе

Абе тъпа си братле със сигурност си нямаш на идея от истината за тревата !! Кво чела си тъпите статии в интернет на някви ограничени мозъци ? Не се и учудвам от това което казваш ... точно това е идеята на всичките тия глупости които се пишат , да ти контролират мисленето , това е схемата на всичко около нас ... държава , свят ... за това толкова много хора живеете с някви тъпи граници на нещата които приемате и признавате ! Разберете че тревата не е тва което ви карат да си мислите ! Това растение ти го дава природата и трябва да го уважаваш ! Колко пъти си пушил/а марихуана ? Сигурна съм че не е повече от 2 пъти ... ти дори не знаеш още какво е самата марихуана ! Не толерирам ежедневното пушене на трева , но когато е в нормални количества , твърдя че може само да ти помага ! Пуша трева от достатъчно време и мога да ви кажа , че марихуаната само ми е помогнала да осъзная неща които преди не осъзнавах Помогна ми да се изградя като личността , която съм сега . Отвори ми очите . Много тук ще кажете че съм боклук , защото пуша трева ... съзнанието и фигурите които целят да ви манипулират ви ограничават ! Това което хората не призванат защото са им набити разни глупости или защото просто не го призванат защото не знаят какво е , не значи че това нещо не струва ! Марихуаната може само да ви помогне ! Приемете че съществува нещо и извън границите които са ви / сте си поставили ... отворете си очите е така!
    phah

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Продължавам да се чудя какво правя аз за Бога, в този форум...

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Повърня.
    Е нееееееее. Не е истина просто.

Абе тъпа си братле със сигурност си нямаш на идея от истината за тревата !! Кво чела си тъпите статии в интернет на някви ограничени мозъци ? Не се и учудвам от това което казваш ... точно това е идеята на всичките тия глупости които се пишат , да ти контролират мисленето , това е схемата на всичко около нас ... държава , свят ... за това толкова много хора живеете с някви тъпи граници на нещата които приемате и признавате ! Разберете че тревата не е тва което ви карат да си мислите ! Това растение ти го дава природата и трябва да го уважаваш ! Колко пъти си пушил/а марихуана ? Сигурна съм че не е повече от 2 пъти ... ти дори не знаеш още какво е самата марихуана ! Не толерирам ежедневното пушене на трева , но когато е в нормални количества , твърдя че може само да ти помага ! Пуша трева от достатъчно време и мога да ви кажа , че марихуаната само ми е помогнала да осъзная неща които преди не осъзнавах Помогна ми да се изградя като личността , която съм сега . Отвори ми очите . Много тук ще кажете че съм боклук , защото пуша трева ... съзнанието и фигурите които целят да ви манипулират ви ограничават ! Това което хората не призванат защото са им набити разни глупости или защото просто не го призванат защото не знаят какво е , не значи че това нещо не струва ! Марихуаната може само да ви помогне ! Приемете че съществува нещо и извън границите които са ви / сте си поставили ... отворете си очите е така!
    Една цигара с трева убива средно между 100 - 115 хиляди мозъчни клетки. Една цигара марихуана от 500 до 570 хиляди. Не е вредно за малоумните, които я пушат и си внушават колко полезно е да го правят.

Цитирай Първоначално написано от onoffon
    Една цигара с трева убива средно между 100 - 115 хиляди мозъчни клетки. Една цигара марихуана от 500 до 570 хиляди. Не е вредно за малоумните, които я пушат и си внушават колко полезно е да го правят.
    Дали не си тъп а ? Дали ? Преди да пишеш нещо е хубаво все пак да знаеш за какво става дума нали ?
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Чудесно знам за какво става дума . Прекрасно знаех и че ще се излее много пумия върху мен заради поста ми . Не мога да ви обедя в нещо което здраво е набито в главите ви , но приемете , че това което вие смятате за нередно , не значи 100% че е така ! Марихуаната затъпява , да , именно заради това казах , че не подкрепям всекидневната употреба ! Вие пък не можете да твърдите нещо , което не разбирате най-малкото , защото нямате опит .
    phah

Град
    Враца
    Стига, бе Направо ме шашна с темата си
    еlsy

Тъп е дума, която не искаш да използваш, повярвай ми. А щом това ми е работата, предполагам, че разбирам?

Тука май само някакви невероятно прости индивиди има май а ?

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    препоръчваш ебане на децата , вместо трева..

и ще има " неее в гъза, аз съм само на тринайсе"
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    препоръчваш е**не на децата , вместо трева..

На 10 момичетата спят с по 5-6 момчета, ти май си доста изостанал човек?

Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    Тука май само някакви невероятно прости индивиди има май а ?
    Май, май, май...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    ахаха, да, конкуренцията ме разбива отвсякъде..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

и кво ?
    phah

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    препоръчваш е**не на децата , вместо трева..

На 10 момичетата спят с по 5-6 момчета, ти май си доста изостанал човек?
    Като сме напреднали дай да толерираме ебането на 13-годишните, така ли?

Чудесно знам за какво става дума . Прекрасно знаех и че ще се излее много пумия върху мен заради поста ми . Не мога да ви обедя в нещо което здраво е набито в главите ви , но приемете , че това което вие смятате за нередно , не значи 100% че е така ! Марихуаната затъпява , да , именно заради това казах , че не подкрепям всекидневната употреба ! Вие пък не можете да твърдите нещо , което не разбирате най-малкото , защото нямате опит .
    Какъв опит се изисква според теб?

Не говорих на тебе а на имбецила който те беше цитирал.
    Тъп е дума, която не искаш да използваш, повярвай ми. А щом това ми е работата, предполагам, че разбирам?
    Ако това ти е работата, има една приказка "Като знам какъв съм инженер ме е страх да ходя на доктор."
    Като го каза това за марихуаната и тревата ми прозвуча на нещо от рода на "Пушиш ли бира ? Не, боцкам си цигари !"
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си