Ne pu6ete treva.
Ama nikoga.I ne piite bira.
A i tutunyt su6to e zle.
napravo - ebte se,uuu v smisul,ebete se vmesto da pu6ite,ili napravo si namerete ne6to drugo.out of the fucking...kazvam vi - NE PU6ETE TREVA - SUPER VREDNO E!!!
(6TE OPRAVQ POSTA SI;6TE BUDE NA KIRLICA,SAMO NE GO TRIITE,ZA6TOTO E VAJEN ZA MALKITE DECA,KOITO SI NQMAT I PREDSTAVA,4E OT TREVA SE UMIRA!!!)
ДА, ПРАВА СИ
ТЕЯ ДЕТО ПИЯТ СА КОМПЛЕКСАРИ
ФЕН НА ТОКИО ХОТЕЛ СЕ РОДИЕХ
ФЕН НА ТОКИО ХОТЕЛ ЩЕ УМРА
По-скоро лош филм, в момента.Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
'Cus history is all dreams.'
Обичам класиките.
И все пак няма да откажа на някоя буболечка.
Ти как мислиш, ще ми отива ли?
Айде да се праскаме?
тва дете още го е яд че Вили и го заби точно между очите и тя нямаше кво да каже![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
не можеш да ми казваш кво да правя.![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Абе тъпа си братле със сигурност си нямаш на идея от истината за тревата !! Кво чела си тъпите статии в интернет на някви ограничени мозъци ? Не се и учудвам от това което казваш ... точно това е идеята на всичките тия глупости които се пишат , да ти контролират мисленето , това е схемата на всичко около нас ... държава , свят ... за това толкова много хора живеете с някви тъпи граници на нещата които приемате и признавате ! Разберете че тревата не е тва което ви карат да си мислите ! Това растение ти го дава природата и трябва да го уважаваш ! Колко пъти си пушил/а марихуана ? Сигурна съм че не е повече от 2 пъти ... ти дори не знаеш още какво е самата марихуана ! Не толерирам ежедневното пушене на трева , но когато е в нормални количества , твърдя че може само да ти помага ! Пуша трева от достатъчно време и мога да ви кажа , че марихуаната само ми е помогнала да осъзная неща които преди не осъзнавах Помогна ми да се изградя като личността , която съм сега . Отвори ми очите . Много тук ще кажете че съм боклук , защото пуша трева ... съзнанието и фигурите които целят да ви манипулират ви ограничават ! Това което хората не призванат защото са им набити разни глупости или защото просто не го призванат защото не знаят какво е , не значи че това нещо не струва ! Марихуаната може само да ви помогне ! Приемете че съществува нещо и извън границите които са ви / сте си поставили ... отворете си очите е така!
phah
Продължавам да се чудя какво правя аз за Бога, в този форум...
Е нееееееее. Не е истина просто.Първоначално написано от balon4eee
![]()
Една цигара с трева убива средно между 100 - 115 хиляди мозъчни клетки. Една цигара марихуана от 500 до 570 хиляди. Не е вредно за малоумните, които я пушат и си внушават колко полезно е да го правят.Първоначално написано от balon4eee
Дали не си тъп а ? Дали ? Преди да пишеш нещо е хубаво все пак да знаеш за какво става дума нали ?Първоначално написано от onoffon
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Чудесно знам за какво става дума . Прекрасно знаех и че ще се излее много пумия върху мен заради поста ми . Не мога да ви обедя в нещо което здраво е набито в главите ви , но приемете , че това което вие смятате за нередно , не значи 100% че е така ! Марихуаната затъпява , да , именно заради това казах , че не подкрепям всекидневната употреба ! Вие пък не можете да твърдите нещо , което не разбирате най-малкото , защото нямате опит .
phah
Тъп е дума, която не искаш да използваш, повярвай ми. А щом това ми е работата, предполагам, че разбирам?
Тука май само някакви невероятно прости индивиди има май а ?![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
препоръчваш ебане на децата , вместо трева..
и ще има " неее в гъза, аз съм само на тринайсе"
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
На 10 момичетата спят с по 5-6 момчета, ти май си доста изостанал човек?Първоначално написано от RAWRRR
Май, май, май...Първоначално написано от LiLGrizzly
ахаха, да, конкуренцията ме разбива отвсякъде..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Като сме напреднали дай да толерираме ебането на 13-годишните, така ли?Първоначално написано от onoffon
Какъв опит се изисква според теб?Първоначално написано от balon4eee
Не говорих на тебе а на имбецила който те беше цитирал.Първоначално написано от balon4eee
Ако това ти е работата, има една приказка "Като знам какъв съм инженер ме е страх да ходя на доктор."Първоначално написано от onoffon
Като го каза това за марихуаната и тревата ми прозвуча на нещо от рода на "Пушиш ли бира ? Не, боцкам си цигари !"
![]()
![]()
![]()
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.