- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пресата - оплешивяване ? Термозащитни кремове.
възможно ли е от пресата да оплешевееш или с времето просто ти се накъсва косата или просто трябва да ползваш термозащитни масла кажете моля ви и какви масла предпочитате.мерси.мисля че има друга тема за което се извинявам ама никoй не пише там
Писането на кирилица е задължително!
Редактирах го,за да не бъде трита темата,но нека следващия път бъде на кирилица,моля.
Punisherrr
зависи от пресата, колко често я използваш.. иначе нз мисля че чак оплешевяване няма да има такъф ефектаз иначе съм си купила лак за косата и един най-обикновен балсам
![]()
![]()
аз я изправям 3 пъти седмично.
то от всичко се изгаря косатаПървоначално написано от zoreto
![]()
ами според мен няма да останеш без коса, а и 3 пъти не е нищо![]()
Не знам дали може да оплешивееш,но за кремовете - използвам това от скоро и мисля,че е доста добро > http://www.auravita.com/FactFileImag...ImageId=279261
мерси.на всякъде ли го има този продукт на лореал![]()
![]()
В по-големите супермаркети го има. (Billa,Пикадили)
има ли други които ползват като мене преса и се притесняват
еми твоята коса сигурно е права и не щръква на всякъдеПървоначално написано от nimfa716
Ами аз от няколко месеца започнах да ползвам,но най-много два пъти седмично и се мажа с този крем и за сега нямам никакви проблеми![]()
А и като знам една моя приятелка,която ползва преса от 5 клас,а косата и е супер,нито е суха,нито е окапала.![]()
Ама то май си е до косата... знам ли![]()
Тези кремове поне облекчават нещата.
а приятелката ти в момента на колко е ако не е таина![]()
16 :Ь
тоест 5 години![]()
не,по дяволите,няма как да оплешивееш..![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Аз го имам тва..абе,не знам дали действа,ама мирише сууупер яко.xDПървоначално написано от Punisherrr
исках и да попитам на колко време си ч миете защтото аз ч мия в седмицата по 2 или 3 пъти и тогава си я изправям![]()
извинявам се за въпросите но простосе притеснявам а като я измия щръква ако не я изправя![]()
Първоначално написано от alizi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да да моята е мн чуплива и за разлика от бая хора я изправям всеки ден
![]()
![]()
имала е впредвид не ти ли се къса пада и т.н![]()
еми дам ама немога да варвя като чудовище в косатаПървоначално написано от zoreto
![]()
така, че трябва да я изправям
![]()