- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е пиян!
Добро утро,май е редно да кажа...Трябва ми незабавна помощ..
Приятеля ми,който попринцип е доста сериозен човек се е напил...нали събрали се компанията и се е напил...звънна ми,преди малко,бъръбъра,призна си,че е пиян,но не дотолкова,че да не знае какво да върши и говори..обаче мен ми е нервно. Казва,че ме обича(попринцип),че не изневерява,и тн...но ся е пиян? в тяхния купон имало само 3 момичета,ама(да не съм се притеснявала!)..абе,кво мислите?
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Остави го човека ,да си поживее .. нали него утре ще го боли глава.![]()
че ако го прави често ще завърши в някой бар
не се изказвай неподготвен,прасе
Човек като е пиян си казва всичко едва ли ще направи нещо.
пп
да не го намериш в изтрезвителното само
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
оо...той само да си дойде...че ся е в сф...ама само да си дойде,ще му кажа аз на него.не,че съм лоша,ама как може да се напие??!!?? (аз съм леко паника,ама мерси,дано поне вие сте честни тази вечер)
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
прави сте,така е,аз си лягам-той да си троши главата(ама само да го бехте чули! "не се притеснявай,нищооо няма да станееее,кълна се,нищОоОо"
Не му се карай смей му се така ще му стане по-гадноПървоначално написано от donkihot
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Спокойно бе момичеТова, че е пиян не означава, че веднага ще тръгне по някоя
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
.. че се вкарваш във филмите![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Подкрепям на 100%...Първоначално написано от ThePowerOfLove
Между другото и аз съм на няколко литра бира...![]()
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
Дали не са няколко каси даже? Смешко..Първоначално написано от RaZzer
Е кво кат се е напил ве ???
Ааааа я без глупостиОще малко и ще питаш защо се е и събрал
с компания да се видят и да пийнат
Радвай се и, че ти е звъннал и не те е заебал на пияна картуна !
Това е голям жест за мен... да се сети за теб когато е пиян 0.о
И не го и оценяваш на всичкото отгоре !
Яяяя по-сериозно човечеца има нужда да пийне от време на време
особено и ако някой негов авер е имал повод за почерпка, как
по дяволите ще му откаже ???![]()
стегни се мацка
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Еее ти пък .. споко бе.![]()
Няма за какво да се притесняваш щом се е сетил за теб и ти се е обадил.
![]()
![]()
ахахняма от какво да се притесняваш според мен : )) ако толкова се съмняваш си поговорете като иззззтреззззнее
![]()
Ако искаш да си отмъстиш на някого пожелай му да се влюби!
Е и кво?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
А де..Първоначално написано от m0n4yyy
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Така е. Имаш основание да се притесняваш. Аз ти предлагам да го пробваш по-често когато е пиян. Задавай му въпроси,които си му задавала и преди,но следи за промяна в отговора. Не си мисли,че се базикам само. Пробвай го това нещо. Във всеки случей,ще извлечеш извод.Първоначално написано от Amateur
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Той се събуди и според думите му е много добре,обаче аз не спрях да се смея,защото снощи беше няква смешна ситуация...