- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е пиян!
И сега всички са щастливи,тъй ли? Спирам да си хабя думите за човек на който му е смешно.Ако някой ден видиш червило някъде по него пак се смей. Ама тогава и аз ше се смея.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Да еба простака да еба, как може такова нещо! Заслужава публично да бъде унижен!
Ее какво като се е почерпил с приятели? Нали й се е обадил, казал е че всичко е наред, какъв е проблема? А и на човека не му се случва често.. не може да разпусне веднъж ли..Първоначално написано от pwnage
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Един път се живее...остави го нека се радва малко
Поздрави.
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
+100Първоначално написано от GodLovesYou
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
кво толкова,на всеки се случва.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Какви проблеми имат горките хора....приятеля и се напил представяте ли си...![]()
О не , той е пиян....Първоначално написано от donkihot
![]()
Въпреки че не пия и никога не съм се напивал просто не виждам какво толкова се паникиосваш заради едно напиване...![]()
Да ,напил се е.Да,може да ти е изневерил. Ти нямаш контрол над ситуацията.С тая паника само си създаваш главоболие ...![]()
Не мисля ,че ти е изневерил , въпреки че защо ще ти казва ,че не изневерява....Малко е съмнително ,но освен да го подложиш на детектор на лъжата няма как да разбереш.
Една връзка се гради на доверието , компромисите и любовта нали така?Ти показваш ,че му нямаш доверие , съмняваш се в него ...Добре напил се е ,но това не означава 100% изневяра.
Просто забрави ситуацията и си намери някакво занимание.![]()
--------------------------------------------------------
Тцтц, нека си пийне момчето, бе, няма лошо![]()
nicolepcd