- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е брака?
И за копирачка не ставаш. Жалко си.Първоначално написано от Hilary_
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
минава ми през ... за злобата ти ...Първоначално написано от ShtrudeL
ignoreee ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не разбирам защо всички така казвате. Явно много работи ви минават през там.Първоначално написано от Hilary_
И ти да биеш игнор не можеш душко.
4XCOKИ
Не разбирам защо всички така казвате.
а защо нее ??![]()
Явно много работи ви минават през там.
Не знам за другите, но при мен от там ми минават само злобарите ..![]()
И ти да биеш игнор не можеш душко.
може може ... само гледай ..![]()
Priceless .. <3
Какво е бракът? Това е отговорност. Да,прави сте,в по-голямата част няма разлика "какво толкова,просто един подпис",но този подпис означава много -отговорност. За каква отговорност става дума? Дом,семейство,ценности. (иЗвинявам се,че говоря материално). 'НИЕ СЕ ОБИЧАМЕ И БЕЗ ПОДПИС" да,защото е лесно да обичаш някого и да го зарежеш 'без подпис',защото ако найстина искаш да споделиш всеки миг,всеки ден,ВСЯКА ВЕЩ,дете,имущество и тн с някого,то този подпис доказва сериозността ти,защото ако решиш да приключиш с тази връзка подписа ще ти създаде много главоболия.
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
ХАХАХАХХААХАХ ^^ Гледам...и като виждам с този си пост не ме игнорира ^^ Смешна си. оОПървоначално написано от Hilary_
И ако наистина всички злобари ти минаваха от там...значи си добра конкуренция на уличните работнички.
4XCOKИ
Ама пак чепкате тая тема и се мислите з аинтересни.
Брака - това е доказателство че наистина, ама наистина те обичат. Доказателство че имат смелостта да ти го кажат/покажат. Брака е готовност за съвместно съжителство и споделяна не всичко което спечелиш/притежаваш. Брака е сигурност, увереност, и не на последно място - обещание.
Щрудел - разбира се че може да се живее и без брак. Разбира се че може да си щастлив и без брак. Но ако наистина искаш да си с тоя човек къде е проблема да го направите официално? Къде е проблема на практика да докажеш - на него, а и на себе си че ти наистина искаш да си с него?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Проблема е,че брака е 'демоде',че някои главици не са готови за тази отговорност,защото може би найстина не се обичат или пък не са израснали в хубаво семейство. Защото пак ще се повторя,ако искаш да си с някой цял живот,какво ти пречи да си споделиш ЖИВОТА с него? Нали е просто подпис!Първоначално написано от valdesbg
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Не отстъпвай най-хубавите си години на никого! Запази здравето си цветущо, кътай си парите под дюшека, спечели уважението на всичките си приятели, яж печени филии и пици и блъскай чекии цял живот.Първоначално написано от Bixel
БЪДИ ЕРГЕН!![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Смешна си. оО
ти си смешната в случая .. не аз .. с твоите селски и лишени от всякаква мисъл коментари ..тоо един съфорумник добре ти го каза вчера, но уви .. явно си прекалено ограничена, за да го разбереш .. ;д
а за останалото ... хах съжалявам те .. честно!!! Не аз съм тази, която в безизходица пада до такава степен, че обижда другите без да ги познава .. явно не можеш с друго да се защитиш освен от типа селски обиди .. е кажи ми после как човек да не ти тегли една майна??![]()
Не ставаш ...![]()
Priceless .. <3
Нямам нищо против както казах. Хубаво е. Но може и без него.Първоначално написано от valdesbg
4XCOKИ
Би ли ми казала под кое разбираш "селско" или и ти говориш наизуст. И наистина не те бива да копираш. Жалко е от твоя страна.Първоначално написано от Hilary_
Кое ми е селското милейди? Къде в изреченията ми има нещо селско? Ти знаеш ли какво е селянин и селяднур?
Щяла да ме игнорира госпожицата...като гледам много ме игнорираш. Толкова си позеленяла вече,че и идея си нямаш.
Ти знаеш ли какво е "лишен от всякаква мисъл коментар" ? И хайде моля ти се като си толкова умна не ми отговаряй с "такива като твоите" защото точно така би направил човек като теб.
А да...била съм ограничена...добре,обясни ми кое ми е ограниченото в случая като отново говориш на изуст.
Наистина не осмисляш това,което казваш.
И в каква безизходица изпадам? по дяволите... Оо
Глупава си. (Това не е селско милейди ^)
А да...и можеш ли да изкоментираш нещо без да го разделяш на части в коментарите си както се предполага че ще направиш сега?
4XCOKИ
То и без шоколада може. И без бирата. Ама не е хубаво.Първоначално написано от ShtrudeL
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ShtrudeL, Hilary_, вие двете да не би да се борите за внимание във форума? Защото... не само че не го постигате, ами и двете падате стремеглаво в очите на другите?
Щом толкова не се понасяте, защо изобщо се занимавате една с друга? И пълните темите на хората с личните си дрязги?
Ахм...и докажи се поне веднъж бе. Оо Наистина тва,че се искаш да се докажеш като умно същество с оригинално и лично мнение не ти е в особен плюс. (да..и ако ще го правиш,не коментирай само последното изречение.)Първоначално написано от ShtrudeL
4XCOKИ
Внимание не ми трябва на мен. Не ми пука особено колко и дали падам в очите на хората.Първоначално написано от LadyDi
Просто такива като нея ме дразнят с глупостта си.
4XCOKИ
Хубаво, ама никого не можеш да промениш. Свиркай си. За какво изобщо се занимваш, само да се вкисваш?Първоначално написано от ShtrudeL
Би ли ми казала под кое разбираш "селско"
Кое ми е селското милейди? Къде в изреченията ми има нещо селско?
цитирам: "...значи си добра конкуренция на уличните работнички."
И наистина не те бива да копираш.
.. никога никой не съм копирала .. и няма и да го направя ..
Щяла да ме игнорира госпожицата...като гледам много ме игнорираш. Толкова си позеленяла вече,че и идея си нямаш.
хах това е последния път, в който оспамвам някоя тема, за да споря с тебе .. ии как видя, че съм зелена?? аххаха ... иска ти се ...
Ти знаеш ли какво е "лишен от всякаква мисъл коментар" ?
да .. темите ти ... постовете ти ...
А да...била съм ограничена...добре,обясни ми кое ми е ограниченото в случая като отново говориш на изуст.
всичко .. начина ти на мислене (но все пак това ти си го решаваш), това, че се опитваш да затапиш целия форум като се мислиш за много велика с 1000 коментара спам .. ии аватар на овца .. ;д , това, че не приемаш чуждото мнение, точа, че си вреш носа в чуждите спорове ..
И в каква безизходица изпадам? по дяволите... Оо
отговор: Глупава си. (Това не е селско милейди ^)
А да...и можеш ли да изкоментираш нещо без да го разделяш на части в коментарите си както се предполага че ще направиш сега?
защо .. ?? трудно ти е да го схванеш ли? Не ми казвай как да си пиша постовете ...![]()
Priceless .. <3
Жалко е,че не може да.Първоначално написано от LadyDi
И не се вкисвам. ^_^ Тва,че ме дразни не оказва влияние на настроението ми. Все пак е виртуален човек.
4XCOKИ
Добре де, поне недейте съсипва темата за останалите![]()
аз вниманието си го получавам и без да се боря за него ..Първоначално написано от LadyDi
![]()
дали падам в очите на другите .. слабо ме вълнува ...
ами по принцип тя започва да се намесва в мои спорове с други потребители или просто започва да се заяжда без причина ...
Добре де, поне недейте съсипва темата за останалите
Амм тука съм съгласна с теб .. аз и на нея й го казах това е последната тема, в която споря с нея за глупости ...![]()
Priceless .. <3
Боже, боже, какви незаинтересовани деца.
Ами водете си споровете на ЛС и престанете да ни набивате на нас в очите колко сте велики и двете.
аз не се мисля за велика за разлика от нея ...Първоначално написано от LadyDi
![]()
Не съм била и няма да бъда ..![]()
Priceless .. <3
Ох, постовете ти друго показват.Първоначално написано от Hilary_