.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Синио-черна

Искам да питам тези мацки,чиито цвят на косата е черен със син оттенък.В момента аз съм само черна,така се боядисвам от няколко години,въпросът ми е ако се боядисам синио-черна синиото след време пада ли,много ли се личи,има ли опастност само черното да падне и косата ми да изглежда синя.Благодаря предварително

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    първо купи си речник
    второ ти не беше ли на 12/13/14 ? *защото казваш че се боядисваш от няколко години*
    трето...не съм черна със син оттенък,но съм сигурна че ще паднат и
    двете,или ако се боядисаш пак черна,ще се заличи синьото
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    София
    ами аз съм черно-синьо така че давай смело, вижда се тъмно син оттенък на ярко слънце.. иначе косата си е черна. Ако я правиш от черно на черно-синьо сама, може и да не хване, отиди на фризьор по-добре. Но както казах, разлика почти няма

Ох тая Преслава
    phah

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF

второ ти не беше ли на 12/13/14 ? *защото казваш че се боядисваш от няколко години*
    ти пък какво се учудваш не мога да те разбера днешните деца са така... злеееееееее зле....тъпички

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Ох тая Преслава
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Ufff
    ами аз съм черно-синьо така че давай смело, вижда се тъмно син оттенък на ярко слънце.. иначе косата си е черна. Ако я правиш от черно на черно-синьо сама, може и да не хване, отиди на фризьор по-добре. Но както казах, разлика почти няма
    +1
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    В света на чудесата..
    Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Ох тая Преслава
    Ще побърка дечицата!

и аз съм така и съм доволна . Черна със син отенък.

в момента на главата ми има оцветител : Плате Черен със син оттенък.. видях няколко капки в мивката и бяха тъмно лилави нормално ли е?? косата ми да не стане лилава ?

Цитирай Първоначално написано от bonbonche005
    в момента на главата ми има оцветител : Плате Черен със син оттенък.. видях няколко капки в мивката и бяха тъмно лилави нормално ли е?? косата ми да не стане лилава ?
    мен тва ИЗОБЩО не ме хвана...

а иначе и аз исках черно със син отенък,но ще изглеждам много стара
    нещо не ме радва..
    с лилав/червен отенък е по-яко.

а добре.. ;s след 5 минути отивам в банята.. та дано резулатата е добър ;ss

Върнахте ме в добрите стари времена, когато се бях барнала с черни кичури със син оттенък... страшно готини бяха. На слънце едно такова отровно синьо... мечта!

блазе тиии ... при мен нищо не станаа .. косата ми от кестенява стана съвсем малко по тъмна

Е, аз ги правих при фризьор, с истинска боя.

ахаам...

Иначе мерси, че ми затвърди мнението за шампоаните/балсамите оцветители.

Крайното ми решение е, че ако пак правя опит да си съсипя косата, ще е отново с истинска боя, а не с боклук.

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    първо купи си речник
    трето...не съм черна със син оттенък,но съм сигурна че ще паднат и
    двете,или ако се боядисаш пак черна,ще се заличи синьото
    питах за боята,говори конкретно по темата,а не за правописните ми възможности и годините ми,които не те интересуват

За непросветените на почти 19 съм,не слушам чалга и мога да пиша много по-правилно от повечето във форума,но нещата лежат на това,че пиша на бг фонетика а там няма буквата ь,а специално за някакъв форум няма да си правя труда постоянно да сменям езиците.
    Благодаря на всички,които са говорили конкретно по темата.Не помня кое,но някое от момичетата беше казало,че ако се боядисвам у дома няма да хване,така че по-добре на фризиор.Защо така мислиш.И още един въпрос имам,след време примерно 20 дена пада ли синиото?

Град
    София
    ^ Амм наблюденията са ми такива, незнам защо. Винаги си правя косата при фризьор, сравнена с коси на приятелки които се боядисват сами в същия цвят...има разлика. По-наситени са цветовете. А и мисля че има разлика м/у боите в магазина и тези в салона. Иначе за падането на цвета...да, синьото не държи много дълго, поне при мен.

Град
    Пловдив
    не че искам да съм злобно но има Ь и аз пиша на фонетика то се намира на клавиша Х или поне при мен е така
    иначе по темата аз не съм се боядисвала, но майка ми си правеше косата такъв цвят. Всичко пада след известно време, зависи от боята.
    Май повторих предишните мнения...както и да е : )
    "Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."

Да сега го видях ь-то.Иначе няма проблем че еповтаряш,всички мнения по темата приемам

синьото ще избледнее и ще остане черно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си