Решила см да хоодя на аеробика.Има ли някой от този форум който ходи.Ако да може ли да ми каже колко пъти седмично е добре да ходя за да се стегна по-бързичко,какви упражнения горе долу се правят,оформя ли се добре тялото така![]()
3 пъти седмично ти е достатъчно като за начало.![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Ходих почти 1 година,приятно е.3 пъти седмично минимално
изтег.и си к.ипче има мн в замунда и ги п,ави 3-4 пъти дезмично по 1 час вместо да даваш па,и![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Аз ходих през лятото .. главно юли деИнтересно е, се стараех да ходя през ден и имаше ефект : ) Успех
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Аз ходя два пъти седмично на степ аеробика. По един час е. Половината време се рипа на степа :P другата половина се правят упражнения за корем,крака,седалище,ръце.
Общо взето обхваща всичко и е доста изцеждащоно пък после се чувстваш супер
![]()
Аз ходех на аеробика преди около година и половина на мен лично ми харесваше много,а и много ми се стегна тялото...сега обмислям пак да започна да хода три пъти в седмицата,само че аз ходех на Dance Aerobic...
благодаря на всички за отговорите,а какво е денс аеробик![]()