- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хининова Вода...?
Купих си хининова вода, но искам да попитам, по колко се слага за бърз разтеж на косата?
Всичко е лъжа, заблуда и лъжа, заблуда... всичко е лъжа... ♫♫♫ ...
след всяко миене на косата,няма точно количество-можеш да я прелееш в шишенце с пулверизатор (от спрей за тяло например) и да я впръскваш к коренитеПървоначално написано от presityxo
![]()
за бърз растеж на косата пробвай тривитаминол аз го използвам от няколко месеца и съм супер доволна освен,че косата ти расте доста,косата става по-здрава,косъмът ти е по-дебел и по-здрав
за относно хининовата вода чувала съм,че се слага малко количество и се втрива в корена на косата преди къпане![]()
От нея расте косата,но се омазнява страшно много,аз лично несъм доволна![]()
аз изпробвах какво ли не без тривитаминол и ся смятам да си купя и него.
Иначе съм на мнение : или косата ти расте бързо или расте бавно.Моята с всякакви работи които си слагах пак расти толкова колкото и без тях.Е не съм съвсем права но не очаквай някакъв супер ефект какъвто аз очаквах!
А каква е цената на този тривинол?Първоначално написано от miminka__94
4-5лв.Първоначално написано от ira90
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
А как го ползваш? Горе долу след колко време видя резултат?
Изсипваш си я цялата и на другия ден косата ти е до петите ..
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Първоначално написано от j_adore2
Де да беше
![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
Само да ви питам ,хининовата вода има ли ефект при други части??![]()
![]()
може ли да си слагам по 2-3 пъти на ден? Фризиорката ми каза ,че може,но искам и други мнения.
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Първоначално написано от bloodyF
МОЖЕ ДА НЕ ВИКАШ!Точно щото има 9389 теми питах в стара тема ! Питах вредно ли е да слагам по 3 пъти на ден очаквам отговор не избиване на гняв.
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Ако нямаш никакви странични ефекти защо да е вредно?
и аз преди използвах хининова вода, но вече спрях... на мен лично ми помогна за разтежа на косата,но колкото повече ми растеше толкова ми и цъфтеше и трябваше все да я режа... според мен няма смисъл да я използваш... Аз ти препоръчвам маската с тривитаминола... много е добра и на мен мн ми помага![]()
Преди няколко дни си купих хининова вода,а сега остава да чакам да видя дали ще има ефект след време.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
мии предии си слагах при всяко къпане малко в коренитемного се омазнява косаТа , но има ефект :
saм0 az sи znaм dali тi se ysмixwaм iлi пr0st0 se sмeq w liceт0 тii.. ^^
Хининовата вода омазнява косата ако ползваш прекалено често .. Нормално е да ползваш 2-3 пъти седмично ,защото една моя приятелка когато ползваше този продукт косата и беше супер .. мегата мазнаА откакто спря да ползва косата й е страхона .. Използвай като си потапяш пръстите във водата и втриваш само в началото на корените .. не се прекалява ..все пак има странични ефекти
![]()
Хининовата вода изсушава бе хора
Вие по колко слагате немоа разбера...?
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...