- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос към момичетата...
Здравейте...да иам глупав въпрос но...дали има начин когато си в 3,4 ден отцикъл да го прекъснеш...дори за малко за няколко дена...чувала съм че с витамин ц можеш да го забавиш преди да доиде но...дали мога да го прекъсна по някакъв начин? предполагам че не,но все пак да попитам...![]()
All you need is love =]
и да може по някакъв начин изобщо няма да е здравословно
If everyone loved and nobody lied...
аз не знам за такова нещо може и да има ..
има хапчета с които може да да го изместиш но съм чувала че не са мн полезни и тр да се пият около 1 седмица преди това ..
вит.C може да помогне да се намали както и някои лекарства с ибупрофен ..
.. и се пак и аз толко зн .. нека по учените да кажат...
На мен витамин це ми действа,спира за няколко часа да ми тече,но при много честа употреба се стига до образуване на киста,която се маха чрез операция.
Ако ползваш тампончета винаги ти свършва по-бързо...
Това е и при мен така, според Витамин Ц е пълен митПървоначално написано от KpacuBaTa
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
казва ли са ми, че е възможно с лимон и вода .. но не зная дали действаизтискваш един лимон на един литър вода или нещо подобно
![]()
Ползвай тампони и на 3,4 ден секса си е напълно възможен
може,аз един път докато бях в цикъл ми се наложи да пия витамин Ц,но тогава не знаех че спира от него,и наистина спря от витамина и чак на другия ден тръгна пак,но знам че не ехубаво да го спираш ей така,по-добре да свърши и тогава квото искаш прави
Извинявам се, но това са пълни глупости.Първоначално написано от dimitar_ak
Някои момичета твърдят, че витамин С помага при такива случаи, но аз не съм напълно сигурна, пробвала съм при мен няма ефект.
тфа за първи път го чувам според мен е някфа измислица .. не действаПървоначално написано от KpacuBaTa
![]()
не знам мен ми идва за 2/3 дни
Глупости са ако не си опитвала. Вадиш тампона, измиваш се и си изкарваш цял тек без да има и една капка кръв. После естествено слагаш нов тампон. Мъчете се с превръзки. Въпрос на избор.Първоначално написано от _butterfly_
абе мн сте злекак така с тампони да ти свършва по бързо
![]()
пък и dimitar_ak аз предполагам ти не си опитвал за да зн с кое е по-бързо и кое не ... има разлика с кое е по удобно но тфа не влияе на продължителността
Аз се сещам за един начин хич и да не идва цикъла почти цяла година. Ама не знам, дали ще се съгласиш.
ами леля ми почина,когато ми беше 2 ден от цикъла и аз много плаках(около 2 дена постоянно) и така ми спря .![]()
^^
мн забавна и поучителна история
И аз се сещам за един ,но за него ще е необходим висок мостПървоначално написано от thefreak
![]()
--------------------------------------------------------
От Витамин Ц може да ти спре за известно време, но трябва да е по-голяма дозата не 1 например, а примерно 3-4 може и да ти подейства![]()
Аз съм пила витамин ц , но не че съм искала да спра цикъла, просто ми течеше супер мн, но значително нямаля, така че при теб може даже и да спре![]()
с тампон няма как да ти свърши по бързо ... тва изобщо не ти влияе на цикъла ! пълни простотий ... неможи ли да правиш к'вот ще правиш след като ти свърши ? все пак цикъла е в продължителност на 7 дена НАЙ много ..![]()