.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Проблем с приятелката

Добър ден, много съм притеснен относно един проблем с приятелката ми. Последно правихме секс в началото на този месец(септември) без презерватив, правили сме го доста пъти без, и до сега сме нямали проблеми. Но този месец цикъла й много закъснява, при което съм сигурен, че не съм свършвал в нея, и реших да се обърна към вас. Бяхме на почивка заедно от 8 до 13 и точно в този период трябваше да й дойде, но уви днес е 14 и все още не й е дошло. Моля дайте съвети какво да правим. Благодаря предваритено.

Повече от фен
    Може би тест?
    Винаги ми е било чудно какъв е смисъла за някакво уж по-голямо удоволствие 20-30 мин., да рискуваш и в най-добрия случай да се поболееш от притеснение.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на t0d1t0
    1 ден само ... Леле... Направете 1 тест и чакайте
    Станислава

Казваш че сте били на почивка. Може да е от смяната на климата . Но за да сте по-сигурни нека си направи тест - не пречи, просто за ваше успокоение.

ако си сигурен ,че не си свършвал в нея тогава няма от какво да се притесняваш,нормално е да закъснее с няколко дни
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    О боже мой ,защо подяволите тръгвате да правите секс без презерватив като незнаете кфо да правите после >????

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от sunshine92
    Казваш че сте били на почивка. Може да е от смяната на климата . Но за да сте по-сигурни нека си направи тест - не пречи, просто за ваше успокоение.
    И аз така мисля,защото на мене ми влияе всичко върху този пусти цикъл!Мразя когато съм в него!

Град
    Veliko Tarnovo
    мм тук нещата са 50/50 :s ... наистина може да е от климата, но може ии да сте напрайли работата но вървете на лекар или пък нека приятелката ти си направи тест
    -- все пак..честито, дано са цял футболен отбор

ще и доди брат не се притеснявай..и при мен нещата бяха г/д тка..т.е. закъсня и с 2 дена иии бяхххххх на тръни
    BB BAI BAI AKO NE SYM TI KAZAL CHAO !

Теста според мен в този случай е абсолютно предпоръчителен!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Според мен причината може да е съвсем друга... цикълът може да закъснее по редица причини, но за да се успокоите направете тест. По мое мнение обаче няма смисъл да се тревожите.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от ralzinkaaa
    -- все пак..честито, дано са цял футболен отбор
    забавна си колкото 1 умрял пор на пътя
    Станислава

hottie
    Guest
    Тест !

Цитирай Първоначално написано от sunshine92
    Съгласна.
    Ти пък не можеш ли сам да се сетиш да й купиш един тест, вместо да се чудиш какво да правиш??? Ние не можем да знаем дали мацката е бременна или не...
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Според мен причината може да е съвсем друга... цикълът може да закъснее по редица причини, но за да се успокоите направете тест. По мое мнение обаче няма смисъл да се тревожите.
    )

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    ТЕСТ
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Както казаха преди мен, цикъла може да закъснее по ред причини, а и .. почивка?! И то за няколко дни.... това си е рязка смяна на климата няколко пъти, на мен също ми закъсня миналия месец точно поради тази причина...
    И все пак - след като има над 1 ден от закъснението на цикъла, теста би трябвало да отчете верен резултат, няма да е зле да си вземе един. И занапред - внимавайте с рискования секс, за да не ви се налага да треперте всеки месец и не дай си Боже някой ден да се случи нещо в неподходящ момент...
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    Може би тест?
    Винаги ми е било чудно какъв е смисъла за някакво уж по-голямо удоволствие 20-30 мин., да рискуваш и в най-добрия случай да се поболееш от притеснение.
    Абее като се натискате и се възбудиш на максимум ще забравиш кво си писала тука...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си