.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Хубав фон дьо тен

Искам някой хубав ФДТ, преди си вземах на Манхатън , Мейбълин...но не ми харесват. Препоръчайте някой по-добър. Смесена кожа имам...
    Да е между 20-30лв.

Голям фен Аватара на liim0nka
    max factor ..
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    такова:

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    аз ползвам успокояващ фдт на Ейвън и съм много доволна..и е само 11 лева
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Аз съм доволна от този http://media-blog.surinvitation.com/...eau_ouvert.jpg 25лв е...

Супер фен Аватара на galu6a
    аз не използвам и съм по-добре пробвай и ти
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Аз ползвам такъв фон дьо тен от 2-3 години и съм много доволна

Този има средна покривност, ако нямаш кой знае какво да замаскираш може да си вземеш него, защото е с тъмен и светъл нюанс

И накрая този го хвалят че е най-хубавия и най-покривен фон дьо тен на пазара, аз лично като свърша моя минавам на този

И върху фон дьо тена ако искаш да седи върху лицето ти повече време, задължително пудра
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Seventeen
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Цитирай Първоначално написано от Marge

Този има средна покривност, ако нямаш кой знае какво да замаскираш може да си вземеш него, защото е с тъмен и светъл нюанс

И накрая този го хвалят че е най-хубавия и най-покривен фон дьо тен на пазара, аз лично като свърша моя минавам на този

И върху фон дьо тена ако искаш да седи върху лицето ти повече време, задължително пудра

а този последния знаеш ли на каква цена е ??

Мисля че за 23 лева го видях последно, първия към 21 а втория и той към 23
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    благодаря ти

кой точно си си взела на Maybelline,че не ти е харесал аз съм много доволна от Pure Make up

Супер фен Аватара на j_adore2
    Аз съм с Gordani на Oriflame,но трябва да си взимам нов.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Град
    Blondeland
    Аз ползвам на Буржоа и съм страшно доволна
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    В света на чудесата..
    Абе,хора я за да не правя нова тема да ви питам тука,значи нямам каква да покривам със ФДТ,обаче искам нещо което да прави кожата ми сияеща,тъй като съм много светла и като си сложа ФДТ със моя цвят на кожата и ставам доста бяла...направо придобивам болнав вид Та искам нещо,което да седи свежо и естествено със някакви такива розови отенъци...нали се сещате.Предложете нещо леко,което няма да вреди на кожата ми и няма да запушва порите...не знам нещо кремообразно или нещо като пудра...абе вякакви предложения приемам....

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    И аз от Maybelline съм доволна от Pure make up, но след като свърши не можах да го намеря и си взех AFFINITONE и също е добър, но не мога да ти помогна. . смис сависи какво точно имаш да прикриваш и т.н. иначе на Avon са хубави и също на Revlon наистина са най-добрите
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от Marge

от тези съм ползвала само първия и изобщо не съм доволна, но зависи от типа кожа. на моята не стои добре

Най-добре да отидеш в магазина за козметика... да кажеш на прадавачката примерно искам силно покривен фон дьо тен, фон дьо тен за суха кожа и т.н... тя ще ти покаже какво има и ти ще си избереш... както виждаш мненията са противоречиви...

Аз използвам фон дио тен на Bourjois и отгоре слагам Минерални перли на Мах Factor става жестоко!

Сега използвам един на maybelline , който е с минерали или там как се води ,само че ми е подарък от чужбина. Стои много естествено на кожата.Иначе препоръчвам на L`oreal пак тези които са на минерална основа.Около 20-30 лв са
    А тези на Revlon ги виждам,че доста нашумяха на пазара но не сам ги пробвала.Казвате ,че са най -добрите макар че не ми се вярва.На каква цена са?

Моя е Vichy Aera teint и съм много доволна. Цената беше към 27лв.

Град
    Dreamland Varna
    Да и моята е такава, взех си един фондьотен на Орифлейм, който е лек и хубав с фактор 15 - [Urban Shield]
    Много е важно какъв крем за лице използваш преди фондьотена. Избери матиращ за смесена кожа и всичко ще ти е окей
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си