.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Все някога се пречупва каръкът. Не може да е все лош или все добър.

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Вуйчо ми, знае всичко за мен, и аз всичко за него. Разбира ме, както аз него и ме подкрепя във всичко. В него виждам моето второ аз, само, че в мъжки пол. Другият такъв човек, е най- добрата ми приятелка и за нея мога да кажа същото.

Мога да споделям с много хора, да бъда изслушан и разбран, но не ги чувствам като близки.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    най-добрата ми приятелка,и може би гаджето ми,щото е голям човек и ме разбира,споделям всичко с него

може би майка ми
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Един от най-близките ми хора е най-добрата ми приятелка, колкото и банално да звучи. Познаваме се вече 2 години и, въпреки че и преди нея съм имала 'най-добри приятелки' за по 2 години, които после са ме изоставяли, смея да твърдя, че това е едно истинско приятелство. Вече сме по-големи, израснали, хората казват, че в гимназията се завързват най-силните приятелства и съм склонна да се съглася с тях. Който и да ни познава знае, че вървим в комплект, имената ни вече са станали нарицателно и, който и да говори за едната, обикновено секунда по-късно споменава и другата, от километри си личи колко се обичаме. С нея винаги правим простотии и щуротии и наскоро се замислих, че тя е единствения човек на света (освен може би родителите ми), за чието мнение за мен ми пука. Може би точно затова съм спряла да й споделям глупавите си любовни проблеми (примерно), за да не я отегчавам, но това далеч не измерва приятелството ни. Имам много приятелки, и със всяка от тях мога да говоря на тема, на която не мога да говоря с останалите, просто всяка от тях ме предразполага да говорим на определени теми. Но определно най-добрата ми приятелка е единствения човек, на когото напълно безрезервно бих се доверила без и за секунда да помисля, че може да ме разочарова.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Най-добрата ми приятелка ... от 7 години е такава. На нея мога да споделя всичко, без значение какво е. Надявам се и за напред да е така.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Майка ми. Просто всички думи, които мога да кажа в темата ще са малко, няма смисъл... Страхотен човек!

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на machoka
    Най-близките ми хора извън семейството са 2-3-ма приятели и момичето, когато има зачислено такова като инвентар. За тях правя всичко, но го казвам с пълната отговорност на НАИСТИНА всичко.

Нерационално всичко. Безотговорно всичко... защото най-важното нещо на тоя свят, след здравето и семейството, са приятелите и сродната душа. Аз не мога да живея без едно от тия неща, което и да е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си