- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Близък човек..
Най-близкия човек за мен съм самата аз.
В огледалото виждам един прекрасен, добър, умен и красив човек, който винаги ме разбира и в най-трудните моменти, винаги е до мен. Е, малко имаме проблем с частта с обажданията, ама...
Изпитвам уважение към АЗ-ът ми, обич, признателност, обожавам се най-общо казано.^_^
Тя ми е като сестра,когато трябваше да я послушам не го направи.Сгреших и въпреки всичко беше до мен и ми помогна.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Най-добрата ми приятелка. В нея виждам човек, на когото мога да споделя ВСИЧКО и знам, че ще ме разбере. Просто .. абее обичам я !!![]()
![]()
Имам още 1-2 човека, които наистина мога да нарека близки. Но тя определено ми е най-близка.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Майка ми! Тя е най-близкия ми човек! Обичам я повече от себе си и знам че каквото и да се случва, каквито и грешки да допусна тя ще бъде до мен и ще ме подкрепя въпреки всичко!!
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
ми те са две най-близките ми съществасестра ми,която почти ме е отгледала, и много си я обичам и винаги ми дава добри съвети и ме разбира напълно и най-добрата ми приятелка, с която мога да споделя всичко
![]()
![]()
брат ми и най-добрия ми приятел.. те са всичко за мен ! ВИНАГИ ме подкрепят.. дори и да греша.. ОБОЖАВАМ ГИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
може би майка ми и 2 приятелки
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Преди около месец успях да разбера, че един човек който от тогава смея да нарека приятел ми е най-близък. Имах нужда от помощ, макар че можех да се справя и сама. Бяхме се сабрали компанията когато телефонът ми звънна и разбрах че съм изпаднала в беда.Всички питаха кво е станало- казах им и толкова. единствено той ми предложи помощта си, за която не бях молила, просто защото съм свикнала да се справям сама.Той настоя и ми помогна след което той самият си създаде проблеми заради мен и все пак не съжаляваше. Жалкото е че са малко хората като тоя Пич, хубавото е че все пак ги има...![]()
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
Еми двамата ми най-близки души са ми най-добрият приятел и най-добрата приятелка. В тяхно лице виждам хора, които винаги биха ми помогнали, стига да могат, опора в тежки моменти. Към тях изпитвам само обич. Под близък човек разбирам това, което виждам в тяхно лице.За мен те, заедно със семейството ми, са всичко, което имам.
Ами най-добрата ми приятелка. Тя ми е най-близкия човек, вече 3 години, а толкова преживяхме и много я обичам. Има и други хора, на които мога да кажа, че са ми близки, но тя ми е най!
Вафла..
Ами като изключим майка ми и баща ми(най-най-близките ми), братовчетка ми и момичето с което съм израстнала - те са ми най-близките.Винаги се изслушваме една друга и всяка помага с каквото може.Обичам ги страшно много и сега тъпото е, че знам - наближава един период в който ще съм разделена и с двете, но дотогава всичко ще е ок.![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Няма да споменавам родителите ми и сестра ми, защото е ясно.
Кой е най-близкия за вас човек?
-В момента единствения човек, на който имам доверие и на който мога да разчитам е най-добрия ми приятел.
Какво виждате в негово/нейно лице?
- Човек, който ме обича, цени и е готов да помогне. Човек, който излъчва и придава една топлина, която ме кара да се чувствам по-сигурна и по-добре. Човек, който е незаменим и ще остане такъв.
Какво чувствате към него/нея?
- Обич, доверие, привързаност, уважение.
Въобще какво разбирате под ''близък човек''?
- Човек, който умееш да цениш и обичаш. Човек, на който знаеш, че можеш да разчиташ, който те кара да го чувстваш близък, чрез всичко, което прави за теб и не само.
Какво за вас е той/тя?
-Всичко. Просто не си представям живота без него.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
В момента най-близките ми хора са двама - най-добрата ми приятелка и valdesbg (бате не се възгордявай)![]()
Какво виждам в тях?!Миии виждам хора,на които мога да се доверя и да споделя всичките си проблеми и знам,че винаги ще ми помогнат със съвет и някоя голяма прегръдка![]()
Какво чувствам към тях?!Обичам си ги като по-големи брат и сестра
А под близък човек разбирам ... Човек,на когото можеш да разчиташ във всеки един момент.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Още не съм намерила по-близък човек от себе си. Знам, че звучи бездушно и студено, но това е единственият човек, който ме разбира, не забравя да ми се обажда, пука му къде ще спя и ще дойде с мен навсякъде. И след това са приятелките ми, за които имам добра преценка за границата, за която да ми се доверявам, за да не страдам после.
Вие на хероин ли сте бе?
Като изключа себе си.. бих казала най-добрата ми приятелка.
Вярно, че от дъжд на вятър се чуваме, но километрите са ни виновни. Тя е човека на когото бих се доверила на 100% .. Другите приятели и приятелки също стават за споделяне, но на никой нямам такова доверие.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Засега нямам чак толкова близък човек. Иначе най-близкият, за когото се сещам, е един приятел.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Момчето...
Най-близкия по сърце и душа...най-далеч тялом...
уфф..лош ден.
Кой е най-близкия за вас човек?
Няма такъв .. всеки рано или късно ме предава ...
извод: просто не търся хора, на които да разчитам ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Най-близките хора за мен са приятелят ми, най-добрата ми приятелка и първата ми братов4едка
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
А защо ? Не всеки рано или късно предава приятелите си, ако си случила на такива хора, значи просто си извадила лош късмет.Първоначално написано от Hilary_
Този късмет взе да става постоянен ..Първоначално написано от TheBlueAvalanche
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Късмет има всеки. Лош или добър - тва е друг въпрос. Но си е ваш.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.