.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Маска за лице

Ако знаете някоя домашна рецепта за маска на лице тук е мястото да я споделите!

Маска с мед и жълтък
    Лицето се намазва с жълтък. След като жълтъка засъхне, лицето се измива и се намазва с мед. Стои се така около 5-10 мин. и се измива с топла вода.

Маска с краставици
    Няколко краставици се нарязват на кръгчета и се нареждат по цялото лице. Горе се поставя влажна кърпа. След 10-15 мин. лицето се измива с студена вода.

Маска за лице с лимонов сок
    1ч. л.хума, 1ч. л.кис. мляко, 1ч. л. лим. сок, 1ч. л. сода бикарбонат
    Разбъркват се добре и се нанасят на измито лице.След 15 мин. се измива с хладка вода.

Маска с мая, лимонов сок и прясно мляко
    Смесва се 30 г. мая за хляб, чаена лъжичка лимонов сок и супена лъжица прясно мляко. Кашата се нанася с четка или памук. Измива се след 20 минути.

Маска с мед и лимонов сок
    Смесват се 1 чаена лъжичка мед с 1 чаена лъжичка лимонов сок. Държи се върху лицето и шията 30 минути, след което се отмива с хладка вода.

Лимон за еластична кожа
    Разбийте един белтък на пяна, добавете 1 ч. л. мед и няколко капки лимонов сок. Веднага нанесете маската върху кожата и след 10 минути изплакнете.

Маска с домашно мляко
    Домашно мляко - не варено, топвате памуче и мажете лицето - държите около половин час и плакнете.

Пробвала съм ги и съм доволна от резултата

Има хиляди такива теми
    Потърси и в нета
    ....
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Пишете поне за какво е съответната маска.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

За омазнена кожа и премахжане на черни точки...

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от xHARDCANDYx
    Има хиляди такива теми
    Потърси и в нета
    ....
    цък
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Голям фен Аватара на nadincety
    Аз си правя маска с хума , мед ( истински ) и съвсееееееем малко вода .. Стоя с нея около 20-25 минути и отмивам с хладка вода .. На мен лично ми се отразява много добре .. Даже в момента съм с въпросната маска и отивам да я измия :P

Аз си правих една със жълтък,лъжичка мед,лъжика бадемово масло и сока на четвърт лимон и кожата ми беше станала супеер
    ама имай в предвид,че преди маска е хубаво да си направиш пилинг със тоалетни трици например,за да може маската да проникне по дълбоко в кожата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си