.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Как да си пусна нета?

Здравейте,след като си взех компа от ремонт не мога да си пусна нета.Няма ги онея 2 мониторчета дето се пише ип-то и другите работи.
    Ако някой знае да помага
    Summer 09' <33

и аз имах такъв проблем ,но един приятел ми каза как и се получи. Пробвай това : Control panel -> Network and internet -> Network and Sharing center -> Manage network connection -> виж къде пише Local area connection -> десен бутон и натисни Disable и изключи кабела за интернета от компютъра -> включи отново кабела , натисни пак десният бутон и Enable

Аз съм със Windows Vista така ,че ако си със друг Windows сигурно няма надписите да са със абсолютно същите имена ,но все ще се оправиш.
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Ама пич,то не ми пише Local area connection.Просто е изчезнало и тва е проблема,сега пиша от друг комп.
    Summer 09' <33

Цитирай Първоначално написано от Oligofren
    Ама пич,то не ми пише Local area connection.Просто е изчезнало и тва е проблема,сега пиша от друг комп.
    Възможно е тези в сервиза да са сваляла лан картата ти (ако е на PCI слот, а не е вградена) и след това да не са я сложили както трябва! Ако са ти преинсталирали нов уиндоуса - може би не са си сложили драйвери за лан-а!

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Възможно е тези в сервиза да са сваляла лан картата ти (ако е на PCI слот, а не е вградена) и след това да не са я сложили както трябва! Ако са ти преинсталирали нов уиндоуса - може би не са си сложили драйвери за лан-а!
    Колко по-точно да ти го кажа...
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Беше в сервиз за да сменят захранването...пък и лан картата е вградена
    Summer 09' <33

Супер фен
    Ами пробвай с:

Start -> Control Panel -> Network and Internet Connections -> Network Connections -> Create a New Connection (горе в дясно в полето ще го видиш) -> Next -> и избираш следните опции (и съответно Next) -> 1 -> 2 -> 2 -> В полето си пишеш името на връзката (примерно: името на доставчика си) -> Next -> Пишеш си Потребителското име и 2 пъти парола -> Next -> Избираш да се покаже на десктопа

после цъкаш два пъти на иконата даваш Connect и си готов

това е в случай че си на РРРОЕ връзка но по това което си написал ми се струва че си на такава
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Беше в сервиз за да сменят захранването...пък и лан картата е вградена
    Или няма инсталирани драйвери или е изгърмяла лан картата!
    А захранването беше ли изгорало или защо си го сменял?

Да захранванете беше изгоряло след гръмотевица
    Summer 09' <33

Да захранванете беше изгоряло след гръмотевица
    Купи си нова Лан карта и я монтирай на свободен PCI-слот! Струва около 8-10 лв. - така че нищо не губиш! Може би след, като си инсталираш драйверите и лан-а тръгне, ще се наложи да се обаждаш на интернет доставчика ти (ако си на кабелен интернет и са те ограничили по MAC-адреса) да те засекът на ново! Ако си на БТК ADSL - никакви настройки не се правят...

На предишния си компютър съм сменял лан-карта,но не съм слагал никакви драйвъри.Друг проблем е че компютъра не може да се отвори,защото е в гаранция.
    Summer 09' <33

Град
    София/Пловдив
    Абе доколкото разбирам той нет си има, ама просто не му показва иконката долу вдясно.

С коя операционна система си?
    There is no point to fear the yesterday,
    There is no point to hope for tomorrow,
    There is point to live for the moment

Първо: (предполагам, че след толкова мнения знаеш къде се намира Network Connections) ... влизаш там. АКО нямаш връзка наречена Local Area Connection (LAC), то тогава имаш хардуерен проблем с лан картата, демек както казаха момчетата по-горе, може да е изгоряла !

Второ: Ако имаш връзка наречена LAC^, но нямаш връзка към интернет, то тогава трябва да се свържеш със доставчика си да оправи проблема.

Трето: И да имаш и да нямаш връзка към интернет, ако имаш LAC, то би трябвало да натиснеш десен бутон в/у тази връзка и да дадеш Properties(Свойства на български) и да маркираш ето това, на което пише " При свързване показвай икона в областа за уведомяване", не съм сигурен как ще го пише на английски windows, за това мога да ти кажа, че се намира долу в прозореца (правилата на форума не ми дават да поствам снимки)

Цитирай Първоначално написано от didonko
    Абе доколкото разбирам той нет си има, ама просто не му показва иконката долу вдясно.

С коя операционна система си?
    П.С. - Аз ли не мога да чета... - или не мога да Ви разбера!!!

Цитирай Първоначално написано от Tr3ndy
    Първо: (предполагам, че след толкова мнения знаеш къде се намира Network Connections) ... влизаш там. АКО нямаш връзка наречена Local Area Connection (LAC), то тогава имаш хардуерен проблем с лан картата, демек както казаха момчетата по-горе, може да е изгоряла !
    П.С. 2 - "Tr3ndy" - И аз това разправям до сега, но никой не ме слуша явно...

Град
    София/Пловдив
    Извинявам се за поста си малко по-горе. Днес цял ден чета някакво изречение и пропускам по някоя и друга дума от него и променям целия смисъл...
    There is no point to fear the yesterday,
    There is no point to hope for tomorrow,
    There is point to live for the moment

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си