- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 11-ти септември 2001. година
Преди 8 години на тази дата се случи нещо ужасяващо. Нещо, което разтърси света из основи.
Нека почетем паметта на хилядите хора, починали така нелепо, било то и чрез една тема.
Да почиват в мир!
Резултат от една малоумна фанатична религия.
Jebem te u usta, jebem te u oko
8 години минаха от фаталните интересни на няколко души и гибелта на други....
8 години!
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:3b5eb64b[/vbox7]
8 ли станаха ве да го еа..
нека почиват в мир..
лека им пръст![]()
А аз ако пусна "сърцераздирателни" клипчета от акциите на Американските военни срещу цивилни граждани в арабските светове, кво ще стане ? Пак ли "фанатичната религия" ще е виновна ?
11.09.01 е поредната загадка, чийто отговор ще дойде след години, когато хората зад Американските интереси вече ще са далеч, далеч от тия неща...
Медиите като Си Ен Ен и Би Би Си подхранваха всичките тези години войната на човека. Предаваха и директно от атентатите в Ню Йорк и Вашингтон и обрекоха на сигурна смърт стотици хиляди невинни. И то не жертви на някакви си два самолета, а жертви на това, че са се родили върху земя с много петрол.
Семейството Бушови както и техния еквивалент от еврейската страна на Йерусалим сами унищожиха кулите близнаци. Тепърва унищожават и още неща в своите държави - надявам се съвсем скоро безумието да свърши. Но проблема е друг.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Всъщност главната идеята на това е да бъдат избити евреи, и антентаторите са решили да ударят там, където има най-много. В момента гледам документалния филм по national geographic![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Най-много евреи има в Израел. А том им е доста по-удобно да ударят с ракети примерно.Първоначално написано от BlueAvalanche
Ама щом вярваш на подобни "документални" филми...
Grumpy old madman
Аз пък чух, че точно тогава в кулите нямало нито един евреин. Били предупредени, ала-бала. Има ли такова нещо? Не бих се учудила...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
След атентатите от 11-ти септември престъпленията от омраза към арабския етнос са нарастнали с 1000%.
Сигурно те вече са дали повече жертви.
Да почетем паметта
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
И ся кво ? Тряа ни пука з атва ли ? САЩ са си виновни с политиката дето водят, така им се пада !
Аз пък просто не разбирам как точно я почитате тая памет, но хайде.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
по-добре почетете паметта на всички азиатчета, които са били избити от американските "хуманитарни" войски поради "омиротворителна" мисия ПЕТРОЛ
честно казано не знам какво се е случило(в смисъл всички знаем за кулите близнаци и самолетите ама това са общи неща никой не знае подробности) и кой го е предизвикал и затова немога да дам мнение за 11 септ
Факт е, че който и да е виновен за това, са починали НЕВИННИ хора. Пределно ясно ми е, че не всичко се знае.
RIP
Един приятел на баща ми който , работеше в търговския център като мияч , ни разправяше че в същия ден на атентата нямало нито един чужденец в кулите , само той не разбрал.Добре че работел само нощна смянаПървоначално написано от Swinkenhoffer
.Излязъл от търговския център отдалечил се около 200 метра и чул зрива,обърнал се и видял че кулите падат
![]()
RIP
Съгласна! Да почиват в мир!Първоначално написано от Bianca
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Как да напиша "нека почиват в мир", като аз дори не знам името на един от загиналите. Не съм виждала нито един дори на снимка... ?
^И защото не ги познаваш хората не заслужават да почиват в мир? Става въпрос за зачитането на толкова много, злополучно загинали хора. Никой не те кара да ревнеш за тях. Уважение, това е.
'Cus history is all dreams.'
Че то и до днес няма официална информация колко всъщност са загинали..