- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помогнете моля ви :(
Здравеи те аз съм на 17г и половина и имам проблем с наднорменото тегло, правих какво ли не това лято но немога да отслабна така както аз искамСега започнах да ходя и на аеробика двапати в седмицата,но в устаналите дни нямам възможност да спортувам
имам ангажименти в къщи .Та въпроса ми е добре ли е като ходя 2-пъти в седмицата и имали още нещо което мога да правя зада отслабна по бързо ?
az hodih pri edin mn dobur dietolog, ognqn simeonov. za edna sedmica svalih 4 jkilograma i produljavam. suvetvam te da ide6 pri nego, mn e dobur.Първоначално написано от kamelchety
![]()
hating you makes me all warm inside : )
ot sofiq, no toi pravi konsultacii i po skype za horata izvun grada. ima daje i takiva koito idvat do tuk specialno za konsultaciqta.
как се правят консултации по скайп без да те види, тва онова...големи глупости
e toi ne moje da ti sustavi hranitelniq rejim po skype ama kato si pi6ete toi moje da razbere kakuv e na4ina ti na hranene, kolko kalorii priema6, kato mu napi6e6 merkite si toi da iz4isli procenta ti na telesni maznini (ili ne6to podobno), koito za idealnata jena e 22%. moje da ti pomogne sus sigurnost. a za konsultaciite - kato ve4e ti e sustavil dietata (za celta trqa da ide6 tam) prez mesec se konsultira6 s nego - kolko si svalila, dali se haresva6, dali da produlji6 rejima - tova toi i po skype go pravi. i aide kato ne go poznava6 i ne si se i razrovila da ne si dava6 nekompetentnoto mnenie![]()
абе айде моля те не ми казвай, че ми е некомпетентно мнението щото за седмица да свалиш 4 кила е много и това само диетолог-идиот ще го намери за добре![]()
skypa e "dietolog". na liniq e ot 9 do 5, ot ponedelnik do petuk
a ti kato si tolko kompetentna pomogni na momi4eto ne mi govori na mene.
ще говоря на който искам, по-добре ти не давай тъпи съвети на хората.
до авторката: какво значи, че си правила какво ли не? дай повече инфо щото иначе няма да получиш нормален съвет.
ами правих си Зелевата супа,пих от Зеления чай за отслабване но нищо не помага....
btw ....спрете да се карате моля ви![]()
спирам![]()
тъй....кажи колко кг си, височина, ала бала. пусни си примерни менюта, това което ядеш.
nqa da e lo6o da si smetne6 i ITM - to. http://www.specializingfoods.com/guppy460/itm.htm taka 6te znae6 kolko gore dolu kilograma trqa da otslabne6.
edit: na tvoita vuzrast itmto trqbva da ti e 21-22.
http://i29.tinypic.com/4kha2p.jpg .. ям активиа предимно,плодове,салати и понякога месо
и к'во тия диетолози сигурно ви взимат някви космически пари за да ви кажат кво да ядете....не,верно....колко струва тая прослувута консултацийка?
![]()
60 leva.Първоначално написано от InisMona
![]()
хора не се заблуждавайте аз не съм виждала човек дето нищичко не хапва и е дебел и за авторката ти се тъпчи по цял ден с пици и мекици и после чакай на зеления чай.Аз съм на диета не ям и слабея без зелен чаи аробика и тн.човк ако изка може сичко да постигне.![]()
добре тогава кажи каква диета използваш? ....Първоначално написано от stelit0
И за разговора по скайп ли взима пари?Първоначално написано от ThedramaQueen
![]()
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
на мен ми написа само то ... [22:31:01] ОГНЯН СИМЕОНОВ каза: изберете сиПървоначално написано от Carmen_Kass
[22:31:11] ОГНЯН СИМЕОНОВ каза: съветите са безплатни
[22:31:23] ОГНЯН СИМЕОНОВ каза: режиът е 50лв.
и ми прати някви неща по скайпа
Първоначално написано от kamelchety
ами това специално аз го повтарям за МИЛИАРДЕН път е така.......с тия диети и глупости нищо няя постигнеш. спри мазното, газираното, тестеното, пърженото и глупостите от магазина от рода на чипсове, зрънчовци и т.н започни да спортуваш и 100000000000000000% процента ще постигнеш желания ефект ще си отслабнеш, а нне като диетите после да си върнеш килограмите, а някой и двойно си ги връщат....спорта и ограничаването! не знам някой хора тва не моат да го разберат и тва си е ...... са сиг. ще се почне с злобни коментари от потребители.
brokeninside13 благодаря ти за съвета,но пак казвам нямам време за спорт а и сега даскалото почва и трябва да залегам таз година над уроците щото ми предстои матура и няма да мога да имам голямо движение и на мен това ще ми е проблема
Защо се изпускате бе момичета и след това ревете.Не мога да разбера...
Еми диета+кардио тренировки