- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цена на кичури при фризьор
Каква би била тя горе-долу, като се има предвид, че за подстрижка ми взима 6 лева?
Искам да си направя червени, ама не знам дали ще трябва аз да купя там боята или каквото е, или в салона си има.![]()
v seki salon e razli4no. men specialno mi zeha 6 leva za edni rusi ki4uri, ama tva be6e sigurno predi dve godini. stava vapros za edin salon na vtoriq etaj na RUM v mladost. sega oba4e hodq pri druga friziorka i nqmam skoro6na informaciq.
hating you makes me all warm inside : )
Kъм 20тина, 30 максимум. Там си имат всякакви бои, ама ако искаш някакъв точно определен (или по-специфичен) цвят, ще трябва да си донесеш
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
На мен ми взеха миналото лято към 30 лева, но там подстрижката беше 8 лева. Но във всеки салон е различно.
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
Мога да ти кажа едно място където кичурите за къса коса са 10 лв
Ако мога да добавя и още един въпрос.. за 1-2 кичура ( да кажем при цена 10 лв) .. 10 ли ще ми вземат или по - малко?!
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
v nqkoi friziori ne e zaduljitelno da nosi6 ako primerno si poru4a6 cveta predvaritelno. moqta friziorka naprimer (sega6nata ne taq v RUMa) az i kazah 4e iskam rozova boq, tq q poru4a i posle s boqdisvaneto, postrigvaneto, i poru4kata na boqta mi vze 43
hating you makes me all warm inside : )
Вярно?Първоначално написано от Romance
Кажи Таня и Светла, кажи, кажи!![]()
П.П. Ти за един-два кичура може да си вземеш някаква боя и сама да се направиш.
Mислиш ли, че мога![]()
Аз съм с 2 леви ръце.
А фр-ката е на пазара, срещу 501 стоки.. в един висок блок. То си пише Фр. салон.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again
Хм. Яко. Ама хубаво ли прави?Първоначално написано от Romance
Ми не се оплакват.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again
В Хаджи Димитър, блока срещу герена има една суууупер добра фризьорка и за кичурите ще ти вземе най-много 15 лева.
Доброто качество е гарантирано![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..