- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- SWASTICA/SWASTIKA/СВАСТИКА
всички сме сериозни.
Добре, човека ви обясни нещо. Що трябваше да го хулите и да се правите на големи? Ако наистина не ви интересуваше, нямаше дори да си правите труда да пускате коментар...
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Първоначално написано от montana6
Напълно си прав ! Познавам СВАСТИКА от прекалено много време и човекът си е напълно прав .. само че вашите мозъчета не могат да го поберат. Искам да цитирам някой мн над вашите малки сиви вещества .... "Нали знаеш,програмистите се опитват да направят идиото-устойчиви програми,а вселената- по-големи идиоти.Засега вселената печели..." човекът казва че вселената печели е не мога да разбера той ли е единствения над 7 тук ? (и аз съм над 14 дори .. ) няма да си казвам годините ..... както и да е мисълта ми е такава ако наистина не ви пукаше за него защо изобщо четете това което е написал и защо пишете тука ?
Привет за втори път. Нужно е хората да бъдат търпеливи и отворени към всички неща, които изграждат вселената, но понякога е трудно.
Достатъчно. Вие да не сте някакви имбецилно подрастващи, че не може да разберете смисъла на темата?
Елементарно е да напишеш, че никой не го интересува. Още по - елементарно е да подкрепяш форумните звезди.
Въпреки всичко не може да разберете, че вие го правите...
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
темата е сериозна. повече от кокото мислите всички.
Ми не пускай тогава тема, браат
Спри да пишеш мнения и ще видиш че след месец никой няма да те помни, (съответно да ти споменава ника за щяло и нещяло)
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
За теб съм четвъртата власт, какво повече искаш?Първоначално написано от RAWRRR
![]()
мислиш ли? аз ще го помня винаги.Първоначално написано от RAWRRR
![]()
Мдам, но това поостаря, сега мисля за ново словосъчетание, което да те описва.
Но се двоумя кое по-добре те описва "повече красив, отколкото умен" или "повече умен, отколкото красив"..
Не очаквам да ме разбереш..
Dwight D. Eisenhower
Опитай с нещо уникално, защото трябва да си освежа профила.Първоначално написано от RAWRRR
![]()
леле![]()
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Темата е сериозна, както и мненията в нея. Т.е. ти може сериозно да се нуждаеш от цялото това внимание и дрън дрън, но съвсем сериозно никой не го интересуваш.
Това, че те споменават, не те прави фактор в на някой съзнанието. Споменават те редом с други форумни слабоумници и то обикновено с присмех.
Особено много дразни тая тема, защо дъ фък трябва дори да ни пука за теб или да знаем кой си?! Няма ли друг начин да се 'изявиш'?!
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Поредният форумно чудо което реши че неговите проблеми ни вълнуват.Няма да се научите че менталните ви проблеми както и емоционалните са си само ваши.
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Мхм.. обаче той е невинен,да.. :д
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Поредния идиот, мислещ се за голямата работа...не ми пука за теб, за темата ти, за твоите мнения и мисли...но, така е, докато имаш балъци за електорат, ще ги има и тези теми...
Не се интересувате от темата, не се интересувате от потребителите, нито от живота, който живеете. Тогава се питам, защо по дяволите сте във този форум?
Ще изредя нещата който са нормални и тези, които не са.
Някой от екипа да ти сложи педераска снимка за аватар, след като ти е блокиран акаунта - не.
Да ти слагат бан, защото някой го сърби мандалото - не.
Да си мислят, че всеки нов потребител си ти - не.
Да го казват, сякаш наистина съм аз и да се обръщат към него - не.
Да направиш тема с която да изясниш на всички, че това не е така, защото постването в темите не е отразявано - да.
Да се държиш като имбецил в темата, която е нещо нормално - не.
Да има такива, които не ги интересува - да.
Да има такива, които пишат, че не ги интересува - не. (Ако не те интересува - не пишеш.
Да има обиди в темата отправени към автора - не.
Да доказвате колко интелигентни и недостижими същества сте - не.
Да парадирате със самочувствие и уникалност - не.
Да афронтирате не само профила, ами и достойнството - не.
Да има малоумни хора, които не разбират какво пиша в този пост - не.
Радвам се на разбралите ме.
Поздрави.![]()
Аз пък ще съм сериозна, даже няма да си позволя ирония и за съжаление ще разваля сеира на всички.
По принцип си прав с горното изброяване и то би било вярно за някой нормален потребител.
Не е нормално да слагат педерасти за аватар на някого (ако това се е случило) и да те обвиняват за всичко, но пак повтарям това важи, ако си нормален потребител.
В случая най- добре е да се примириш, да препрочетеш приказката за лъжливото овчарче (като парафразираш поуката с това да не се правиш на интересен и да лъжеш),да си промениш маниера на общуване и да си намериш друго поле за изява.
Не знам за другите, но за мен първото впечатление за някой е много определящо.А специално за форум - ако веднъж станеш за мезе, няма как после да излезеш от този образ.
Това ми е последното мнение по тази тема, надявам се ме разбираш.
Dwight D. Eisenhower
Пак не го прочетох цялото...
Не е идеята да не ме интересува всеки и т.н., просто ти не ме вълнуваш, както много хора тук. Защото има хора, които намирам за забавни и/или интелигентни, има и хора, които са ми приятели или хора, които дори ме дразнят- за тяхното мнение ми пука, интересно ми е и ако всеки от тея три типа изчезне- няма да влизам повече във форума.
Обаче просто не ми пука за твоите постове. Прочетох ти няколко мнения и спрях да те отразявам. Пускал си 1-2 готини теми (тази не е от тях) и това е.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Свастика ви вкара във филмът...![]()
Не ние.. той е във филмаПървоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Е, как...Първоначално написано от ElinoOor
В най- големия.
![]()
^ хаааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааахахаххааххахааххаах (screaming)
Дз, някой излъга ли се да го прочете това?![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride