- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- SWASTICA/SWASTIKA/СВАСТИКА
Аз не съм,момчего се постара ама продължава да не ни затрогват неговите теми.jghgh аватара ти е хубав-поздравления за което.Първоначално написано от jghgh
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
ХАХАХАХХАХАХХАХХАХАХАХХАХ АХХАХХАХАЗащото модераторите ме обичат и всяка вечер се кръстят преди да заспят с молба към Бог, повече никога да не виждат мое мнение...![]()
![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Не. Имаше такива, които просто налучкваха за какво иде реч и отговаряха по свое усмотрение.Първоначално написано от jghgh
![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Спомням си как в една тема каниса ме сбърка с теб та даже така се опита да декларира, че това само по себе си е достатъчно като аргумент да не ми обръща внимание на това, което казвам... Иначе щом събираш такова внимание около себе си, значи сигурно си го заслужаваш някак си...
Каниса е хейтър.Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
![]()
Лелеее, още ли е черна овца...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Вече съм част от стадото, но със сиви примеси.Първоначално написано от Jeuelle
![]()
Защо?Първоначално написано от SWASTIKA
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Защото така решава стадото.Първоначално написано от Jeuelle
![]()
Ама то си е така, дори винаги когато влизат в тоалетната, точно на капака на нужника, виждат свастика, изрисувана с тоалетната хартия, а на тези, които им е свършила с вестници или каквото има.Първоначално написано от punkrock
И до тук не свърша техния страх от моите постове. Мачока като се къпе и като набузи парливата вода, нежно поглежда към красивото огледало и какво да види? Свастика! Но не и не и не, не спират нещата до тук!
Сутрин докато си пие кафето ще се случи да излее до компа и вземе, че се образува петно, не какво да е петно, Свастика!
Пали си колата, а тя бръмчи доволно сякаш се чува: свас-с-с-сти-ка-ка-ка...
Не им е лесно.![]()
Само не разбирам ти кво общо имаш със свастиките?
Jebem te u usta, jebem te u oko
Те имат общо с мен.Първоначално написано от BlueAvalanche
Щото в анфас прилича на свастика ?
Много си досетлив, бре?Първоначално написано от w0sh
Слез на земята, наркоман такъв.
Първоначално написано от BlueAvalanche
Аз съм твърдо против наркотиците. Дори имам основана кампания, но това е друга тема.
Въпроса е къде е мачока? Дали не гледа звездите, където са заформили една... Свастика?![]()
Разбирам да беше забавен, но не си.
Какво целиш с тъпите си писания ?
Ако бях забавен, щях да съм палячо.Първоначално написано от Cerveza
Обиждай, само, ако има нужда.Първоначално написано от Cerveza
![]()
Въпроса е къде е Мачока? Да те изгони и да да си ебаваш капаците. Ти си вреден за интернет пространството и изобщо не си интересен, даже си скучен и неприятен.
machoka като си бара трибуквието си представя Свастика във ваната, потопен в ароматни свещи и благовонни есенции!Първоначално написано от SWASTIKA
Стига де и аз съм на БТК верно отвратителен нет ама сеа.. само бан ми оставаПървоначално написано от rosenhristev
![]()
Добре, ще му кажа.Първоначално написано от rosenhristev
![]()