- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъжко окосмение
А и разбира се, че космите спомагат за потенето, те задържат и топлина, разбира се!
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
А и разбира се, че космите спомагат за потенето, те задържат и топлина, разбира се!
mArMaLaDkA Тук наистина забавих да го добавя![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
първо.. потта не мирише. бактериите, които се развиват в нея миришат, ако ги оставиш разбира се. ако се къпеш всеки ден и ползваш подходящи продкти няма да миришеш.
второ.. космите ЗАДЪРЖАТ потта и тя не отива по тенискатапочти невъзможно е да видиш човек, който има косми да има голямо мокро петно на тениската, каквито всички ние имаме
трето.. мишниците са едно от местата, наред с главата и чатала, където постоянно се извършват движения на крайниците(без главата де), т.е. температурата там е НАЙ-ВИСОКА, т.е. отделянето на пот, като защитен механизъм, също.
Когато си обръснат не отделяш по-малко пот. просто тя почва да течене ми казвайте, че не сте забелязали
космите я задържат. и след повече от 20ина часа без къпане, човек почва да понамирисва. ако хигиената е добра, не виждам проблем.
космите под мишниците ме отвръщават
Humans need fantasy to be human.
Предпочитам да са епилирани под мишниците и на интимните части,за останалото нямам претенции.
Дори намирам за гейско,мъжете да си бръснат краката.
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
Под мишниците и там е добре да няма косми. Но чак да не е отварително или крайно неприятно...
миша, твоите изказвания ме възбуждат нещомного сладко се изразяваш
не се шегувам :P :P
![]()
Истински ценните неща са невидими за очите
абе ти се смееш ама за пръв път ми се случва та всмисъл тя си има особен стил на писане който ме радва
![]()
кефиш?![]()
![]()
Според мен би било по-добре поне подмишницете да са обръснати.Иначе е гадно0![]()
..
EarthShaker Ами аз няма как да забележа, тъй като не съм си оставяла косми досега. И честно да ти кажа само един път ми се случи да ми остане мокро петно на тениската от изпотяване и беше отвтратително!!! Незнам как някой търпят така да стоят ...
metalcheto незнам дали се ебаваш или не, но все пак благодаря![]()
няма шега, няма майтапПървоначално написано от mishaaa
:P
![]()
![]()
пхахахаПървоначално написано от metalcheto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е*а ми майката
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отвратително - не, но неприятно, кофти - да! От опит знам, че колко повече косми под мишниците толкова повече мирише там...
"Като е мъж да е мъж, не си падам по голи охлюви"
А за к'во ти е горила...дето да не можеш да разбереш има ли кожа или е с козина? ...Мразя мъже с косми под мишниците или интимната зона...Другаде неам против..
Айде, кефете се! :P
![]()
под мишниците и на кyрa по-добре без.
чак да ме отвращава-не,но не е и много приятно.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()