.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Мъжко окосмение

Здравейте! Имам един въпрос към вас : Притеснява ли ви мъжкото окосмение под мишниците? На мен например ми е много отвратително, особено като видя някой супер як актьор с косми под мишниците, впрочем те всички американски актьори са така, по краката и ръцете - ок, ама на други места ... незнам, ама ми е много гадно.

П.С.: Дано темата не е много тъпа
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Град
    [На Метри От Земята]
    няма нишо по- гадно от това
    Просто аз

Ох, успокои ме, мислех, че само мен ме отвръщава
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Никъде не ме отвращават космите освен под мишниците...

Мен и на други по - интимни места ме отвръщават ... като заговорих за окосмение , адски много ме кефи по гърдите, но да са по - късички и да не са къдрави ))

Супер фен Аватара на iPurple
    Мдааа гадничко си е.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Ужасно еее... Аз като цяло само косми по краката, така да се каже-толерирам,и то не обичам цели обрасли гори. Особено там под мишниците се събира супермного пот и представете си къв ужас е. Познавам един суперкосмат... бррр най-косматият дето съм виждала през живота си.. Колкото мен е (15),, а ходи брадясъл и с някакви потници като си дигне ръцете и ...
    А къдравите косми по тялото са мн грозни също. Никого не искам да обидя,просто изказвам мнение.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    а ква е целта на темата?

Фен Аватара на sunity06
    Град
    гетото
    Като е мъж да е мъж, не си падам по голи охлюви ама не и да го целувам някъде по тялото и да си вадя косми от м/у зъбите
    Забавно е да правиш невъзможното!

Цитирай Първоначално написано от sunity06
    Като е мъж да е мъж, не си падам по голи охлюви

DimovB Исках да разбера какво мислят и другите ... някакъв проблем ли има?

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Кофти е
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Мега фен Аватара на EarthShaker
    преди 15 години никой не си бръснеше нищо, пък ся много противно ви стана

да зема да си пусна аз едни косми там, че да се дистанцирам от лигли като вас ли, кво

Град
    София
    Аз пък предпочитам да имат косми.

Град
    KaRlOw0
    все ми е тая със без

EarthShaker Не, просто всеки си има вкус, времената се менят, хората и модата също. Тогава критериите за красота са били едни, сега други. Може би и аз ако съм живяла едно време, сега нямаше да съм на това мнение. Преди 2-3 години ми беше много смешно пък да видя момче с обезкосмени крака, сега за мен е нещо нормално.

В крайна сметка говорим и за хигиена, както каза Luscious_Heart потните жлези там са най - много, а космите помагат още повече за потенето.
    И благодаря, че ни нарече "лигли", но не смятам, че щом ми е отвратително да виждам окосмени мъжки подмишници, непременно съм лигла ...

Град
    KaRlOw0
    даа ^^^^^^^

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Цитирай Първоначално написано от sunity06
    Като е мъж да е мъж, не си падам по голи охлюви
    Точно така!!!
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    В крайна сметка говорим и за хигиена, както каза Luscious_Heart потните жлези там са най - много, а космите помагат още повече за потенето.
    И благодаря, че ни нарече "лигли", но не смятам, че щом ми е отвратително да виждам окосмени мъжки подмишници, непременно съм лигла ...
    а според теб не е ли нужно именно това изпотяване? нали се сещаш, че ако нямаше смисъл от въпросните косми, в процеса на еволюцията те просто щяха да изчезнат, както на други части от тялото

аз се бръсна, но това е мой личен избор. не го налагам, както не би трябвало и вие да правите чрез подобни 'смислени' теми

и моля

EarthShaker Хахахах, на никого не съм си налагала мнението ... но ти май се опитваш да наложиш своето.
    Може и да си прав, ама трябва по - отвърдително да ме убедиш за какво точно спомагат космите, освен за пот?!
    Щом смяташ, че са ти нужни - пусни си ги да растат, аз никого не съм накарала да ги махне, още по - малко съм обиждала.

Писна ми от тъпите ви комплексарски, опитващи се да обидят, коментари! Имах въпрос, на който ти не ми отговори, запази си просташкото поведение на улицата!!!

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    космите увеличавали потенето

тва трябва да отиде при бисерите

Ако трябва да избирам между нещо такова - http://parfiumbg.net/man.jpg и нещо такова примерно - http://www.popstarsplus.com/images/BradPittPicture.jpg
    http://1.bp.blogspot.com/_pKiiaR1HVU...d_boreanaz.jpg (не се вижда особено добре..), бих избрала вторият вариант. В пъти по-мъжествено ми изглежда. Въпреки, че пак не успях да намеря точните снимки, с които да покажа какво имам впредвид, общо-взето ще добиете някаква представа.

Авторке, има едно бутонче "редактирай" - ползвай си го, вместо да пускаш сума ти постове един след друг, защото все нещо не си успяла да кажеш в предишния.

Не, мила, просто нещо се ебава с мен и немога да пратя толкова дълго съобщение, затова го пиша на 2 пъти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си