.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    А и разбира се, че космите спомагат за потенето, те задържат и топлина, разбира се!
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

А и разбира се, че космите спомагат за потенето, те задържат и топлина, разбира се!
    mArMaLaDkA Тук наистина забавих да го добавя
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    първо.. потта не мирише. бактериите, които се развиват в нея миришат, ако ги оставиш разбира се. ако се къпеш всеки ден и ползваш подходящи продкти няма да миришеш.

второ.. космите ЗАДЪРЖАТ потта и тя не отива по тениската почти невъзможно е да видиш човек, който има косми да има голямо мокро петно на тениската, каквито всички ние имаме

трето.. мишниците са едно от местата, наред с главата и чатала, където постоянно се извършват движения на крайниците(без главата де), т.е. температурата там е НАЙ-ВИСОКА, т.е. отделянето на пот, като защитен механизъм, също.

Когато си обръснат не отделяш по-малко пот. просто тя почва да тече не ми казвайте, че не сте забелязали космите я задържат. и след повече от 20ина часа без къпане, човек почва да понамирисва. ако хигиената е добра, не виждам проблем.

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    космите под мишниците ме отвръщават
    Humans need fantasy to be human.

Фен Аватара на Missky
    Град
    Sf
    Предпочитам да са епилирани под мишниците и на интимните части,за останалото нямам претенции.
    Дори намирам за гейско,мъжете да си бръснат краката.
    КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
    ... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Под мишниците и там е добре да няма косми. Но чак да не е отварително или крайно неприятно...

Фен
    Град
    Plovdiv
    миша, твоите изказвания ме възбуждат нещо много сладко се изразяваш не се шегувам :P :P
    Истински ценните неща са невидими за очите

Град
    KaRlOw0
    Цитирай Първоначално написано от metalcheto
    миша, твоите изказвания ме възбуждат нещо много сладко се изразяваш не се шегувам :P :P
    олии

Фен
    Град
    Plovdiv
    абе ти се смееш ама за пръв път ми се случва та всмисъл тя си има особен стил на писане който ме радва
    кефиш?

Според мен би било по-добре поне подмишницете да са обръснати.Иначе е гадно0 ..

EarthShaker Ами аз няма как да забележа, тъй като не съм си оставяла косми досега. И честно да ти кажа само един път ми се случи да ми остане мокро петно на тениската от изпотяване и беше отвтратително!!! Незнам как някой търпят така да стоят ...
    metalcheto незнам дали се ебаваш или не, но все пак благодаря

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от mishaaa
    EarthShaker Ами аз няма как да забележа, тъй като не съм си оставяла косми досега. И честно да ти кажа само един път ми се случи да ми остане мокро петно на тениската от изпотяване и беше отвтратително!!! Незнам как някой търпят така да стоят ...
    metalcheto незнам дали се ебаваш или не, но все пак благодаря
    няма шега, няма майтап :P

Град
    KaRlOw0
    Цитирай Първоначално написано от metalcheto
    абе ти се смееш ама за пръв път ми се случва та всмисъл тя си има особен стил на писане който ме радва
    кефиш?
    пхахаха е*а ми майката

Отвратително - не, но неприятно, кофти - да! От опит знам, че колко повече косми под мишниците толкова повече мирише там...

Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Никъде не ме отвращават космите освен под мишниците...
    и аз съм така

Град
    Сан Венганца
    "Като е мъж да е мъж, не си падам по голи охлюви"

А за к'во ти е горила...дето да не можеш да разбереш има ли кожа или е с козина? ...Мразя мъже с косми под мишниците или интимната зона...Другаде неам против..

Запомнете,че се пише метЪл а не метАл... Металите нямат нищо общо със стила музика метЪл ...

Благодаря за вниманието!!!

Айде, кефете се! :P

Град
    Сан Венганца

Запомнете,че се пише метЪл а не метАл... Металите нямат нищо общо със стила музика метЪл ...

Благодаря за вниманието!!!

Град
    Wonderland
    под мишниците и на кyрa по-добре без.
    чак да ме отвращава-не,но не е и много приятно.
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си