- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След като одрежеш някой...
Защо винаги като одрежеш дадено момче, на следващият ден момчето едва ли не, не те познава вече?! Дори "здравей" не ти казва! А до преди това сте били в добри отношения..до мига, в който той проявява смелост и ти му режеш крилцата.
Това резултат от наранено мъжко его ли е..не мога да си го обесня.
Или..дадено момче тръгне да те целува и ти се дръпнеш било то от срам, или неудобство иии господина решава, че ти не го харесваш вече.
Незнам, сигурно все аз попадам на такива или аз греша.![]()
не всички са такива
P.S. пише се оТрежа![]()
The blood that binds us ..till death unites us
Ами повечето пъти така се получава. Може би защото са наранениТи ако си влюбена и те отрежат, няма ли да ти е гадно?
А това за целувките.. ами според мен ако харесваш някой ще искаш да го целунешТака че ако се дърпаш нищо чудно и да си помисли, че не го искаш..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
А той как да знае, че си се дръпнала, поради срам или неудобство, а не защото не го харесваш?
И спри да им режеш крилцата.
щото си тъпа куpва майна, ти кво искаш на другия ден да ти се усмихват ли??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
[/list]tuzaro
МнениеПуснато на: Нед Сеп 13, 2009 10:04 pm Заглавие:
щото си тъпа куpва майна, ти кво искаш на другия ден да ти се усмихват ли??
+1
Ами да ти кажа и аз не мога да си го обясна това...пример с една моя приятелка ...разделят се и оня почва да й вика "курва,тъпачка.." ..тя пък "педал ,простак.." абе сякви глупости..пък до вчера са били знаедно ..
много глупост ..
Първоначално написано от tuzaro
прав си.. Майна![]()
а той от къде да знае, че е защото те е срам а ??![]()
![]()
естествено, че защото му е наране, надали на тебе би ти станало приятно ...![]()
п.с. пише се отрежа ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от tuzaro
![]()
така си е какво да се прави
В такъв момент си проличава най-ясно колко те е харесвал.Първоначално написано от GUESS
Аз "отрязах" едно момче...ама не се отказва...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
^_^Първоначално написано от vanqvanovich
![]()
4XCOKИ
Първоначално написано от vanqvanovich
Брат не си забавенПоне пиши вярно на руски
![]()
Явно иска да клони повече към българския,за да му се разбира повече. ^^ Глуповат изглежда...ама сладко глуповат. ^^Първоначално написано от FromAutumToAshes
4XCOKИ
Ми на мен ми изглежда само глуповат пък не знам![]()
Тва е резултат от вечните женски претенции в търсенето на господин перфектния и самочувствието. Човека се е нагледал на такива като теб. Нужно ли е да страда,защото ти си решила да се направиш на засрамена? Естествено,че няма да иска и здрасти да ти каже. Щото ти си мислиш,че щом те харесва,квото и да му причиниш,ще ти тича зад задника ли? Ти не попадаш на такива мъже-ти ги правиш да са такива.Първоначално написано от GUESS
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Незнам ситуацията ква е,но поне от това което си написала разбрах че не те е поздравил,а ако не те е видял ?![]()
Ето това е отговорътПървоначално написано от pwnage
![]()
отговора емного прост не е наранено мъжко его а до наранени чувства е до някаква степен и егото влияе доста момчета трудно се решават да разкрият чувствата си а като го направят и им кажат нищо няма да стане , харесвам те само като приятел и тн. повярвай ми боли но и същевременно човек освен болката го обзема и гняв и в повечето случай този гняв се насочва към този заради който се е появил демек момичето не е правилно но е така казвам ти го от опит ти пак се радвай че си се разминала само с игнориране
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Нормално мацка.Няма на другия ден да те види и да ти се радва я.Ама то наистина си е и до човека.Има някои,на които не им влияе на понататъчните отношения с момичето,но са рядкост.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Мила,изпадала съм в същата ситуация като теб и знам,че никак не е приятно.Първо ми казваше,че много ме харесва иска да бъде с мен,обичал ме и т.н.Не вярвял,че изпитва такива силни чувства към някогоТой е от моя град,но учи в друг.Казваше ми,че като се прибере иска да бъде само с мен.Просто ми беше интересна реакцията му и реших да не се съгласявам от първия път.Казах му малко да изчакаме,да се опознаем повече,да се сближим още.Не съм отказала да бъда с него.Боже,после какво стана.
![]()
![]()
Започна да ме обвинява,че не го харесвам,че го лъжа,че го мисля за какъв ли не.А аз бога ми и хабер си нямах от тези неща.Но той не.Ти го мислиш,ти това,ти онова.Сега вече си е тук,а нито ме е потърсил от две седмици нито нищо.Нали все пак,ако един човек наистина държи на теб,ще те търси,ще иска да те види..Явно не.
Е,така е за жалост.А и пак повтарям,не съм отказала да бъда с него,просто исках да видя дали държи на мен и...вече разбрах![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Мога да кажа само едно , че pwnage ,определено има какво да кажев всяка тема чета неговите коментари внимателно,и да ви кажа винаги оставам :О слушайте го него и да споделям неговото мнение
So ni ya wasurete ta ze...
на човека му е наранено самочувствието, ти да не очакваш на следващия ден да е пак същото?
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Мисля, че имаме нов идол!Първоначално написано от CryButWhy
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last