.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Проблеми с едно момче !

С едно момче се запознахме преди 3 месеца .. една фр. го попита дали ме харесва и той каза "да" .. и след като разбрах се влюбих всеки ден се виждахме и всяка сутрин той ме събуждаше, зада закусваме заедно .. след като спряхме да се виждаме той ме покани на рождения си ден .. той се занимаваше с едно момича а аз с едно момче .. и така на рождения му ден аз се натисках с едно др. момче , а той с едно др. момиче .. когато дойде време да се тръгвам на вратата той ми каза, че ме харесва и аз му казах че го харесвам .. той ме погледна и ме целува .. от тогава (27ми август) не го бях виждала .. до вчера .. той ми се обади и ме попита дали ми се излиза .. аз му казах "не" а той ми каза веднага да ставам .. ии се уговорихме .. ходихме в един негов приятел .. на мен ми беше малко скучно, дакото той не седна до мен .. и когато аз станах .. и после като седнах той ме дръпна и аз седнах в него .. така сме стояли поне 1 час и сме си държали ръцете .. после той ми каза, че отива в другата стая и ми намигна .. аз умишлено не отидох .. и след 2-3 минути той дойде и ме извика .. отидохме в стаята (имаше легло на 3 етажа) легнахме на първия етаж .. и първоначялно само се гледахме .. после той ме целуна и аз му отвърнах .. и той ме попита "ей зайчо ти да не ме обичаш още а?" .. това бяха думите му .. аз просто надихнах рамене и затворих очи . след като ги отворих той ме гледаше право в очите ..аз го гледах .. около 10 мин. така .. след като затворих очи почуствах още една целувка .. после си говрихме на общи теми .. и аз вече не го бях прегърнала .. и той ми каза, че му е студено .. аз му казах че на мен също .. и той ми каза, защото не съм го била гушнала .. тогава го гушнах .. затворих очи .. когато ги отворих той се беше леко надигнал и пак ме гледаше .. аз го попитах какво става, а той ми каза, че съм била неземно красива .. като си тръгнахме последва една продължителна целувка и голяма прегръдка .. и това е .. моля ви кажете ми какво да правя ..

ДОБАВКА
    Такаа .. да добавяя .. пишехме си съобщения .. в съолщенията има "обичам те" ии "липсваш ми" ии си викахме "слънчо" ии "зайчо" , а когато се видим просто .. сме толкова срамежливи .. много ми е гадно .. той ме беше попитал нещо .. а аз не исках да му отговоря и аз му поисках 2 причини поради които да му кажа .. 1вата беше .. защото е любопитен .. а 2рата защото се грижел за мен .. не мога да го разбера .. толкова е мил .. и сладък .. и аз като го попитах какво е идеалното момиче за него .. той описа точно мен .. плаче ме се като си мисля .. снощи не можах да заспя заради него .. много съм объркана .. помогнете моля !

Мега фен Аватара на vagarious
    Ох ще се разплача.

Ами може наистина да те харесва или просто прави жалки опити за нещо(нали се сещаш).Ама ти ако не искаш-не се давай.Смисъл подръж още малко време да се опознаете и тогава, ако евентуално му разбереш истинските намерения си прецени какво да правиш..
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Еххх деца,деца ...

По темата:Като за начало си препиши темата в "тайния дневник" за да й се смееш след няколко години ,а след това може просто да ПОГОВОРИШ с момчето и да си изясните нещата ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Hilary_

Баси темата честно .. иначе защо не говориш с него .. за да се изясните ...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    вие на рожденни дни ходите да се натискате ли майна, ние обикновенно пием за здравето на рожденника майна
    стана ми супер интересно за леглото майна, на 3 етажа
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Това момче какво иска и то не знае...

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    вие на рожденни дни ходите да се натискате ли майна, ние обикновенно пием за здравето на рожденника майна
    стана ми супер интересно за леглото майна, на 3 етажа
    Стаята тряя да е към 3-3 и нещо метра висока о>О

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от vanqvanovich
    драги партизанин, того история многа дурашка, теги действия лапешками, я считам вий трябва служите във военнами сили для научаване дисциплина и достойнствам
    Тоз се побърка с неговите военни сили,и да се научаваме на дисциплина.

По темата:
    Този младеж е доста объркан индивид. Хем,очевидно не знае харесва ли те или харесва оная с която се е натискал,хем ако е искал да спите заедно не е знаел как да ти го каже. Я земете си се изяснете. С нея ли ще остава,с тебе ли? Ще иска ли задължително секс,ще му го дадеш ли?

Говорете бе хора.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

и аз си затворих очите и после ги отворих ии после пак ги затворих и той ме целуна и после аз го целунах

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    напомня ми за детството ми...сладко е и романтично. Аз не мисля,че той е искал да спи с нея,може би просто и се е радвал. Просто поговорете сериозно ух...че сладко,
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мега фен
    Град
    <3
    *премиг*
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Highway of Life....
    Говорете. Попитай го с коя от вас иска да бъде. Преди това изясни със самата себе си с кой искаш да бъдеш.
    What!? I may killed one or two........

Мега фен Аватара на teenems
    това направо е като по филмите .
    ебаси сладката история
    толкова е сладко ,че направо ми горчи от сладост.
    ми станете гаджета е хора
    бтв на колко си ?
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Re: Проблеми с едно момче !

Цитирай Първоначално написано от bananjanet
    една фр. го попита дали ме харесва и той каза "да" .. и след като разбрах се влюбих
    WTF?

и така на рождения му ден аз се натисках с едно др. момче , а той с едно др. момиче .. когато дойде време да се тръгвам на вратата той ми каза, че ме харесва и аз му казах че го харесвам
    WTF?

после той ми каза, че отива в другата стая и ми намигна .. аз умишлено не отидох .. и след 2-3 минути той дойде и ме извика .. отидохме в стаята
    Once again - WTF?

той ме попита "ей зайчо ти да не ме обичаш още а?" .. това бяха думите му .. аз просто надихнах рамене
    С риск да се, хм, повторя - WTF?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Охх няма какво да му мислиш какво ще правите и дали ще постъпиш правилно или не.. Едва ли си толкова голяма, че да си за женене.. Остави нещата на времето и каквото стане стане.. наслаждавай се на момента.. Това момче не е последното така че просто остави на нещата да се случват Но все пак не забравяй да не се надяваш много и да отдаваш голямо значение.. за да не те боли после

Голям фен Аватара на RaZzer
    е, кво се лигавите?! очевидно е, че се харесвате, ама и двамата се "правите на по-специални от колкото сте"... забравете увъртанията и говорете директно дали за бъдеще ще сте истинска двойка или ще се лигавите по рождени дни...
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Ох ще се разплача.

Ами може наистина да те харесва или просто прави жалки опити за нещо(нали се сещаш).Ама ти ако не искаш-не се давай.Смисъл подръж още малко време да се опознаете и тогава, ако евентуално му разбереш истинските намерения си прецени какво да правиш..
    Ахам .. благодаря .. но преди 27ми беше казал че не му пука за мен .. и че не ме харесва .. о боже толкова са сложни нещата между нас

Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    е, кво се лигавите?! очевидно е, че се харесвате, ама и двамата се "правите на по-специални от колкото сте"... забравете увъртанията и говорете директно дали за бъдеще ще сте истинска двойка или ще се лигавите по рождени дни...
    Но той е много, много срамежлив и много чаровен в същотото това време

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    искал е да духаш ама не си разбрала
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от Bixel
    ъгхх .. .. как може да има толкова извратени хора .. само за такива неща мислят .. не казвам, че аз съм много романтична, но все пак ..

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    ъгхх .. .. как може да има толкова извратени хора .. само за такива неща мислят .. не казвам, че аз съм много романтична, но все пак ..
    духането е романтично
    GTA Stunting

Че да духаш, не е извратено, доста си е яко даже.

духането е романтично

така ли мислиш ?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Да духаш или да ти духат?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Да духаш или да ти духат?
    Разберете .. нито аз искам да му духам нито той иска .. просто .. това е .. нас ни е срам да се погледнем в очите на публично място .. но нако сме сами е друго ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си