- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Поредните промени - дискусия
тва с дрехите и обувките е много тъпо-не,че ходя с много къси поли и високи токчета,но е много тъпо и кво значи забранено е да се носят дрехи,очертаващи формата на ученицитекво-трябва да нося размъкнати дрехи широки 5 метра ли???
Абе тая министърка ми е крайно интересна. До каква степен на малоумност и шизофрения може да стигне без никой да разбере...
1. Пеене, рисуване, физическо - балообразуващи. Не всеки може да грачи като госпожата, че тя да е доволна. Не всеки може да драска с химикал и да му пишат 6, а на хубавата рисунка-4. Не всеки може да се сгъва и разгъва на 100 само и само някъв дърт куку да му пише 5.
2. Трябва да ходим залупени като най-големите дебили на света. - Човек едни иглички не може да си направи бе. Момичетата даже и лак не им дават да си сложат. Да не говорим за дрехите. Вече сигурно ще е безбожие да отида по дънки.
3. Камери в стаите. - В наща стая имаме даже 2. Ей така, що пък не. Айде да сложим и телена ограда, която да свържем с някоя жица с 300 волта.
4. Оценка за поведение. - тя министърката не е била отличничка по интересния предмет "ПОВЕДЕНИЕ", пък от нас иска.
Краен извод - не вярвам да съм единствен на света, който смята, че по-неразумен, глупав и гаден човек от Фандъкова в тая Вселена не съществува.
P.S. Една приятна игра! ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ!
ОТГОВОР(погледни след като решиш задачата): Няма разлики.
ЕДИТ: Оу, как не споменах! За седмокалсниците. външни+изпити=половината от децата на България са вече психически нестабилни...
ДА РЪКОПЛЯСКАМЕ НА МИНИСТЪР ФАНДЪКОВА!![]()
даПървоначално написано от waterflame96
сестра ми сега ще е 7 клас и все й се падат такива неща-при нея започнаха да дават матурите на деца под 7 клас и сега като знам как ще кандидатства след 7 клас и колко ще учи си мисля "леле добре,че за мене всичко свърши"
![]()
Днес пък чух,че нащо даскало щяло да се заключва по време на часовете и с тези камери оффффффф![]()
![]()
![]()
само глупости!!!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от waterflame96
Съгласна съм с теб на 100000 %
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass,
you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
хахаха оххххх боже...не знам да се радвам ли че това несе отнася за мен вече да мие гадно ли за другите..аз по физическо съм много зле...просто не става..иначе баскетбола мн добре го играя..как стаава това..и значи сега ако бях 7ми клас щях да го ям а..ми ако не мога да рисувам..просто не ти се отдава какво можеш да направиш....това са пълни глупости,вече се чудят кво да измислят да ни е гадно...