.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

Събуждали ли сте се и..?

Случвало ли ви се е да се събудите свръх възбудени?
    - Какво правите в такъв случай?

Или пък да се събудите/усетите, че "действате" по въпроса дори?
    - Продълвали ли сте?

Просто ми стана любопитно. Мен ми се е случвало.. няма начин има разгонени периоди понякога :Р
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    L.A. \ Moscow
    случва се, удрям 1 студен душ и тфа е
    Raise your fist!

Това не е "Свръх възбуда" както ти сам я описа просто това е система за самосухранение, когато се събодиш и си надървен значи мн ти се пикае, а това че си надървен помага да не се напикаеш ;]]]

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Случва се често.

Справям се с това като си взема душ и под душа друго направя, защото само с къпане няма ефект.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    ВарНа
    неска сънувах еротичен сън
    Fuck you bitches ;p

Почти всеки ден.
    Еми к'во правя... започвам да си мисля за някой грозник и ми спада.
    "Of all the things I've lost, I miss my mind the most" - Ozzy Osbourne

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Да на всички въпроси

П.С. Момиче съм

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Да на всички въпроси

П.С. Момиче съм
    И аз така

hottie
    Guest
    Ооо аз винаги съм възбудена сутрин и никога не пропускаме с мъжа сутришен секс. Любимият ни! Но в случай че го няма си тегля и аз един душ, малко шоколад и т'ва е

Град
    зад ъгъла
    Що не си направиш един курс за "Съпруги" ...хем ще ги научиш на една камара полезни неща,хем после мъжете ще са много щастливи и благодарни....
    Play hard,go PRO!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Да,случвало ми се е...няколко пъти

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Да на всички въпроси

П.С. Момиче съм
    И аз така
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

случва ми се доста пъте и си бия чекия

Е ти к'во попитааааа
    Естествено,че на всеки му се е случвало...тва е нормално и изобщо не е свръх възбуда...

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Цитирай Първоначално написано от hitgazar
    Това не е "Свръх възбуда" както ти сам я описа просто това е система за самосухранение, когато се събодиш и си надървен значи мн ти се пикае, а това че си надървен помага да не се напикаеш ;]]]
    тази тъпня как успя да я измислиш...?

изобщо не е така.

Мога да ти кажа, че не ми се пикаело.

Значи хората на по 40-50 почват яко да се опикават, като спре да им става войника така ли... горките баба и дядо ;д;д;
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Нещо като цяло 50% от хората не ме разраха правилно.
    Няма предвив някакъв тежък случай ан възбуда бе.. ;д

И какво излезе: че момичетата мърсуват нощем повече от момчетата. И че момчетата се къпят повече нощно време

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    тази тъпня как успя да я измислиш...?

изобщо не е така.

Мога да ти кажа, че не ми се пикаело.

Значи хората на по 40-50 почват яко да се опикават, като спре да им става войника така ли... горките баба и дядо ;д;д;
    Що да е тъпня??? При ерекция сфинктера на пикочния мехур се затваря и се отваря този на семепроводното каналче... По тая логика следва да не можеш да се напикаеш докато си в ерекция, просто защото пикочния ти канал е затворен...

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Нещо като цяло 50% от хората не ме разраха правилно.
    Няма предвив някакъв тежък случай ан възбуда бе.. ;д

И какво излезе: че момичетата мърсуват нощем повече от момчетата. И че момчетата се къпят повече нощно време
    хахахахахахаха добро заключение

СТАМАТ: Мда, ама не затова съм винаги надървен. Иначе на теория това става, когато се надървиш. Но едва ли нощните ерекции за от това повечето..

-=-=-=-

Хоти: Е, че не е ли така.. то затова и посвета има толкова абсурди, какъвто измислих аз на реална база данни

БиТиВи ™ - това ти ли си

estestvenno tova e napalno normalno i ne e za da ne se napikae6 prosto taka se polo4ava neznam 6to ama sam siguren 4e ne e za da ne se napikae6 i na men predi mn 4esto mi se slu4va6e sq po rqdko ama pak se slu4va i daje si ima medicinski termin za tova nari4a se sutre6na erekciq

Изпикай се и ще ти мине. Пробвал ли си се да пикаеш докато ти е надървен. Е тва организма ти по тоя начин притиска (не знам точно медицинското му название) пикопровода дето ти е пишката. А това, че си го бараш е по простата причина, че това си е чиста и просто схванал се мускул и ти го масажираш (неволно) за да го отпуснеш. Тъй, че пикай здраво и ще ти мине!
    Мразя чалгата и всичко, което излиза от и за нея!!!

случвало се е
    Този профил не се използва!

Напълно подкрепям!
    if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!

Офф тва дървените философи са голяма напаст.

Значи чакаш да ти се припикае за да правиш секс ли..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си