- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Събуждали ли сте се и..?
Случвало ли ви се е да се събудите свръх възбудени?
- Какво правите в такъв случай?
Или пък да се събудите/усетите, че "действате" по въпроса дори?
- Продълвали ли сте?
Просто ми стана любопитно. Мен ми се е случвало.. няма начин има разгонени периоди понякога :Р
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
случва се, удрям 1 студен душ и тфа е
Raise your fist!
Това не е "Свръх възбуда" както ти сам я описа просто това е система за самосухранение, когато се събодиш и си надървен значи мн ти се пикае, а това че си надървен помага да не се напикаеш ;]]]
Случва се често.
Справям се с това като си взема душ и под душа друго направя, защото само с къпане няма ефект.
Почти всеки ден.
Еми к'во правя... започвам да си мисля за някой грозник и ми спада.
"Of all the things I've lost, I miss my mind the most" - Ozzy Osbourne
Ооо аз винаги съм възбудена сутрин и никога не пропускаме с мъжа сутришен секс. Любимият ни! Но в случай че го няма си тегля и аз един душ, малко шоколад и т'ва е![]()
Що не си направиш един курс за "Съпруги" ...хем ще ги научиш на една камара полезни неща,хем после мъжете ще са много щастливи и благодарни....![]()
Play hard,go PRO!
Да,случвало ми се е...няколко пъти![]()
Първоначално написано от baby_bitch
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
тази тъпня как успя да я измислиш...?Първоначално написано от hitgazar
изобщо не е така.
Мога да ти кажа, че не ми се пикаело.
Значи хората на по 40-50 почват яко да се опикават, като спре да им става войника така ли... горките баба и дядо ;д;д;
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Нещо като цяло 50% от хората не ме разраха правилно.
Няма предвив някакъв тежък случай ан възбуда бе.. ;д
И какво излезе: че момичетата мърсуват нощем повече от момчетата. И че момчетата се къпят повече нощно време![]()
хахахахахахахаПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
![]()
добро заключение
![]()
СТАМАТ: Мда, ама не затова съм винаги надървен. Иначе на теория това става, когато се надървиш. Но едва ли нощните ерекции за от това повечето..
-=-=-=-
Хоти: Е, че не е ли така.. то затова и посвета има толкова абсурди, какъвто измислих аз на реална база данни![]()
БиТиВи ™ - това ти ли си![]()
estestvenno tova e napalno normalno i ne e za da ne se napikae6 prosto taka se polo4ava neznam 6to ama sam siguren 4e ne e za da ne se napikae6 i na men predi mn 4esto mi se slu4va6e sq po rqdko ama pak se slu4va
i daje si ima medicinski termin za tova nari4a se sutre6na erekciq
![]()
Изпикай се и ще ти мине. Пробвал ли си се да пикаеш докато ти е надървен. Е тва организма ти по тоя начин притиска (не знам точно медицинското му название) пикопровода дето ти е пишката. А това, че си го бараш е по простата причина, че това си е чиста и просто схванал се мускул и ти го масажираш (неволно) за да го отпуснеш. Тъй, че пикай здраво и ще ти мине!
Мразя чалгата и всичко, което излиза от и за нея!!!
случвало се е
Този профил не се използва!
Напълно подкрепям!Първоначално написано от hitgazar
![]()
if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!
Офф тва дървените философи са голяма напаст.
Значи чакаш да ти се припикае за да правиш секс ли..