- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интересно
Здравейте.На 15 години съм до сега съм правила секс 2 пъти...Наще не знаят ако разберат ще ме убият.Знам,че не е редно,но в тея погрешни времена човек няма как да не пропадне по един или друг начин.Въпросът ми е ако наще ме заведът на гинеколог защото често го правят гинеколога ще разбере ли,че съм правила секс без да ме кара да се разкрачвам?
2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!
е без да те прегледа няма как да разбере, може да предположи по поведението ако се сдухаш ама без да се "разкрачваш" няма как + това дори като разбере, няма да каже на родителите ти, ако го помолиш
трябва да те прегледа,но преди да го направи ще те попита дали водиш полов живот ,за да знае евентуално как да те прегледа, ако си с гръб към ваще му намигни на генеколога и му кажи отрицателен отговор,човека ще те разбере![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Според теб как ще разбере без да те преглежда??? Понякога наистина задавате убийствени въпроси...
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Ако кажеш,че си девствена не те качват на магарето или поне мен не ме качваха![]()
Да,за да станеш гинеколог ти трябва и да си сертифициран медиум.Няма как,веднага щом те погледне ще разбере,че не си девствена,че даже и колко тъпи си го правила и в какви пози.Първоначално написано от oooo
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
+1Първоначално написано от SummerRain
![]()
+1Първоначално написано от EritYy
![]()
Tomorrow never comes until it`s too late! :]
уникалната простотия...Първоначално написано от djoniskiora
Първо не се притеснявай когато си при него, а второ ако разбере просто направи нещо и му кажи да не казва на вашите или нещо от този сорт.
А дори и да разберат незнам какво лошо има, нито могат да върнат нещата нито нищо.
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
Първо тя е жена и ще ми гледа само корема.Надявам се да не разбере...![]()
2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!
Тогава мисля, че няма от какво да се притесняваш, само ако с израженията си покажеш някакво притеснение може да си помисли нещо иначе неПървоначално написано от oooo
![]()
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
А те защо всъщност ще те водят на преглед?
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
отиди при гинеколога пусни му 1 път и той ще си мълчи![]()
![]()
иначе ще го съду баща ти така ще сте 50/50 с гинеколога
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
заради проблемите ми с цикъла...Първоначално написано от SummerRain
Ами в такъв случай едва ли ще те преглежда на стола, така че няма проблем.Първоначално написано от oooo
".. но в тея погрешни времена човек няма как да не пропадне по един или друг начин."
напротив .. има как ...ама се иска воля за това .. ама сте прекалено лигави и неосъзнати, за да го разберете ...
Въпросът ми е ако наще ме заведът на гинеколог защото често го правят гинеколога ще разбере ли,че съм правила секс без да ме кара да се разкрачвам?
Няма как да разбере ако не те "разкрачи" .. а ако това стане може да го помолиш да не казва на вашите ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Според мене ще разбере, че си бременна още преди да влезеш през врататаЛекарите са големи Екстрасенси да знаете
Мисля, че се консултират и с Таро-то и с боба..ама де да знам,може са си променили методите...
ААААаааамааан от тъпи въпроси!!!![]()
Ne zнaeш kaкvи neщa tи naпRaviх нa уm tolкoвa pЪti
ей гоПървоначално написано от vanqvanovich
+1
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!