.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Интересно

Интересно

Здравейте.На 15 години съм до сега съм правила секс 2 пъти...Наще не знаят ако разберат ще ме убият.Знам,че не е редно,но в тея погрешни времена човек няма как да не пропадне по един или друг начин.Въпросът ми е ако наще ме заведът на гинеколог защото често го правят гинеколога ще разбере ли,че съм правила секс без да ме кара да се разкрачвам?
    2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    е без да те прегледа няма как да разбере, може да предположи по поведението ако се сдухаш ама без да се "разкрачваш" няма как + това дори като разбере, няма да каже на родителите ти, ако го помолиш

трябва да те прегледа,но преди да го направи ще те попита дали водиш полов живот ,за да знае евентуално как да те прегледа, ако си с гръб към ваще му намигни на генеколога и му кажи отрицателен отговор,човека ще те разбере
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Повече от фен
    Според теб как ще разбере без да те преглежда??? Понякога наистина задавате убийствени въпроси...
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Ако кажеш,че си девствена не те качват на магарето или поне мен не ме качваха

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра

Re: Интересно

Цитирай Първоначално написано от oooo
    Здравейте.На 15 години съм до сега съм правила секс 2 пъти...Наще не знаят ако разберат ще ме убият.Знам,че не е редно,но в тея погрешни времена човек няма как да не пропадне по един или друг начин.Въпросът ми е ако наще ме заведът на гинеколог защото често го правят гинеколога ще разбере ли,че съм правила секс без да ме кара да се разкрачвам?
    Да,за да станеш гинеколог ти трябва и да си сертифициран медиум.Няма как,веднага щом те погледне ще разбере,че не си девствена,че даже и колко тъпи си го правила и в какви пози.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    Според теб как ще разбере без да те преглежда??? Понякога наистина задавате убийствени въпроси...
    +1

Цитирай Първоначално написано от EritYy
    трябва да те прегледа,но преди да го направи ще те попита дали водиш полов живот ,за да знае евентуално как да те прегледа, ако си с гръб към ваще му намигни на генеколога и му кажи отрицателен отговор,човека ще те разбере
    +1
    Tomorrow never comes until it`s too late! :]

Цитирай Първоначално написано от djoniskiora
    пази се, татковците обичат да надничат по путките на дъщерите си
    уникалната простотия...

безинтересно .
    phah

Град
    Sofia
    Първо не се притеснявай когато си при него, а второ ако разбере просто направи нещо и му кажи да не казва на вашите или нещо от този сорт.
    А дори и да разберат незнам какво лошо има, нито могат да върнат нещата нито нищо.
    "Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".

Първо тя е жена и ще ми гледа само корема.Надявам се да не разбере...
    2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!

Град
    Sofia
    Първо тя е жена и ще ми гледа само корема.Надявам се да не разбере...
    Тогава мисля, че няма от какво да се притесняваш, само ако с израженията си покажеш някакво притеснение може да си помисли нещо иначе не
    "Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".

Повече от фен
    А те защо всъщност ще те водят на преглед?
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

отиди при гинеколога пусни му 1 път и той ще си мълчи иначе ще го съду баща ти така ще сте 50/50 с гинеколога
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!

заради проблемите ми с цикъла...

Повече от фен
    заради проблемите ми с цикъла...
    Ами в такъв случай едва ли ще те преглежда на стола, така че няма проблем.

Мега фен Аватара на Hilary_
    ".. но в тея погрешни времена човек няма как да не пропадне по един или друг начин."
    напротив .. има как ... ама се иска воля за това .. ама сте прекалено лигави и неосъзнати, за да го разберете ...

Въпросът ми е ако наще ме заведът на гинеколог защото често го правят гинеколога ще разбере ли,че съм правила секс без да ме кара да се разкрачвам?

Няма как да разбере ако не те "разкрачи" .. а ако това стане може да го помолиш да не казва на вашите ...

Според мене ще разбере, че си бременна още преди да влезеш през вратата Лекарите са големи Екстрасенси да знаете Мисля, че се консултират и с Таро-то и с боба..ама де да знам,може са си променили методите...

ААААаааамааан от тъпи въпроси!!!
    Ne zнaeш kaкvи neщa tи naпRaviх нa уm tolкoвa pЪti

Град
    Чаfдар Етрополе
    Цитирай Първоначално написано от vanqvanovich
    драги партизанин, но разбира се доктор може тебя разбере, твою вина личит на твою изражение и държание столька очевадно

Сержант Ваня Ванович
    ей го +1
    Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си