.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    В света на чудесата..

Лек,свеж ФДТ

Абе,хора я да ви питам тука,значи нямам каква да покривам със ФДТ,обаче искам нещо което да прави кожата ми сияеща,тъй като съм много светла и като си сложа ФДТ със моя цвят на кожата и ставам доста бяла...направо придобивам болнав вид Та искам нещо,което да седи свежо и естествено със някакви такива розови отенъци...нали се сещате.Предложете нещо леко,което няма да вреди на кожата ми и няма да запушва порите...не знам нещо кремообразно или нещо като пудра...абе вякакви предложения приемам....

Град
    В света на чудесата..
    Ае,бе никой ли не знае такова чудо...помогнете,защото днес имам възможност да си взема нещо....

Супер фен Аватара на iPurple

Re: Лек,свеж ФДТ

Цитирай Първоначално написано от Beautyful
    тъй като съм много светла и като си сложа ФДТ със моя цвят на кожата и ставам доста бяла...направо придобивам болнав вид
    Взимай си по-тъмен от твоя цвят.. не е трудно да се сети човек.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Град
    В света на чудесата..

Цитирай Първоначално написано от iPurple
    тъй като съм много светла и като си сложа ФДТ със моя цвят на кожата и ставам доста бяла...направо придобивам болнав вид
    Не е трудно и да се сетиш,че когато си сложа по-тъмен,а шията ми е светла се получава супер не е естествено...искам нещо леко,защото кожата ми е нормална към суха,и когато сложа фдт в повечето случаи кожата ми става мнооого суха

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    http://prikachi.com/files/1065957X.jpg ...има лек розов отенък поне на мен ми харесва и не е много скъп мисля,че го взех за 13лв поне за фдт парите не са мн

Супер фен Аватара на breathless
    ^ дам, и аз съм доволна от този, макар и да го ползвам веднъж месечно.
    Пък и зарибих една приятелка по него и тя е много доволна. (:
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Супер фен Аватара на iPurple

Не е трудно и да се сетиш,че когато си сложа по-тъмен,а шията ми е светла се получава супер не е естествено...искам нещо леко,защото кожата ми е нормална към суха,и когато сложа фдт в повечето случаи кожата ми става мнооого суха
    Ами не толкова тъмен за да си личи. Един - два тона по-тъмен не си личи. И освен тва и врата можеш малко да намажеш ако толкоооова много личи.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Град
    Пловдив
    да бе,2 тона по-тъмен хич няма да си личи..нее
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    В света на чудесата..
    Във момента използвам Max Factor Colour Adapt...не е лош,но е много покривен,а аз всъщност нямам какво да покривам и прикривам А пък и беше прекалено сух за мене....за това казвам,че приемам всякакви предложения...не е нужно да е фдт,може би нещо леко кремообразно...нещо като крем или знам ли нещо хидратиращо А и да пробвала съм Мейбълин,но не ми харесва и той ми изсуши кожата..нещо по-лекичко предпочитам

Град
    В света на чудесата..
    Не знам чудя се дали да не си взема някаква минерална пудра,която да не запушна порите и да ппридава естествен вид....Препоръчайте нещо.Аз гледах тази,но не съм я виждала в козметичните магазини,а пък и предполагам,че няма да е много евтина,но все пак ако си заслужава...!
    4. Helena Rubinstein

Color Clone Hydrapact Fresh Hydrating Compact Foundation SPF15 - # 21 Pink Cream 10g/0.35oz
    компактен фондьотен със 40% съдържание на вода за освежаване и комфорт на кожата ви.
    Издържа повече от 12 часа.

Във един друг форум прочетх някакво мнение за един крем...някой от тука ползвал лТа става въпрос за едно страхотно кремче "ActiPur" (струва между 15 - 20лв), от аптека съм го купувала. Слага се без основа, т. е. без какъвто и да било крем под него, защото то дефакто си е крем, оцветен и все едно, че си си сложила фон дьо тен. Прикрива и други недостатъци по кожата - по-големи пори, черни точки... Има го в два или 3 нюанса. Страхотен е, защото моята кожа е смесена и много чувствителна и при най-малкото замърсяване се обривам. Родих се с това кремче
    Това мнение прочетх във един форум,но не знам,ако чуя и тука нещо..
    И последно ..Nivea Natural Beauty
    Какво ще кажете за него??..мисля,че някодйе бях чела/чула че е 25+

Виж двете ми мнения тук : http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=280558
    И аз си купих такъв, доволна съм.

Пробвай ей този, наистина е много лек
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Град
    В света на чудесата..
    Еми бях си предвидила 30лв. да фдт,но по път за козметичния магазин си харесах едно поло... След,което имах само 12лв. и спрях на една лавка със козметика...реших,че за сумата,която имам може би най-добре е да си взема антибактериалния на Манхатън...Имате ли някакви мнения и коментари.. за него

когато слагаш такъв тип грим обикновено трябва да сложиш и на шията и на деколтето ! Но потърси в аптеката казаха ми за крем като нормален си крем но бил като ФДТ не толкова силен но леко покривал

Антибактериалния е хубав,аз го ползвам с крема от същата серия,защото иначе се изривам..Матира добре и е дълготраен..
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си