- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Втора смяна .. ??
Дочух от едни приятелки че министерството е щяло да маха втората смяна за учениците![]()
Друга пък приятелка чула по новините ,че Фъндъкова махала втората смяна заради ученици, които живеят далече от училище и се прибирали в 22:00 ..![]()
Вие да сте чули нещо подобно?![]()
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass,
you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
ми не![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Единственото нещо, което съм чул, и то от самата Фандъкова е, че има намерение да ни направи по западен модел - тоест да бъдем цял ден в училище. Естествено без да има смени, и без да ставаме рано и такива щуротии...
Това пък е още по-откачено .. смисъл ... май ще ни прави американчета..Първоначално написано от oziris
поне да ни сложи и шкафчета в даскалоо
![]()
Няма как да стане по американската система.Тя е хубава,но неприложима в наши условия.
И няма как да стане това с едната смяна.Няма физическа възможност училищата да имат толкова много класни стаи.Това означава години на преустройсто и някои училища да станат само основни,други гимазии.А всички ще се дърпат от това,учители ще загубаят работата си.
Забравете!
П.П. Псувах Вълчев,а то от трън та на глог!
въобще не ми пука.
Аз винаги съм си първа смяна![]()
Какво недоволствате...
жената спомага за спазването на вечерния час
аз не мога да си представя как някой ще се прибере в 10 часа от даскало... виж от мястото на което си бил след това-окей
ама точно от училище...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от fifinkathefreak
Aз пък мисля, че може да да сме на кабинетии?![]()
Едва ли ще стане това с едната смяна, но пак е добре, че се мисли за вечерния час.
Псувайте колкото искате - крайно време е да ви сложат малко в ред.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
И ние бяхме на кабинтеи и пак не стигаха.Да,вярно,че бях в училище с малка площ,но бяхме по няколко паралелки,докато в прогимназиалното ми бяхме до "ж",а в ЕГ "Пловдив"са до "К" паралелка.Колкото е по-голямо училището,толкова почвече са паралелките.Отдавна е измислено това.Първоначално написано от Anushkaa
Първоначално написано от balon4eee
![]()
Колкото до темата-аз наистина предпочитам да сме по американски модел.Доста повече свободно време ще имаме и на доста хора няма да им се налага да стават в зверското 5:30 за училище.Определено съм за.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
точно така..иии с една приятелка от класа много се дразнехме на Вълчев, а то какво стана.....Първоначално написано от fifinkathefreak
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
да и сера у устата на тая фънбляблякова.![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Не съм чувала за такова нещо.![]()
Може и да го е казала. Не знам.
Има забрани във всички училища.>> http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=139823 << Ето , тук в сайта на БТВ пише.
Малко напечено става така изведнъж , но това е решението на министърката. Нека го уважим и опитаме до някаква степен да подобрим и подпомогнем за образованието. Зареди нас са ги измислили тези правила. Трябва да уважим труда им.
Новите правилници може би ще ги прочете класната/класния на 15 септември.
Айде.. успех с приемането на правилата.![]()
с изключени мобилни телефони в час..
![]()
тая се ебава с мене
не се изказвай неподготвен,прасе
Нямам право да внасям наркотици в даскало ?И как ще разберат ако съм си кашнала 1 глава козче у сутиено например ? аааа
![]()
phah
а сега деПървоначално написано от balon4eee
![]()
![]()
Много смотани правила ,, без бъзик![]()
Добре де аз като ще бъда 11 клас и първия срок съм втора смяна а втория първа какво ще правят.Вече е късно за промяна.Аз живея в града ама на края и учелището го свършвам в 7 и съм у нас с 8 някъде може 8 30.И така втора смяна е неудобна,но без нея не може просто всичките тези ученици от различни класове няма кога да се изучат и как да се съберат в тези стаи ако е само 1 смяна.Аз имам един приятел който е смесена смяна по средата на деня
To тея правила ги имаше и миналата година, поне в мойто даскало.. ама колко се спазваха... Само това за полите и деколтетата го нямаше.
то това и преди го имаше като заповед, но никой не я спазваше и сега ще е така със всички нови глупости които измислия тая...скоро може да плачем за ВълчевПървоначално написано от Di
![]()
аз от началното училище не съм имала втора смяна .. така, че съм свикнала с първа ...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Е кой ще спази точно па това?Първоначално написано от mirelinda
Кои са па тия да ми кажат колко ще ми е дълга полата![]()
офф пак се почва, абе разберете че да ти се вижда половината задник и деколте до коленете не е облекло за училище, по улиците ако искате голи ходете....Първоначално написано от Anushkaa
съгласна съм, защото попринцип не ходя с поли или деколтета до коленете, но все пак да ми се нарежда как да се облека ..Първоначално написано от PurpleDream
![]()