- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Зачервяване?
Тааа днес за първи път си направих кола маска над горната устнаОоообаче тва стана около 2 часа следобед, а сега е 11 вечерта, горната устна ми е подута и мн зачервена. Ако до утре не ми се е оправило какво да правя?? Защото не искам на 15ти да съм с огромни и зачервени джуки
![]()
намажи с бебешки крем![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Да, може крем "Бочко" или "Здраве" и двата са по около 1.60лв. и са много ефикасни)) намажи се над горната устна обилно, да остане бяло и на сутринта няма да има и следа от зачервяване, на мен поне много добре ми действа
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
оффф да, ама нямам нито едно от двете, а 15ти идва със скоростта на вятъра![]()
Кожата ти сигурно е много чувствителна,но спокойно ще се оправи до утре, намажи е с крем и готово.![]()
![]()
![]()
Ледът помага за спадане на оттока.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Е, ако не е спаднало до утре отиди до някой козметичен магазин или аптека, там продават такива кремчета като "Бочко" и "Здраве"
Успех!![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Трябва да спадне. Намажи с някакъв бебешки крем. Или " Здраве ".
Ако не изчезне за 15 , сложи малко пудра , за да се прикрие.
Офф вече спадна, но още съм мн червена. Сега накарах майка ми да отиде за Бочко и дано на 15 да ми няма нищо, защото никога досега не съм носила грим и все още нямам такова желание...![]()
оо глупачеПървоначално написано от your_secret
![]()
Аз също го имах този проблем .. но на мен ми отне доста време докато червеното отмине .. Иначе Бочко трябва да ти помогне.. Айде успех мацка![]()
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass,
you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
МмМ... Успех мненията по - горе са много правилни...зачервяването трябва да изчезне до сутринта![]()
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Първоначално написано от mishaaaaa
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
ще изглеждаш като мара отварачката :P![]()
Истински ценните неща са невидими за очите
е кво тва е супер якоПървоначално написано от metalcheto
сички и се кефат на мара дупара
![]()
хаха много я успокояватеПървоначално написано от brokeninside13
![]()
![]()
![]()
мажи ги с крем здраве ....
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
бе споко бе, не съм искала да не се опрайш...Първоначално написано от your_secret
![]()
ее браво !! Радвам се, че си се оправила по-бързо от менПървоначално написано от your_secret
![]()
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass,
you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
от теб или от мен??Първоначално написано от Anushkaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()