- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помогнете!!!
Моята по-малка сестра тежи 39кг.Помоли ме да по разгледам кво може да направи за да отслабне и аз реших тук да пиша. Тя е висока 140см и тежи 39кг Казва че в класа и всички са 31-32 и с чуства дебела кво да и кажа да прай???Плс триабва ми помощ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П.Ние с нея всичко си споделяме затова знам за проблемите й.![]()
![]()
Всичко е яко на света.
![]()
![]()
ако и тя е SUGARgirl направо не знам как мога да ви помогна![]()
може да се запише на някакъв спорт и да ограничи пърженото, чипсовете и тем подобните глупости![]()
Може и двете да си споделите как да се гръмнете от упор..
(тя като е 140 см си оредставям на колко години е, ма ше ми и отслабва)
Първоначално написано от DebelaManekenka
![]()
![]()
![]()
По темата - ами да спазва диета,да ограничава пърженото, чипсовете и др. (както казаха)
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Благодаря на тези които казаха каво да направи да ослабне.На другите ще им кажа, щом някой има нужда от помощ не бива да се подигравате(под каквато и да е форма)
Всичко е яко на света.
Достатъчно теми има.
Достатъчно е писано и казано по този въпрос.
Този раздел е "Козметика и ДИЕТИ" , ако потърсиш ще намериш много неща.
На колко години е сестра ти ?!![]()
Както казаха вече по-горе да ограничи вредните храни и предполагам няма да и е много приятно, ако ходи да спортува сама някъде, затова според мен изберете си някакъв спорт или ходете на фитнес заедно. ще се справи да не губи надежда.
Бе вие добре ли сте кви съвети е давате сестра и е 39 кг за къде да отслабва???
Първоначално написано от DebelaManekenka
![]()
трябва й спорт,много вода и по-малко пържено,шоколад.....
абе май** му д**а колко такива теми ще пускате?!?!?!?!?! аре секи който мисли че е дебел ((щото тва са много хора)) да пусне по една тема вместо да разгледа на ПЪРВАТА страница....ебаси мързелите сте е така даже ви мързи да разгледате страниците да си мръднете показалеца па искате да отслабвате..............................
KOITO SPORTUVA NE E DEBEL!!!![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Писна ми да гледам по 1000 еднакви теми!Искате всичко на готово!И наистина както казаха,щом е 1.40 няма да е на повече от 10-11 и ще отслабва..апфф божеееееей!![]()
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Обясни и, че е много нездравословно на рази възраст, в която децата се развиват, да се пазят диети за отслабване. Но не и казвай, че е пълна, защото децата са много чувствителни на тази тема. Например може да и кажеш: "Ти не си пълна, нямаш нужда да отслабваш, аз бях същата на твоята възраст, но за по - здравословен начин на живот, хапвай повече здравословна храна", дадох го за пример, все пак децата са си деца, не трябва да бъдат много, много спирани.![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
аве престанете да критикувате хорота бе.. сестра и има нужда от помощ ..Първоначално написано от brokeninside13
![]()
ии никои не го мързи това че на вас ви е писнало да гледате такива теми нас кфо ни инт???? като ви е писнало не ги гледаите .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от akinom
![]()
Земи й нещо от телешопа![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^