- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто искам да се изповядам...
можем да го почувстваме…
Това е един от малкото опити да се напише тема като есе.
За жалост опита е крайно неудачен и по-скоро смешен.
тъжен си! Това е гадно. Искам да ти помогна! Мога да ти кажа да се бориш с нокти и зъби за нея. Любовта е нещо странно..не знам какво е станало между теб и 'нея',но със сигурност ти обичаш..Ако не те боли много,можеш да споделиш историята си,а ние може и да ти помогнем,знаейки какво се е случило! Дръж се,приятел! всичко отминава рано или късно
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Как въобще можеш да говориш толкова безчувствено. Той е влюбен! Бил ли си? Смееш ли да твърдиш,че си изживял това,което той сега преживява. Просто престани,човека търси подкрепа,а не 'опит за есе'. Какво есе! Става дума за човешка съдба! Какво да направи момчето,след като му се отдава писането! виновен ли е! виновен ли е,че го боли!!!! Просто престани или му помогни!Първоначално написано от w0sh
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Не,благодаря ти много иначе,ама няма смисъл защото е жалък опит все пакПървоначално написано от donkihot
Човека с големите есета нещо не ме харесва и няма смисъл ...
Моето сърце е от камък.
Аз всъщност съм робот от друга планета.
Есето познавам аз, но не зная всъщност кой съм аз. Ходя вра си носа насам-натам,но защо и аз самия не знам... Намирам се на приказка да си оставя за малко ръчицата. Съжалявам,че съм попаднал на представителна извадка от българската ЕНТЕЛЕГЕНЦИЯ,с която явно не мога да се боря,ама както казват "Welcome to Bulgaria"Първоначално написано от w0sh
Ако имаше малко повече сиво вещество щеше да схванеш за какво иде реч...Какво есе бе да не съм в час по литература? Защо не вземеш да ме оцениш да видим колко ще ми пишеш ?
Първоначално написано от Killercho
човека с есетата нещо просто е вкиснат..случва се ! Ако можем да ти помогнем и на теб не се колебай да ни попиташ!
за автора-Последното,което искам да ти кажа е,че от теб зависи,колко време ще се тормозиШ! Само от теб! Отблъсни това момиче от живота си и продължи. Любовта в 99% от случаите е с тъжен край,но онзи 1% те чака някъде!Бъди позитивен в мисленето си и направи нещо,което да ти помогне да излезнеш от тази любовна дупка,в която си влязъл до гуша
Бих казал просто човек от каменната ераПървоначално написано от w0sh
![]()
А, я стига. Никакъв процент никъде не го чака. Животът е такъв, какъвто си го направиш. И щом е предпочел да стои тук и да пише есета, вместо да отиде, да се насвятка, да го заболи главата и на другия ден, между напъните за повръщане да тегли една майна на цялата тази депресарска история... е, толкова по-добре. Ама НИЕ какво можем да направим за него?Първоначално написано от donkihot
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Гледай сега.
Есето не е нещо, което се пише само в училище и ще го разбереш, когато напуснеш тази институция.
Доколкото разбирам си мъж и не ти прави чест да се стараеш да опишеш ОГРОМНАТА си мъка в някаква творба в форум за тийнове.
Мъжете не се вайкат, ами правят нещо, за да си решат проблмеите.
Аз лично като съм имал проблеми съм ги решавал сам и това е най-добрия начин да се подготвиш за живота.
След време тези гигантски екзистенциални проблеми ще ти се струват като разходка в парка.
А пък донкихот дето е толкова надъхан да помогне по никакъв начин не ти помогна, а само избълва една купчина простотии и клишета, защото търсейки решение на проблемите у другите той се е превърнал в шаблонен човек.
Първоначално написано от LadyDi
Първоначално написано от w0sh
Есето е нещо,с което се сбсълквам всеки ден! Есето е есенцията на нашето екзестенциално време и това ми е пределно ясно.Аз не търся помощ,просто говоря,за да ми олекне....
О, ти си много объркан.Първоначално написано от Killercho
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Пак не ме разбра, ама то на всеки му идва времето.
Еееее да,така е... дано,дано да успея някой ден да вникна в дълбините на пошлото си екзестенциално съществуване на тази еднообразна планета...Мерси,че ми го казаПървоначално написано от w0sh
![]()
а ве пич земи са опрай малко уе, пий една бира удари една чикия кво са стягаш още малко ше почнеш да пишеш поеми :<
GTA Stunting
Килърчо,мене даже ме домързя да чета от 4-5 ред нататък...ама все пак Браво, че изобщо си си играл да го пишеш![]()
![]()
Ne zнaeш kaкvи neщa tи naпRaviх нa уm tolкoвa pЪti
А ти ако си оправяш проблемите като си биеш чикии и пиеш, значи и ти не си кой знае колко наредПървоначално написано от Bixel
Все пак по-добре да пише поеми,вместо да си бие чикии...
![]()
Ти сигурно си го протъркал малкия от лъскане , ама ти харесва и искаш другите да ти следват примера ли ?
![]()
![]()
Еххх че забавно амааа
![]()
![]()
Ne zнaeш kaкvи neщa tи naпRaviх нa уm tolкoвa pЪti
Идол си ми! =D> Авторе, жалък си ;>Първоначално написано от w0sh
О.о![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Тоя дървен философ w0sh не го закачайте.Той е компетентен по всички въпроси с него на глава не може да се излезе.![]()