.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    а ти си неграмотен.
    What you give is what you get!

Мега фен Аватара на ZipFail
    Да го представим така...човек е не само длъжен на себе си, но и на обществото да създаде и отгледа живот. Затова когато един човек достигне определно ниво опит и знания при които много трудно ще гради още нагоре , той от ученик започва да се превръща в учител...а най-висшата форма на учители са родителите.
    Потенциала, ценностите, уменията, благосъстоянието, знанията които си градил през по-голямата част от живота си ще могат да се предадат и след теб и да продължат да съществуват и да се усъвършестват..

*"За да живееш, значи да се бориш- робът за свободата, а свободният за съвършенство"- Яне Сандански

Опитах се да сбера доста обширни неща на малко пространство и нещо не се получи, ама пука ми

Естествено има я и другата страна на монетата - инстинктите, природата и хормоните си искат своето, рано или късно ще ти се прииска да правиш секс, колкото и лошо да звучи

Виж са деси, не съм тука за да внимавам кога някой ще пропусне запетая и да му го натяквам. Важна е мисълта ми, а и + това нищо не губя когато пиша "неграмотно", защото бързам или просто защото не ми пука дали ще е сас О или у думата. Нали се разбира грозното послание... Не ме карай да ти отворя жалкият профил за да го редактирам...
    Много злоба и негативизъм има в този форум.

Зип Фейл, благодаря за поста и мнението.

И в крайна сметка никой не доказа, че раждането на деца е нещо повече от инстинкт за съхранение на вида и нужда.

Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Цитирай Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
    След като искаш да пренесеш дискусията на ниво лични нападки - няма проблем. Но аз си пиша мнението, а това дали според твоята оценка е несвързано с темата или измъкване, май е по-скоро проблем на твоят начин на изразяване.

Аз вярвам, че децата са естествена нужда на всеки един половосъзрял индивид, която колкото и да се опитваш да дискредитираш като я приравняваш до дефекирани и уриниране, само я потвърждаваш. Доста от нашите съзнателни и несъзнателни действия в живота са пряко или косвено свързани със секса, а съответно и с осигуряването на продължението на този род. Смело мога да заявя, че голяма част от живота ни е базирана на секса или в частност осигуряването на подходящи условия за коитус, както и за изпъкване в конкуренцията между индивидите, за да покажем, че нашите гени са най-силни и следователно даденият субект е най-подходящ за създаване на потомство. Дори и най-простият и обикновен курволяк прави точно това - подбира по някакъв начин самец, който ще може да осигури нея и потомството й...

Но понеже сигурно и това ще е бягане от темата - ще го кажа така, аз съм вече на години, където подобна нужда започва леко да се обажда, затова и смятам, че в близките 5+ години нуждата да продължа рода си, докато все още съм в своят своеобразен пик ще се увеличава. И понеже не се смятам за изключително и неповторимо висше същество, аз не бих бягал от моите нужди и природа. А дали е хубаво, правилно и т.н. да имаш деца - ще ти кажа след 40 години.

Едит: научен труд по биология - не, но виж по демография...
    йеа йеа

ахаха не знаеш защо ще имаш деца

а биологичният нАучен труд отново налице, ти не само че си биолог, ами и историк и добър социолог и психолог, но не знаеш защо ще имаш деца но си компетентен по всички теми.

Жалко че го приемаш като лична нападка. Надявам се някой психолог да ти прочете мненията Не ми е интересно да дискотирам с теб понеже си ясен от самото начало. Не желая да те обиждам просто ти казвам как те виждам и как би те видял всеки трезвомислещ човек. А и най-интересното е как слушаш експлойтед и мислиш по тоя начин ма карей да си мълчим и да върви...
    Ще приема неграмотното ти мнение с усмивка... и ще изчакам някой път ти напишеш някаква позиция, защото досега виждам само фрапираща некомпетентност, която се опитваш да прикриеш чрез подобни изблици.

ПП. Евала за експлойтед, много силен финал...
    Благодаря. Жалко че не виждаш позицията ми, защото нямам търпение и не ми се чака. Жалко също и че няма как да защитиш своята

Ама разбира се, че няма нужда...

А защо някой трябва да доказва, че създаването на поколение е нещо повече от инстинкт, ако искаш може да изискаш да докажем, че земята е плоска, ама...
    не става въпрос за митове а за факти. Реално ти изобщо си нямаш и идея защо искаш да имаш и да създадеш това дете. Това е повече от безотговорно - направо безумно. Виждаш ли сега какво става заради хората които мислят по твоят начин.
    http://www.teenproblem.net/s/15011.html
    Тези които не са знаели защо правят деца, като кученцата за да си имат бебче Аз до сега адекватно обяснение не получих от никой.
    Как можеш да наречеш създаването на нов човешки живот инстинкт и с това да приключи позицията ти.
    Ако всички са на това мнение (а то е така) трябва незабавно да започне изтребване на нежеланите индивиди които изразходват ресурсите напразно. Когато всеки си каже ами аз имам нужди гледай какво става.
    Ако се доверяваме само на инстинктите е лошо, нали затова ни е даден разумът?
    Дано разбираш сега какво искам да кажа? Или все още не?

Кажете професоре кое ви накара да се държитее на ниво подчовек? Това че не можете да обясните защо действате инстинктивно, а не се вслушвате в разумът ли?
    Не се хващай за най-малкото като о и у например.

А и емотикнките бяха когато наистина разбрах, че ти си нямаш и идея за какво става въпрос или просто се ебаваш (надявам се).

Нямам намерение да се заяждам с теб а да те накарам да говориш това което мислиш и нямам нищо против да ме критикуваш, но адекватно

Ако наистина си това за което се представяш тук (надявам се да не е така, силно), то твоето дете изобщо няма смисъл да се ражда и да диша от въздухът. Ако не мислиш, че това е вярно докажи го и не се базирай на инстинкти, а на факти и разум.

Град
    STARA ZAGORA
    Родители , ресурси , че акъл
    Вероятно мислиш че ти си човекът който трябва да определя кой ще има деца , искаш около теб и децата на хората (които са одобрени да имат , разбира си ) да има само гении и пълноценни , трезвомислещи хора като теб ?

Защо "народа" трябва да се управлява от някой , и защо инстинктитe и нуждите не трябва да се зачитат. Едва ли разума е за да ги подтискаш... Едва ли точно ти ( автора на темата ) си човека който трябва да осъжда народа .

Очакваш всяко нещо което правим да е в добро за вселената? И всяко дете което не е генийче просто да не се ражда, че да не ти хаби ресурсите който явно са само за такива просветлени хора като теб .

и ето едни въпроси от човек който се чуди с какво си толкова вилик:
    Ти като интелигентен и разумно харчещ ресурсите човек , какво си постигнал в живота ( полезно за целия нярод може би , иначе просто ги харциш напразно ) че говориш за другите ? За какво полезно нещо си ги изхабил ?

"ti.. kato inteligenten i razumno har4esht resursite 4ovek kakvo si postignal v jivota che govorish za drugite ?"
    "za kakvo polezno neshto si gi izhabil ?"

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    ти май си мислиш че си дете на господ а ?
    или си някои пълен фанатик на тема опазване на планетата ?

Цитирай Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
    защо действате инстинктивно, а не се вслушвате в разумът ?
    според теб как се е съхранил човешкия вид?
    а и нека ти кажа че разума това което ти казва да правиш решенията които зимъсх с разум не винаги са правилни
    но нека те питам знаеш ли какво е аз идеално и аз реално кога се проявява аз идеално и аз реално ?
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Откъде почнахте, през къде минахте, до къде стигнахте...

Всеки си има акъл и може да прецени какво, как и кога да качва в нета.Примерно, мои снимки не можеш да изнамериш, колкото и да се измъчиш, освен ако по някаква случайност не ти ги дам аз, а такова намерение нямам.Също така и не знаеш в кой град живея и няма от къде да намериш.
    Не става само с ядене, требе и акъл

Да не споменаваме, че съм момче, още за съвсем малко "тийн", така че отдаавна съм минал рисковата възраст на застрашените в нета.

Колкото до пиклите слагащи свои снимки по бельо къде ли не, цинично можем да приемем, че да си тъп и да нямаш чувство за самосъхранение си е чист дар към еволюцията.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Радвам се че започнахте да ме разбирате

Град
    из източната част
    ти земи спри да обиждаш налява надясно кой не те разбирал кой разбирал и тн... и така и не ми отговори и след като се хванах и ти прочетох мненията стигнах до извода че ти си хейтърче и искаш един роботизиран свят с малко хора много кучета и роботи... а за ресурсите бас цепя че ти изразходваш повече ресурси от много хора, които дори не са се замисляли за това. нормално населението да се увеличава - при китайците вече са взети мерки ама там проблема е реален но тук населението намалява... провери стат данни за България от 1970 година насам до 2008-9 и ще разбереш. иначе всеки човек има право да създаде поколение стига да успее да го отгледа успешно а не да си народи 10 пишлемета и да ги храни с боклук и да ги облича с дрипи нужни са условия за нормално съществуване а когато ги има проблема изчезва. недей философства не отива нито на форума нито на ника и аватара ти нито пък на моята или твоята възраст живота е пред нас не си товари мозъка с такива мисли...

Град
    STARA ZAGORA
    хайде отговори на моите въпроси де . неможе да изискваш от другите да ти отговарят а ти да се правиш на приятно разсеян

Цитирай Първоначално написано от crazy_style
    Родители , ресурси , че акъл
    Вероятно мислиш че ти си човекът който трябва да определя кой ще има деца , искаш около теб и децата на хората (които са одобрени да имат , разбира си ) да има само гении и пълноценни , трезвомислещи хора като теб ?

Защо "народа" трябва да се управлява от някой , и защо инстинктитe и нуждите не трябва да се зачитат. Едва ли разума е за да ги подтискаш... Едва ли точно ти ( автора на темата ) си човека който трябва да осъжда народа .

Очакваш всяко нещо което правим да е в добро за вселената? И всяко дете което не е генийче просто да не се ражда, че да не ти хаби ресурсите който явно са само за такива просветлени хора като теб .

и ето едни въпроси от човек който се чуди с какво си толкова вилик:
    Ти като интелигентен и разумно харчещ ресурсите човек , какво си постигнал в живота ( полезно за целия нярод може би , иначе просто ги харциш напразно ) че говориш за другите ? За какво полезно нещо си ги изхабил ?

"ti.. kato inteligenten i razumno har4esht resursite 4ovek kakvo si postignal v jivota che govorish za drugite ?"
    "za kakvo polezno neshto si gi izhabil ?"
    Най-малкото е че се опитвам да ви отворя очите. Съжалявам че мислите че ви нападам, просто ви съобщавам и всеки знае че истината боли доста често.

Цитирай Първоначално написано от dan40123
    ти земи спри да обиждаш налява надясно кой не те разбирал кой разбирал и тн... и така и не ми отговори и след като се хванах и ти прочетох мненията стигнах до извода че ти си хейтърче и искаш един роботизиран свят с малко хора много кучета и роботи... а за ресурсите бас цепя че ти изразходваш повече ресурси от много хора, които дори не са се замисляли за това. нормално населението да се увеличава - при китайците вече са взети мерки ама там проблема е реален но тук населението намалява... провери стат данни за България от 1970 година насам до 2008-9 и ще разбереш. иначе всеки човек има право да създаде поколение стига да успее да го отгледа успешно а не да си народи 10 пишлемета и да ги храни с боклук и да ги облича с дрипи нужни са условия за нормално съществуване а когато ги има проблема изчезва. недей философства не отива нито на форума нито на ника и аватара ти нито пък на моята или твоята възраст живота е пред нас не си товари мозъка с такива мисли...
    Няма никакво значение дали се намираме в урогвай или китай или българия. Това, че населението тук намалява, не значи че трябва да се стремим да го увеличаваме. Просто колкото повече хора толкова повече проблеми (не само изразходването на ресурсите).
    Това за българия и данните изобщо няма нищо общо. Миналото е свършило. Гледам настоящето и бдещето. Виждам какво става, докато на някои хора очите са пълни със секрети може би.... Жалко данче, но дечицата ти ще се равняват на тези на Манго.

Град
    из източната част
    да не ти знае много устата щото съм сигурен че ако някога аз или ти имаме деца моите ще са много по-човечни и по-добре мислещи от твоите следователно ще се образоват по-добре и ще станат по-добри хора от теб или твоите деца и не всички цигани са измет познавам добри хора-цигани... сравнението ти е глупаво както и аватара ти впрочем набива се на очи и е гаден нямаше нужда да ме обиждаш дори и след написаното от мен понеже си беше чистата истина... ти така и така толкова много писа и накрая общо взето никой не те разбра защо го направи само предположения досега - искаш да ни накараш да нямаме деца лтф... хвани си скрий някъде и недей говори навън както пишеш тука че да не ти се смеят хората...

Цитирай Първоначално написано от dan40123
    да не ти знае много устата щото съм сигурен че ако някога аз или ти имаме деца моите ще са много по-човечни и по-добре мислещи от твоите следователно ще се образоват по-добре и ще станат по-добри хора от теб или твоите деца и не всички цигани са измет познавам добри хора-цигани... сравнението ти е глупаво както и аватара ти впрочем набива се на очи и е гаден нямаше нужда да ме обиждаш дори и след написаното от мен понеже си беше чистата истина... ти така и така толкова много писа и накрая общо взето никой не те разбра защо го направи само предположения досега - искаш да ни накараш да нямаме деца лтф... хвани си скрий някъде и недей говори навън както пишеш тука че да не ти се смеят хората...
    Ама недей да ме плашиш бе сладък. Аз ти казвам факти, а ти се дразниш. И това че приемаш истината като нападки и обиди си е твой проблем. Народи си дечица по-умни от айнщайн ако искаш и им се радвай. Аз не те лъжа. Повярвай ми ако не ти, децата ти ще страдат много. Хайде подари им го

Ама недей да ме плашиш бе сладък. Аз ти казвам факти, а ти се дразниш. И това че приемаш истината като нападки и обиди си е твой проблем. Народи си дечица по-умни от айнщайн ако искаш и им се радвай. Smile Аз не те лъжа. Повярвай ми Smile ако не ти, децата ти ще страдат много. Хайде подари им го
    В теб е и истината и светлината и всичко..
    дооооостаа нескромно, смятам да отбележа.

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Град
    из източната част
    с тебе на глава няма излезнем айде със здраве ...

Благодаря ви. Искам да помогна на вас и вашите деца. И на себе си разбира се, но аз съм само 1% от цялата тази история, даже по-малко от 1%. Но въпреки всичко съм важен подпроцент. Ще ви просветля.

темата е интересна.аз също съм се замислила като си пусна по някой сайт каквато и да е снимка,позволявам на всеки да си ме има в папки на компа.имала съм регистрации в подобни сайтове,за кратко време ( не съм си слагала модерните сега снимки ала покажи всичко)но все пак горнат мисъл ме накара да си изтрия профилите...Сега имам само 1 за подбрани хора... Няма какво да крия и така си е добре.
    До автора: България се пише с главна буква
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен Аватара на _donna_
    Страх ме е ма търпЪ.

Сега дете мое което "просветлява" всички ни с акъл начин за какво да хабим ресурсите и тн. Искам да ти кажа че за мен ти си луд. Вманиачен простак дето казва кой трябва да живее и кой не. ТИ простако за какво полезно нещо си изхабил ресурсите освен да си купиш кондомчета.. може би количка.. бананче .. бургер.. дюнер..понички.. нови геймърски очила за да може да пишеш умни темички и след това да ги запълваш с умни коментарчета и тн. Искам ти да ми кажеш какво си постигнал.. за общото добро на всички.. освен сега в форумчето да ни съветваш кой да живее и кой не ! Спасявал ли си живот ?
    Въобще не мога да трая твоята тема.. толкова е луда , просташка.. чесно ти казвам отиди на преглед щото за мен не си добре.Направи 2 услуги на народа понеже само ти можеш да ни просветлиш и да ни помогнеш "по някакъв начин" ето ти задачите (ще си позволя да говоря от народа :
    1во - махни тая смотана тема от този форум
    2ро - иди на преглед
    3то- чесно ти казвам земи се извини за всички простотии дето си ги изписал щото наистина изглежда че си луд няя майтап
    4то - недей да правиш деца ако са като теб,за доброто на народа.
    Така наистина.. може би .. ще помогнеш на някого.. примерно щеше да спестиш на мен всичките главоболия и можеше и да не си купувам нов монитор след като бях видял коментара ти ^^
    Сигурно си пич .. ама тая тема я махни !
    Извини ме ако съм те убидил , но трябваше да съм директен.
    И мисля че изразих мнението на повечето хора от тази тема.
    Извинете ме все пак !
    Крис ..

Само ботове не страх.

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    кво стана ти искаш да ти четем постовете ти наще не ги четеш как да дискотираме
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си