.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 79 от общо 79
    Всичко прочетох.

Цитирай Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
    Предполагам си чел темите в секс и любов....
    Аз твоето мнение и на по-възрастните го виждам, жалко че малките не пишат.... Явно ги интересуват повече от къде могат да си купят обувки, а не здравето им... Гледат да си пуснат колкото може по-еротична снимка и така нататък.
    А колкото до родителите... единици са децата които ги слушат и могат да разговарят свободно с тях и да споделят... Родителите нямат вина... 90% от родителите не знаят какво има в интернет и какво представлява...
    Кой е виновен? Има ли някой вина за това което става?
    Значи аз съм на 17.. не съм никак голяма.. да определено мн пъти не слушам наще.. Занимавам се със сайтове ии си правя регове насам и натам сиг от 12-13 годишна.. нямам точни спомени но някъде толкова.. таа още когато наще ми купиха компютър .. нали лично мой си.. ми казах супер супер мн неща нито едно от тях не приех сериозно но едно ми се наби в главата.. каза ми го баща ми.. точните му думи бяха: ..

Ти никога не знаеш кой стой от другата страна ии колко е вярно това което ти казва.. никога не казвай точния си адрес ии това какво правиш ии къде излизаш.. не коментирай личните си неща защото по ози начин застрашаваш освен себе си така и тези около теб.. внимавай какво качваш ии къде го качваш, за да може да не се жаляваш след това ии винаги преди каквото и да направиш се замисли ако ти имаше дете и то го направи каква ще бъде твоята реакция..

Точно тези думи съм ги запомнила защото те ми бяха повтаряни най често.. когато излезе тая кампания за закрила на детето .. офф тая там с рекламата по ТВ.. сещатате се (или поне се надявам).. тогава бяха пуснали един случай за едно дете как по интернет се запознала с един батко писали си мн дълго но накрая той се оказал чичко ии от деня на срещата не са я виждали техните..

таа точно тва ме накара да се замисля че всъщност са ми го казали за хубаво.. че явно имам нещо в главата си.. което ме е накарало да ги послушам и да не се цупя в оня момент..

Но реално да много малко са децата в днешно време който осъзнават думите на родителите си и още по малко тези който всъщност ги чуват кво казват.. но не са и по-алко родителите които не отделят никакво време на децата си за да им обеснят тва и онва за живота не само за интернет и тн..
    * Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!

Не се занимавам с глупости.

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
    Всичко прочетох.
    яко яко как се чувстваш след този прочит ?
    какви бяха мислите които ти минаваха докато четеше?
    и общо взето каква е оценката която би дал за това което си прочел?
    и най важния въпрос има ли смисъл ?
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си