Добре. Разбрах ви че не се притеснявате и доста от вас са разумни и по постовете разбирам че не си слагате истинските данни. Но точно тези които са най-застрашени (като малки момиченца например) пускат снимки по бельо и еротични погледи. Всеки ден четем във вестниците за убити момичета, момчета или стари жени...и то по жесток начин. Наистина си има сайтове с опция да ограничим информацията, но има и такива, които мога да разглежам цели дни и пак няма да ми стигне времето да разгледам всички профили.
Пък и примерно аз съм Галя на 14 години от еди къдеси и имам майспейс и в него имам приятел който е от Камбоджа и е на 15 и е супер сладък. Пишем си постоянно и аз го уведомявам че на еди коя си дата ще има супер яко парти, на което аз ще отида с подправена лична карта. Нищо не пречи на приятелят ми от Камбоджа да притежава скромните 59 години + лоши намерения и да живее в съседният квартал. Сещате се какво ще стане в денят на партито нали?
Доста хора не вярват че днес може тях да ги блъсне кола, а когато стане - трагедията е неуписуема. Говоря примерно. От колата няма как да се спасим....