Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Не е необходимо родителите да разбират от абсолютно всичко, за да успеят да възпитат детето си и да му наложат някакви ценности, така че то да стане самостоятелно мислещо и да си даде сметка, че определени неща не са правилни или дори опасни.

Когато навлезе интернета при нас и като започна скорострелно да се развива, аз бях все още невръстно хлапе, а тогава беше много популярен сладура и mIRC-ата.. и въпреки това не съм си пускала голи снимки, нито пък съм откровеничала прекалено с непознати.
Да не говорим, че повечето ми профили са измислени или с празни полета за информация.

То най-малкото като кандидатстваш вече за работа, те 'проучват' в интернет, какво остава за разните му там психопати...
Детето винаги ще има собствено мислене и гледна точка. Ти му даваш началото с надеждата то после само да се оправи. Когато е най-уязвимо попада в среда, не само враждебна и поучителна(било то за лошо или добро, важно е знанието което получава), но и задължителна. Отново идва въпросът дали само родителите са виновни.

Знаем, че не можем без интернета. Твоите профили са били измислени като моите. Разглеждала ли си профилите в този сайт например?