Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
ми аз видях само един въпрос дали искам дете другото са саоб6тителни изречения
еми в по нататъшен етап от живота ми искам да имам дете и аз за да продължа рода

Цитирай Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
Не съм споменавала че искам деца и точно за това питам вас, за да разбера аджеба каква е идеята ви като го родите. Ми че то като животните роди го, отгледа го, остави го да си гледа живота.
Нали точно за това сме хора, защото го осъзнаваме. Животинчето ще е едно и също винаги (освен някоя евентуална еволюция), целта му също - да се размножи, но то не пречи на никого, а просто върти една от милиардите дръжчици на голямката латерна. Неговите дечица ще са такива и нищо няма да се промени. Това ли целим и ние. Едно голямо нищо. Да създадем същият индивид като нас, който само ще ни замести или наистина да се опитаме да сътворим нещо добро, кото ще [/b]
първо как така ще е едно и също винаги то и хората са едни и същи винаги хора нима сяко куче и същото като предишното и те имат наследствена информация сички се различават и приличат по нещо като нас
викаш не пречи на никога аз на кого преча ти на кого пречиш на никога но има хора които пречат на хората има и кучета които пречат на други кучета не знам кво искаш кажеш с тва че не пречат на никого
така хората по принцип не създават друг човек за да ги замести и всичко да е същото като имаш дете не означава то да стане като теб ест може и да стане
всеки се опитва да направи от детето си добър човек и гении но това което се иска от родителите е да обеснят всичко което знаят и са научи ли и какви са те като хора какви избори в живота са направили кое според тях е редно и кое не но според мен родитела не трябва да налага собствените си разбирания за свят върху детето а само да му покаже какво според него е правил и нередно кое е полезно и вредно и сам да остави да пречи дали за него е така ако ме разбираш
за ся толкова че излизам

Цитирай Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
Понеже всеки е решил да си "просължи рода", също така е и нещо модерно и пропагандирано не само по телевизията и радиото, а и от самото общество. Стартът който дава средностатистическият родидел, е равен с този на 99,9% от неговият калибър родители. Така броят се увеличава 2 или 3 пъти, което води до масово и агресивно изчерпване на всеобщите ресурси на вятъра. Като стъпим на факта, че 60-70% от децата им ще останат на същото ниво (счетоводител, барман, сервитьорка и тн. - вид бот, клас - обслужващ обществото, статус: може и без него), прогресът не само че ще спре, но и ще започне да се превръща в отрицателната си стойност.
+

http://www.teenproblem.net/s/15011.html

иначе на мен кучетата не ми пречат