.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Re: Помощ с момичетата

Цитирай Първоначално написано от Bananass
    а ве хора нормално ли е да съм на 14 и да не съм имал Приятелка досега.
    Да.. нормално е спокойно.. Само не се комплексирай от това, че си на 14 и си нямал приятелка.. Тъпо ще е да ти кажа.. "С времето всичко ще си дойде от самосебе си" или пък.. "За всеки влак си има пътници.."
    Сам трябва да преодолееш срама си.. или поне се старай да не ти личи, че се притесняваш.. Няма от какво да се притесняваш от момичетата.. някои ще те харесат, а други не.. но от това не трябва да ти пука и да се стараеш да се харесаш на някого .. Мисля, че когато срещнеш подходящото момиче(а това може да е и след години) ще знаеш как да се държиш и какво да направиш..
    Като за начало можеш да общуваш повече със съученичките си например.. като сте в един клас все има за какво да си говорите, та дори и за учителите или някой учебен предмет.. и така ще се отпуснеш..

Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch
    Твърде си малък, но пък е хубаво, че мислиш за приятелки, което означава, че след 1,2 години ще ги въртиш. Аз на 16 за 1-ви път се целунах с момиче, но пък не се спичах, просто не намирах момичето, както и да е говорим за теб, не за мен. Бъди себе си и горе главата.
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

Много ясно, че трябва да се промени! Той се срамува! Трябва да бъде някой, който не го е срам!

Град
    on the pitch
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Много ясно, че трябва да се промени! Той се срамува! Трябва да бъде някой, който не го е срам!
    И ти си се срамувал. Няма човек, който да не е изпитал това чувство!
    Take a look at my face.

Голям фен
    я гледай филма "40-годишният девственик "

Град
    on the pitch
    ^ Това е само филм. Реално има хора, които доста късно им е първият път, но за Бога, та момчето си е още дете. Рано му е, с тоя 40г девственик много го окуражаш.
    Take a look at my face.

И к'во?
    Като толкова искаш да имаш гадже колкото да кажеш, че имаш си хвани една к'ва да е ... бахти никой не е умрял от т'ва, че до 14 г. не е имал гадже...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    И к'во?
    Като толкова искаш да имаш гадже колкото да кажеш, че имаш си хвани една к'ва да е ... бахти никой не е умрял от т'ва, че до 14 г. не е имал гадже...
    така помагаш ли му? щом пише тук, значи това, че не е имал гадже, го притеснява. много е лесно да отсечете ''тва са глупости'' за чуждите проблеми, ама като опре до вас, изведнъж всичко, което ви се случва, е нещо уникално важно, уникално притеснително и определено се нуждаете от съвет, пък дугите да се оправят.. то техните проблеми нали са глупости :д
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от Scouser
    Цитирай Първоначално написано от fc
    И ти си се срамувал. Няма човек, който да не е изпитал това чувство!
    Ти четене без мислене ли правиш? Естествено, че ме е било срам, осъзнах го и се промених! Сега се чувствам 100 пъти по-добре като цяло в обществото.

Град
    on the pitch
    Ама той не е глупав! Няма да го е срам цял живот, я? И мен ме е било срам, но без да осъзная как вече съм се оправил.
    Take a look at my face.

Град
    .........
    не е важно кога ще си хванеш гадже, а кое ще е то...ако не си влюбен в нея а просто така сте тръгнали, колкото да не те мислят за задръстен или за да кажеш че вече си имал или нещо такова няма смисъл...споко...това не става насила...сродна душа се намира трудно...то аз все още не съм оспял да открия любовта(споделената) ...
    You're falling.
    You're screaming.
    You're stuck in the same old nightmare.
    He's lying.
    You're crying.
    There's nothing left to salvage.

LoVe Is PaIn...BuT wOrLd without LovE...

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Ако не преодолееш срама си нищо, няма да направиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си