- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не искам утре да ходя на даскало
То и аз не искам,ама пита ли ме някой![]()
И аз съм така... класа ми е страшно тъп и с половината не се понасяме,даскалите са ужасни и незнам как ще я карам цяла година![]()
Е вие как така от 9 сте на плаж? Вечерта ли?
Оф апак аз не ща и да си помислм за училище!!!
Немога да издържам.Класа ми е ужасен. и МНОГО мразя сутрин стана рано и ЦЕЛИЯ ден ми се скапва!Апак като ми се спи не чувам 2 думи.Апак и аз пътувам с автобуси които не са от училището,че едно гонене,чакане офф..О не и тая година класната доста ще ни стяга.А да не говорим за учителите те карат по симпатии.И като се сетя кви домашнии..уроции...контролн и...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А и не мисля че ако не ходиш на училище ще си останеш прост или малоумен.Ти ако си малоумен и училището няма да ти помогне. Не само от училището можеш да се учиш.Има много ПО-ВАЖНИ неща от училището и работата и парите.
абее същото само без това последното че вобще не м е близоПървоначално написано от balon4eee
И на мен не ми се ходи ... ама такъв е живота![]()
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
И аз не искам на училище, ма кво да се праи...![]()
![]()
nicolepcd
Ами ако ходихме само да си спим по чиновете - екстра..
Ама няма, баце!
Утре входно по биология!
А, честито![]()
Аз пък си обичам даскалото.
Имам хубав клас, нямаме кой знае какви разногласия.Останалите хора са някакви печени, учителите си ги бива с малки изключения.
Няма причина да не доволствам.Живея близо, самата сграда е на хубаво място, всичко е прекрасно.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
само утре ли ;(
ти космяс'i
умирам от болка като слушам ви фолка... ><
RHCP
"Не искам утре да ходя на даскало" - аве мно ясно ве..
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Няма неискам , няма недей .. Тва е положението .. немога да разбера , че сички се оплакват от даскалото и на мен не ми се ходи ама ходя ..Има някъв шанс да стане нещо от нас след време , а не да сме поредните клошари .. със основно или средно образование ..![]()
Е не е казано,че като си със средно образование ще си клошар!Първоначално написано от zuzi4kata
![]()
По темата-И аз не ходя с кой знае коклко голямо желание,ама трябва,пък и не винаги е зле,има и забавни дни.![]()
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
5Първоначално написано от vampire_girl_
Мразя това училище! Не искам да ходя изобщо! Какво да правя сега?
Да спреш да пишеш в теми от преди 3 години, да се стегнеш и да спреш да ревеш като малка лигла.