- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако свърши преди мен
коолкото повече наближаваме 15 тооолкова повече хората почнаха да измислят простотии![]()
![]()
![]()
97Първоначално написано от dandan97
![]()
![]()
?!?!?!?
И си мислиш за секс?! Я върви си поигрй с багерчето в пясъчника още някоя друга годинка и тогава пак пусни тая тема!!!
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Първоначално написано от anity0emko
++![]()
![]()
Ако имаш добра техника много лесно можеш да докараш едно момиче до оргазъм. Гаджето ми е уникален в секса и играта с рачички. За 5/6 минути може да ме докара до 2 уникални оргазъма. Всичко е до техниката и опита.
отностно въпроса: Ако тя свърши преди теб ти продължи да правиш да я докараш до 2ри оргазъм докато си правиш и своя кеф.
Първоначално написано от t0d1t0
ако си 97-ма мисли как да си направиш филията за закуска,а после за оргазми,ако не е въпрос на личен избор,аз лично бих я докарал до втори,но всеки с идейте си..
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Накъде отива младеща на 12години ад мислиш за оргазми... Абе .. нека се обичат деца.та... ама секс...първо не познавате сами телата си а камоли женските..
So ni ya wasurete ta ze...
важното е да се изе*еме и после да стават драми и да си режат вените,просто защото лабилната им психика няма да го понесе,елементарно е..
лек адд само?
мислиш ли че можеш да докараш някоя до оргазъм със 8-12см ?
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Леле как се смях на тая темаааа
. Чувствам се голяма
. Няма оправия и за тоя набор изглежда, няма какво да цъкаме и да ги поучаваме, като първите 7 липсват заради неадекватни родители, остава само да гледаме сеир
.
Първоначално написано от dandan97
Не искам да чета повече.. пич отиди да риташ топка някаде..и се научи първо да си правиш чикийки .. виж дали ще излезни нещо.. ако излезни си го чисти и така
хаха за 2ри 3ти оргазъм ми говори хах
![]()
Ти си МАШИНА човече..Първоначално написано от dandan97
:P
хахх свършване и оргазъм са различни и каде си тръгнал да правиш секс като си 97 набур още не прайш разлика ебе ли ти се пикае ли ти се.. щял да докарва до втори оргазъм...![]()
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
той че е малък малък еПървоначално написано от pampers
ама я ти ни обясни каква е разликата между свършване и орагзъм
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
haaaaaahahaha da q vzemi ni obqsni kva e razlikata?Първоначално написано от pampers
![]()
FIRE! FIRE! GO GO GO!!!
Разликата е, че можеш да получиш оргазъм преди да си свършила.Първоначално написано от zariibena
![]()
Айде стига си говорихте глупости.
Авторът е спал на отворен прозорец.. да сяда да учи таблицата за умножение и да не ни занимава с фантазиите си.