.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на t0d1t0
    пгхахахаха бати злетака
    Станислава

Без коментар..

Град
    On the Court...
    коолкото повече наближаваме 15 тооолкова повече хората почнаха да измислят простотии

Цитирай Първоначално написано от dandan97
    Хора аз съм мотант.Може да съм 97 ама изглеждам като 94.НЕ съм някво пишлеме за кво ме мислеше 150 висок.Много по-едър съм
    97 ?!?!?!?
    И си мислиш за секс?! Я върви си поигрй с багерчето в пясъчника още някоя друга годинка и тогава пак пусни тая тема!!!
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Цитирай Първоначално написано от anity0emko
    Але пишете квот си искате,ама според мен възраста няма значение.Знам,че от 11 годишен съм пубер и че надминавам някой седмокласници по височина.Чувствам се готов за действие.Когато го чувстваш от вътре значи си готов. А чивството е иманно загорялост

Само от тоя израс ми е ясно всичко ...

++

Ако имаш добра техника много лесно можеш да докараш едно момиче до оргазъм. Гаджето ми е уникален в секса и играта с рачички. За 5/6 минути може да ме докара до 2 уникални оргазъма. Всичко е до техниката и опита.
    отностно въпроса: Ако тя свърши преди теб ти продължи да правиш да я докараш до 2ри оргазъм докато си правиш и своя кеф.

Цитирай Първоначално написано от 1948CSKA1948
    Хора аз съм мотант.Може да съм 97 ама изглеждам като 94.НЕ съм някво пишлеме за кво ме мислеше 150 висок.Много по-едър съм
    ама ти си верно 97-ми набор къф оргазам бе пич...ти още цици не си виждал наживо

+++ тцт много филми си гледал мой човека на 12 секс правил я се оправи малко бе

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    пгхахахаха бати злетака

ако си 97-ма мисли как да си направиш филията за закуска,а после за оргазми,ако не е въпрос на личен избор,аз лично бих я докарал до втори,но всеки с идейте си..
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Накъде отива младеща на 12години ад мислиш за оргазми... Абе .. нека се обичат деца.та... ама секс...първо не познавате сами телата си а камоли женските..
    So ni ya wasurete ta ze...

важното е да се изе*еме и после да стават драми и да си режат вените,просто защото лабилната им психика няма да го понесе,елементарно е..

лек адд само?
    мислиш ли че можеш да докараш някоя до оргазъм със 8-12см ?
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Град
    in ur dreams
    Леле как се смях на тая темаааа . Чувствам се голяма . Няма оправия и за тоя набор изглежда, няма какво да цъкаме и да ги поучаваме, като първите 7 липсват заради неадекватни родители, остава само да гледаме сеир .

Не искам да чета повече.. пич отиди да риташ топка някаде.. и се научи първо да си правиш чикийки .. виж дали ще излезни нещо.. ако излезни си го чисти и така хаха за 2ри 3ти оргазъм ми говори хах
    No pain no gain!
    www.impulse.bg/dargon

Абе още ли се занимавате с тая ултра тъпа тема ....

Ти си МАШИНА човече..

:P

Голям фен
    ето как на 12 можеш да докараш една жена до оргазъм : сядаш и си четеш букварчето получаваш 2 шестици и показваш на майка си бележника. ето как една жена ще получи 2 оргазма при твое действие

Супер фен
    Град
    Bourgas
    хахх свършване и оргазъм са различни и каде си тръгнал да правиш секс като си 97 набур още не прайш разлика ебе ли ти се пикае ли ти се.. щял да докарва до втори оргазъм...
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Цитирай Първоначално написано от pampers
    хахх свършване и оргазъм са различни и каде си тръгнал да правиш секс като си 97 набур още не прайш разлика е** ли ти се пикае ли ти се.. щял да докарва до втори оргазъм...
    той че е малък малък е ама я ти ни обясни каква е разликата между свършване и орагзъм
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

хахх свършване и оргазъм са различни
    haaaaaahahaha da q vzemi ni obqsni kva e razlikata?
    FIRE! FIRE! GO GO GO!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от zariibena
    хахх свършване и оргазъм са различни
    haaaaaahahaha da q vzemi ni obqsni kva e razlikata?
    Разликата е, че можеш да получиш оргазъм преди да си свършила.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ти сериозно ли?

Мега фен Аватара на machoka
    Айде стига си говорихте глупости.

Авторът е спал на отворен прозорец.. да сяда да учи таблицата за умножение и да не ни занимава с фантазиите си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си