- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мнение?
Преди 2 дена ми свърши,ако днес правя секс колко е вероятността да забременея ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако го правиш с презерватив никакваиначе голяма
:P
+1Първоначално написано от zabraniavamsi
ми аз ще кажа че имам вразка от 8 год презерватива сам го забравила отдавна.Правила сам го и виднага след спирането.Резултата не е бил -бременна.Стита момчето да те пази няма да има провлем т.е.-бебок
Помисли какво би правила ако евентуално забременееш. Сложи му презерватива и изключи вероятностите може ли или не може.
В нета вече има онлайн овулационни календарчета. Там можеш да си изчислиш трите дни на овулация, през които можеш да забременееш.
Ее и аз се сетих за тези овулационни календарчета,но по принцип ми е на 28 - 29 дни а последният път беше 35 и нз как да смятам ..![]()
Ми да,така си е - ако го правиш с презерватив НЯМА никаква вероятност да забременеешПървоначално написано от zabraniavamsi
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ако го правиш без предпазни мерки, има голяма опасност.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Смешна си ми.. много си ми смешна.. Когато тръгваш да правиш секс, мила, би трябвало да си запозната с нещата. Смешното е там, че се чувстваш отговорна да правиш секс(и тои без презерватив), но не и да имаш бебе.Решила си да попиташ в някой тий форум за това когато можеш да забременееш и кога не... Нямам думи.
Прави си секс без презерватив, и после съжалявай че си правила аборти на млади години. Бий си после главицата че не си чела достатъчно книжки за да поумнееш..
(#) ...thats a cookie...
винаги по всяко време има опасност да забременееш ако не взимаш предпазни мерки![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
http://www.surecheck.info/clogin.phpПървоначално написано от iiirish
Станислава
Тези календарчета показват, само кога би трябвало да е.Единственият сигурен начин за изчисляване на овулацията е, с тестове за овулация(ма не онлайн)Първоначално написано от iiirish
Situatin normal-All fucked up...
Кфо му мислиш толкова , слагате един презерватив и се почвате....![]()
--------------------------------------------------------
кой е казал че ще го правя без презерватив ? питам каква е вероятността ако той се скъса милички .. :P
На колко си години, че задаваш подобни въпроси?
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
годините не са от значение,мисля че съм пораснала достатъчно,за да преценявам всеки един риск преди да предприема да правя нещо,за да не си блъскам главата следващия месец ..нали така :P
Значи си на 14
--------------------------------------------------------
къде се намерихте всички да късате презервативи .. еб**и машините брат .. като не се доверяваш на 1 слагай 2 или повече.Първоначално написано от fflorinaa
То тва е дъфка да се къса етъй ..![]()
![]()
:
Направете го с презерватив и мисля, че няма да има проблем.![]()
![]()
Първоначално написано от zabraniavamsi
ъхЪ ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3