.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Град
    around the world !
    Хора, нали знаете как е в България - всяко чудо за 3 дни

Мисля,че е хубаво,че я въведоха,но не знам дали ще промени нещата.
    Не вярвам по-разпуснатите да се влияят от това..

Голям фен
    Град
    sofiq
    Ебаха ни майката тая година от всякаде

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Крайно време беше.Изобщо не трябваше да я махат...
    Абсолютно съгласна !!!
    Всъщност даже се радвам , че ще я има.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от simba007
    Ми ше ви я е*ат, като сте разглезени недорасли пикльовци...

Не мога да разбера, вие на големи ли се правите, или просто ви идва отвътре да се правите на ку*ви?! Тръгнала ми, моля ти се, с поличка тип коланче, 20 сантиметрови токчета и потниче с деколте до пъпа... Ехо, това е УЧИЛИЩЕ, вие не ходите да си показвате ци*ите или задниците, а за да УЧИТЕ!
    Тва важи и за онея настръхналите момченца с многото гел, розовите тениски и големите цаки...
    С тези нововъведения никой не ви ограничава да си ходите по дискотечките, от вас се изисква да се научите на елементарна култура, начин на държание и уважение към по- висшестоящите от вас. Нека добавя, че и аз съм ученичка, и аз ходя по дискотеки, и аз нося токчета, пия, пуша и имам пиърсинги. Но никога досега не съм се обличала по подобен начин в училище, най- малкото от уважение към себе си, ако щете и към учителите...
    Да не засягам темата пък за отношението на учениците към учителите... Пример: http://vbox7.com/play:7a3c43cb

Та, ПТ: Ако ти намалят оценката за поведение, шансът да влезеш в хубав университет е да не кажа нищожен, но си е така. И докато не се научите как да се държите в училище, предлагам и решетки да сложат и бой с камшик да въведат, и наказания като едно време...

Евалата й правя на министърката, крайно време е някой да направи нещо по въпроса с "учениците"...

Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от sexYygirl93
    Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Цитирай Първоначално написано от simba007
    И докато не се научите как да се държите в училище, предлагам и решетки да сложат и бой с камшик да въведат, и наказания като едно време...

Евалата й правя на министърката, крайно време е някой да направи нещо по въпроса с "учениците"...

СЪВЗЕМИ СЕ МАЛКО БЕ В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕШ С КАМШИК ЩЕ БИАТ БАБА МИ МИСЛИ ПО СЪВРЕМЕННО ОТ ТЕБ....
    АЗ ЩЕ ХОДЯ КАКТО СИ ИСКАМ НА У-ЩЕ И НАЙ КЪСАТА ПОЛА АКО ТРЯБВА ЩЕ СЛОЖА И НЕ МИ ПУКА ЗА ФЪНДЪКОВА МЪНДЪКОВА И ЗА КОЙТО ДА Е

Тва не говори добре за ценностната ти система

Град
    Добрич
    ^ Виж кво, ако ти се вижда задника, докато се качваш по стълбите, тогава специално за мен си... Но твоя си работа как ще ходиш на даскало... Ето затова трябва оценка за поведение, и точно затова имат право да ви отстраняват от час

Поздрави ! Es lohnt sich nicht mit dir meine Stimmung zu verderben

Град
    В света на чудесата..
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    суперрр ще имам 6 , така си е, на фона на идиотите от моя клас аз съм много примерно и добро дете и учителите ме харесват

Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    ^ Виж кво, ако ти се вижда задника, докато се качваш по стълбите, тогава специално за мен си... Но твоя си работа как ще ходиш на даскало... Ето затова трябва оценка за поведение, и точно затова имат право да ви отстраняват от час

Поздрави ! Es lohnt sich nicht mit dir meine Stimmung zu verderben
    Днешно време е привилегия да си курва. Манталитета на курветата е, че колкото повече демонстират това, че притежават хубави форми, подчертавайки ги с предизвикателни дрехи, толкова повече завист трупат у тези, които ги нямат. А от своя гледна точка, те тълкуват тази завист като наличие на ниско самочувствие у тези, които я показват. А колкот по-ниско е то у останалите, толкова по-високо е това на тях. Съответно цялото общество е виновно. Ако не обръщахме толкова много внимание на курвите, то сякаш нямаше и да ги има, те нямаше да имат полза от това да са курви. Така че новите правила за униформите биха ограничили техния брой. Колкото повече дисциплина, толкова по-добре. Това не означава, че хората ще станат по-съвършени, но просто дразнителите ще са по-малко. Това е крачка към един по-хубав свят според мен. Докато бях ученик бях на мнение, че униформите са нещо абсурдно, но замисляйки се по-неутрално съм все повече и повече "ЗА!".

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    СЪВЗЕМИ СЕ МАЛКО БЕ В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕШ С КАМШИК ЩЕ БИАТ БАБА МИ МИСЛИ ПО СЪВРЕМЕННО ОТ ТЕБ....
    АЗ ЩЕ ХОДЯ КАКТО СИ ИСКАМ НА У-ЩЕ И НАЙ КЪСАТА ПОЛА АКО ТРЯБВА ЩЕ СЛОЖА И НЕ МИ ПУКА ЗА ФЪНДЪКОВА МЪНДЪКОВА И ЗА КОЙТО ДА Е
    виж ти в кой век живееш - пълна анархия в часовете, за междучасията да не говорим, после се оплакват на родители и на кого ли още не, че учителя не им дал по-висока оценка... то е по преценка на учителя, не средно-аритметично! След това пък се ядосвате, че не са ви приели на работата заради тия "загубеняци", които са се хванали и са научили каквото искат, за да работят каквото искат... и вие оставате на сухо в ресторантьорството по-успелите момичета наричате курви, защо? Защото завистта се показва (както е написал YouKnowImBetterThanYou) и е прав човека, че такъв е манталитета на целия народ - аз съм нормален, другите са курви и идиоти

и не си напрягай мозъчето да отговаряш, защото пак ще изръсиш нещо от рода на...

НЕКА ГОВОРИ КВОТО СИ ИСКА! А ТИ СИ МН МН МН ОГРАНИЧЕНА
    тези суперлативи "мн мн мн" съм ги виждал в тетрадки, както и думата "каде", "тап" и други компютърни фонетични грешки, така че стани малко от тоя компютър и, вместо да излезеш с приятелките ти (или още казани bff), седни си на гъза (който пък се вее под импровизираната пола-вратовръзка) и учи!

Помисли за бъдещето си, помисли какво ще работиш, стига с това "живеене за момента"

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    BULLSHIT ... има си забележки за тая работа, кви са тея изгъзици ... :X

Мега фен
    Град
    <3
    Наще даскали казаха,че ще описват и характеризират някъде си всеки един ученик...явно е тва...на мен не ми пука,няма от кво да се притеснявам. Но за другите олигофрени е добре. *злорадство*
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    sexYygirl93, глупава си. (без лоши чувства)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    sexYygirl93, глупава си. (без лоши чувства)
    добре казано!

забележките не вършат работа

Град
    във филма ..
    Та, ПТ: Ако ти намалят оценката за поведение, шансът да влезеш в хубав университет е да не кажа нищожен, но си е така. И докато не се научите как да се държите в училище, предлагам и решетки да сложат и бой с камшик да въведат, и наказания като едно време...
    Ти в ДНЕШНО ВРЕМЕ знаеш ли какво ще стане ако тръгнат да бият ученици с камшик? Учениците няма да ходят на училище, ще почнат да го трошат (например прозорец няма да остане, чинове, столове и т.н) и какво, по добре ли ще е? НЕееЕ!

Who's next!

Не ми пречи тази реформа.
    Не ми харесва особено,но така или иначе рядко създавам проблеми в училище.Просто не мисля,че училището е най-подходящото място да си покажем магариите от рода на колко можем да изпием,как чукаме,нареждаме учителите и т.н.
    Има си толкова други места за подобни демонстрации...
    Това с камерите е тъпо,но в старото даскало имахме и като знам колко ги използват по предназначение,то все тая...

Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от Force_bladeR
    Ти в ДНЕШНО ВРЕМЕ знаеш ли какво ще стане ако тръгнат да бият ученици с камшик? Учениците няма да ходят на училище, ще почнат да го трошат (например прозорец няма да остане, чинове, столове и т.н) и какво, по добре ли ще е? НЕееЕ!
    Може би се поизхвърлих малко с камшика, но мнението ми си остава същото- нужни са контрол и респект

Супер фен Аватара на brokeninside13
    аз ше имам 4-5

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*

Така е!И кой ще ни оценява,ако не е тайна?Класна ли,учители ли....?Представете си 15 учителя да ти поставят оценка за едно и също нещо о.0
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Не се ли научихте,че забележките са приемани като похвала и не вършат работа ?!

Супер фен Аватара на diksi
    Значи както разглеждах бележниците на баща ми видях, че са му написали ДОБРО поведение, а преди това все пишеше ПРИМЕРНО... Попитах го и той ми каза, че там потрошил с камък прозорци на лафка и за това са му го намалили... Идеята ми е, чи всеки ученик 1-воначално е с ПРИМЕРНО поведение и ако стане нещо по-сериозно става ДОБРО, а най- лошото е ПРИЕМЛИВО... При ПРИЕМЛИВО поведение най-много да влезеш сладкарство А иначе, ако не е ПРИЕМЛИВО, дори ти правят забрана да ходиш на у-ще - Демек, учиш си вкъщи и ходиш на изпити...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си