- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Оценка за поведение?!
виж ти в кой век живееш - пълна анархия в часовете, за междучасията да не говорим, после се оплакват на родители и на кого ли още не, че учителя не им дал по-висока оценка... то е по преценка на учителя, не средно-аритметично! След това пък се ядосвате, че не са ви приели на работата заради тия "загубеняци", които са се хванали и са научили каквото искат, за да работят каквото искат... и вие оставате на сухо в ресторантьорствотоПървоначално написано от sexYygirl93
по-успелите момичета наричате курви, защо? Защото завистта се показва (както е написал YouKnowImBetterThanYou) и е прав човека, че такъв е манталитета на целия народ - аз съм нормален, другите са курви и идиоти
![]()
и не си напрягай мозъчето да отговаряш, защото пак ще изръсиш нещо от рода на...
тези суперлативи "мн мн мн" съм ги виждал в тетрадки, както и думата "каде", "тап" и други компютърни фонетични грешки, така че стани малко от тоя компютър и, вместо да излезеш с приятелките ти (или още казани bff), седни си на гъза (който пък се вее под импровизираната пола-вратовръзка) и учи!Първоначално написано от sexYygirl93
Помисли за бъдещето си, помисли какво ще работиш, стига с това "живеене за момента"![]()