.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

дали е станало нещо

когато правих секс презерватива не беше спукан но когато момчето свърши нямаше нищо вътре но ми се видя че има нещо бяло отвън .. но иначе презерватива си е здрав.на другата сутрин когато се събудих парех сякаш има температура и ми се гадеше .. възможно ли е някак да е излязла спермата и да е станала белята или аз си втълпявам и затова се чувствам така .. даже после напалних презерватива с вода и не течеше

Re: дали е станало нещо

Цитирай Първоначално написано от respect877
    когато правих секс презерватива не беше спукан но когато момчето свърши нямаше нищо вътре но ми се видя че има нещо бяло отвън .. но иначе презерватива си е здрав.на другата сутрин когато се събудих парех сякаш има температура и ми се гадеше .. възможно ли е някак да е излязла спермата и да е станала белята или аз си втълпявам и затова се чувствам така .. даже после напалних презерватива с вода и не течеше
    ako ne ze e izhluzil i ne e bil skusan/spukan nqma ot kude da e izleznala taq sperma tva bqloto koeto si vidqla moje da e ot tvoite telesni te4nosti koito otdelq6 povreme na sex ako priqtelq ti si e igral dosta denq v koito ste go praveli smisal izto4val se e nqkolko puti (nqkoi mom4eta go pravqt za da izdurjat pove4e povreme na sex sled tva) e vuzmojno pr ni6to da ne e pusnal spored men netrqbva da se pritesnqva6 6tom ne e bil spukan /skusan

Цитирай Първоначално написано от nepoznatttt
    ako ne ze e izhluzil i ne e bil skusan/spukan nqma ot kude da e izleznala taq sperma tva bqloto koeto si vidqla moje da e ot tvoite telesni te4nosti koito otdelq6 povreme na sex ako priqtelq ti si e igral dosta denq v koito ste go praveli smisal izto4val se e nqkolko puti (nqkoi mom4eta go pravqt za da izdurjat pove4e povreme na sex sled tva) e vuzmojno pr ni6to da ne e pusnal spored men netrqbva da se pritesnqva6 6tom ne e bil spukan /skusan
    ми и аз така си помислих че ще е от мен защото не беше спукан таи че няма от каде да изтече

Повече от фен
    Честито, имате близнаци.

шестзнаци !! Определено звездите са категорични !!
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ... имам чувството,че човек е по трезвен пиян,отколкото възбуден....

Цитирай Първоначално написано от pafelko
    абе хора стиа сте се боначели аз тука са нерва .. просто исках един отговор и това е

яя ми загледаи подписа
    ... имам чувството,че човек е по трезвен пиян,отколкото възбуден....

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от pafelko
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Повече от фен
    А може би не е имало нищо в презрватива, защото момчето не е свършило???
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    каза ми че свършил

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    каза ми че свършил
    Вероятно те е излъгал...Не виждам как може да свърши, презервативът да е напълно здрав и да няма нищо вътре.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Вероятно те е излъгал...Не виждам как може да свърши, презервативът да е напълно здрав и да няма нищо вътре. [/quote] ми може и тои да не е много наясно вика ми че може да е протекал затова да си праявя тест но аз не виждам причина да го правя

Мега фен Аватара на t0d1t0

когато правих секс презерватива не беше спукан но когато момчето свърши нямаше нищо вътре но ми се видя че има нещо бяло отвън .. но иначе презерватива си е здрав.
    и извода е ...? Възбудила си се , отделила си малко повече смазка и толкова.
    Станислава

ако имаш бяло течение може да е и от това
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Голям фен Аватара на revolver
    Не сме пророци да ти кажем!

Град
    незнам
    е па нищо не разбрах
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Признаците на бременност не се проявяват за 1 ден, за да си сигурна направи си тест след 7 дни.

махахааххаахахааха ша се насера
    начи кат ще правиш секс и си готова трябва и да бъдеш готова за проблемите който идват с него (понякога) ако си мислиш че си бременна ,,, което ме съмнява щом през. не е бил скъсан спермата няма от каде да излезне.. напрай си тест! лесно :P

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София

Абе дете ти знаеш ли по някаква изключителна случайност къде се намира стаята по биология в твоето училище, защото май не я посещаваш много редовно...

от теб е бе момиче, не се притеснявай...Споко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си