.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Охооо отказа се ми да като няма за какво да спориш така става.Развеселявам те... ами да като ти гледам и аз саира ( аз ти говора за 1 ти защото не знаеш какво да кажеш - амии.. научи се да пишеш... ами такова вземи си учебник) Като ти намалее самочувствието,когато не критикуваш хората че не пишат правилно, всякаш тази тема има нещо общо с писането но нали трябва да си търсиш причина за заяждане,ми се обади само за тебе ще сложа 1 телефон в гроба и ще те чакам! Айде здраве да ти е !
    ...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.

Абе, някой да е казал, че трябва да си професионалист? Казах, че има техники, които трябва, да се спазват.
    И да, определено таланта го няма, или поне не си го изразила чрез рисунките, които ни предостави.
    Аз съм доказала, че мога да рисувам и не съм длъжна да го доказвам на теб, така че си спести глупавите коментари.
    И да, личи си, че си тъпа.
    Всъщност, правописа е изключително важен. Явно на теб нищо не ти се отдава, дори и да мислиш.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Доколкото знам на тебе нищо не съм ти писала.Това си беше между мен и това момиче.И за какво по дяволите съм тъпа? Може би, защото всеки си има мнение и аз си го изразявам?И не съм казвала за 100000 път ,че мисля ,че рисувам добре , просто видях една тема с аниме рисунки и,защото и аз имам такива реших да пусна и мои.Божее този сайт би трябвало е да се забавляваме а вие само -- да тъпа си тъпа си тъпа си ... първо вижте себе си ... аз си сложих няколко мои рисунки... като не ви харесват ... добре,разбирам всеки си има вкус и мнение и своя гледна точка ама няма нужда тъпа си , защото рисунките ти са грозни. И междудругото има хора,които,според мен, пишат доста по-зле от мен , поне така аз мисля.Не съм направила темата за да ме обиждат.Като не ви харесват рисунките ми, ви разбирам не са кой знае какво даже нищо не са , ( аз не обичам да рисувам обикновенно , но го правя за кеф и не спазвам някакви правила рисувам каквото искам и както искам, все пак всеки си рисува както си знае и знам , че има правила,но заради тези правила ли трябва да съм тъпа,защото не ги спазвам? .Имаше няколко човека,на които им харесва,а на другите дето не им харесва-уважавам им мнението!
    ...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.

Противоречиш си. Спри, за да не се излагаш.
    И тези, които са казали, че са им харесали са те излъгали.
    Дреме ми на кой си писала! Изразявам мнение, както казваш ти.

Няма да спра,защото това си е мое мнение и ще си го отстоявам!Това , че казваш че са ме излъгали - това можеш да го кажеш само,ако си врачка а като гледам не си.Както казах всеки си има мнение,вкус и гледна точка!Е кат толкоа ти дреме аре и аз нема се стягам да пиша кат нормалните хора шот хич не ме ебе кой е казал че съм тъпа че не пиша правилно шот ми дреме на онаа раута коят не я имам не ме познаате не сте ми никфи не ми дреме за тоя тъп сайт! и за никого от вас не ми дреме. Кат глеам си металистка и ако си такаа си позор за металите! DIE FOR METAL!!! ее професорчето по аниме техники.Пуу майка ви девствена FUCK OFF кат не ви се заниимааа тука кат не ви кефа се разкарайте веее мозъциииииии !!! То си и личи че гледате тази тема само да се заяждате с мен но няям малка уста !!! Ше пиша и ке ви глеам саира! Бахму метал професионалното копеле

Само да те светна, че се пише МЕТЪЛ. Метал е съвсем различно нещо.
    Пак си противоречиш и падаш ниско в очите на другите.
    То 'щото не ти пука, за т'ва се обясняваш, хах.
    Нямала малка уста. То с твоите "затапки", смехчИ.

Копеле то си има цела тема за тфа как се пише тая дума! Не ме ебе кфо си мислят хората за мене не разбра ли вееее ?! Мн сте ми смешни кат не знаете кфо да напишете все стигате до правописа ми кфо само се копирате едни от др вместо да си мислите за себе си ( се едно викате ехх кфо да кажа кфо да кажа аааа да ето сбъркала е една буква) така е живота е суров но ше го опечем

Ее.. изпуснах шоуто.
    Искам да ги видя ПЪЪЪЪЪЪК!

баси тъпия човек си - рядко го казвам, но ти наистина си такъв ..
    като пускаш рисунки ще приемаш и критика, не може винаги да е хубаво, нали ?
    виждаш, че на повечето не има харесва и ги плюеш, а тея дето им харесва само те те интересуват
    за мен твоите рисунки не са нищо, ама нищо особено, а просто картинка, прекупирана от телефон .. ^^

P.S. спри да се комплексираш
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Ее.. изпуснах шоуто.
    Искам да ги видя ПЪЪЪЪЪЪК!
    ок

Цитирай Първоначално написано от freakrocker
    И за какво по дяволите съм тъпа? Може би, защото всеки си има мнение и аз си го изразявам?И не съм казвала за 100000 път ,че мисля ,че рисувам добре , просто видях една тема с аниме рисунки и,защото и аз имам такива реших да пусна и мои.Божее този сайт би трябвало е да се забавляваме а вие само -- да тъпа си тъпа си тъпа си ... първо вижте себе си ... аз си сложих няколко мои рисунки... като не ви харесват ... добре,разбирам всеки си има вкус и мнение и своя гледна точка ама няма нужда тъпа си , защото рисунките ти са грозни. .Не съм направила темата за да ме обиждат.Като не ви харесват рисунките ми, ви разбирам не са кой знае какво даже нищо не са , ( аз не обичам да рисувам обикновенно , но го правя за кеф и не спазвам някакви правила рисувам каквото искам и както искам, все пак всеки си рисува както си знае и знам , че има правила,но заради тези правила ли трябва да съм тъпа,защото не ги спазвам? .Имаше няколко човека,на които им харесва,а на другите дето не им харесва-уважавам им мнението!

Копеле то си има цела тема за тфа как се пише тая дума! Не ме е** кфо си мислят хората за мене не разбра ли вееее ?! Мн сте ми смешни кат не знаете кфо да напишете все стигате до правописа ми кфо само се копирате едни от др вместо да си мислите за себе си ( се едно викате ехх кфо да кажа кфо да кажа аааа да ето сбъркала е една буква) така е живота е суров но ше го опечем
    Копираме се, мно'о ясно! Ти не знаеш ли, че сега така е модерно?
    И не се обръщай към мен с "копеле", 'щото не заслужаваш да ме наричаш така!

Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Копеле то си има цела тема за тфа как се пише тая дума! Не ме е** кфо си мислят хората за мене не разбра ли вееее ?! Мн сте ми смешни кат не знаете кфо да напишете все стигате до правописа ми кфо само се копирате едни от др вместо да си мислите за себе си ( се едно викате ехх кфо да кажа кфо да кажа аааа да ето сбъркала е една буква) така е живота е суров но ше го опечем
    оо ма то скоро ше стане на мода и да се мрее... въй въй ...ке се обръщам както си искам , но зн ли ти дори и "копеле" не заслужаваш такаа хубава дума за толкоа прост човек

оо ма то скоро ше стане на мода и да се мрее... въй въй ...ке се обръщам както си искам , но зн ли ти дори и "копеле" не заслужаваш такаа хубава дума за толкоа прост човек
    Аз ако съм проста...

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Ахаха няма такъв смях..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    Стара Загора
    Хах... ето поредния пример какво става като накърниш самочувствието на един комплексар(бтв...човек, по аватара ти и подписа не си личи, че си момче освен ако не си изпедерастял или ... абе де да те знам )
    С всичката си селяния почваш да псуваш и да обиждаш. Нали се имаше за много интелигентен, интелигентните хора обаче не псуват, а знаят как да отстояват мнението си, интелигентните хора приемат критика или по-скоро се опитват и т.н. Неграмотен си и май много разбираш от рок и от метъл виждам
    Такива като теб от всичко разбират бе...и как ше спориш с нас, та ние сме долна ръка хора, псувай ни, показвай си селянията и простотията. Вече даже си мисля, че стана модерно да говориш и да се държиш като селянин, но се тая.

И за рисуване не ми говори, защото предполагам какви са ти рисунките по коментарите Знаеш ли какво е да седиш до 4 сутринта да рисуваш, да четеш книги, да разглеждаш албуми, да ходиш до библиотеката всеки ден и да киснеш с часове в читалнята и да рисуваш и преписваш уроци и т.н. ...знаеш ли, не не знаеш. Защото аз не съм в худ.гимназия, а в езикова и нямам реализация в рисуването там. Така, че си задръж гадното и неграмотно написано мнение за себе си, защото не ме интересува

Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    Ахаха няма такъв смях..
    Леле
    Бях пияна, когато си написах ника.

Цитирай Първоначално написано от CraZyTyY
    Мнооого си тъпа честно..
    ето ако се бяхте върнали щяхте да видите това ама важното е всичко върху мене щото видяхте че всички така праат ноу проблемо нема да ми се опънете та така това много си тъпа беше защото си изказах мнението или защото са ми грозни рисунките въпреки че не си ги видяла ми казваш че са грозни --- и за 10000 път казвам че всеки си има мнение вкус гледна точка и тн емии на някой им харесва на някой пък не имаше 3-4 човека дето им хареса даже някой ми пращаха ЛС за рисунките. Ама като казах че на някой са им харесали един човечец нема да му споменавам името шот не му го знам ми каза че са ме излъгали и бтв съм момиче и никъде не съм казвала че не съм. интелигентните хора приемали критиката ми айде пак ще се повторя нещо което го написах вече 2 пъти но явно трудно се чете--- всеки си има вкус на някой им харесва а на тези които не им харесва им уважавам мнението но като не им харесва няма причина да ми викат че съм тъпа . Тфа за библиотеките --- аз си имам вкъщи книги уча си там и си уча . Ама кфо знаете вие за мене? Ти не псуваш ли? Не не ти си примерен човек ма никооога не си Като си в художествената гимназия защо написа тази пламенна реч без дори да си видяла рисунките-- по коментарите,а ? Ами има и положителни коментари това че 2-3 човека пишат нон-стоп срещу мен защото не им харесва е др на ръка. "Така, че си задръж гадното и неграмотно написано мнение за себе си, защото не ме интересува " Мнението си е мое всеки си има такова ако нз няма да го държа в "мене си" защото както ти си отстояваш мнението и аз така правя това по какъв начин го правя от мен си зависи.Като не те интересува - никой не те кара да седиш в тази тема и да пишеш неща по мой адрес кат не ти харесва ---> даваш back и отиваш в др тема

Ама, ти не можеш да рисуваш или поне не показа, чрез подобията на рисунки.
    Ти просто беше надраскала, някакви неща, хахахаха.
    АХАХАХАХАХАХА

На това ако му викаш подобие на рисунка
    знам че не е нещо особено но като не ти харесва разбрах го вече ! Както казах явно тряя мн се повтарям ма като сте решили че съм толкова тъпа заради грозните ми рисунки и заради неспособността да рисувам ----> Видях 1 тема с аниме рисунки и реших да пусна и мои защото и аз имам такива!

П.С това са аниме рисунки не са хора

ами, на мен не ми харесва
    Тъпа си, защото си противоречиш, пишеш неграмотно (неграмотна си!). А освен, че си тъпа си и жалка.
    Поне да ги беше постнала в темата за аниме рисунките... А не в своя собствена. Или пък най-добре да не ги беше пускала.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Да си кажа ли мнението или да не ти наранявам чувствата?
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

П.С това са аниме рисунки не са хора
    Твоето не прилича на аниме рисунка.
    И косата не се рисува така, нито пък формата на очите/лицето и т.н.

ами, на мен не ми харесва
    Тъпа си, защото си противоречиш, пишеш неграмотно (неграмотна си!). А освен, че си тъпа си и жалка.
    Поне да ги беше постнала в темата за аниме рисунките... А не в своя собствена. Или пък най-добре да не ги беше пускала.
    добре, разбрах че не ти харесаха
    Тъпа съм, и това го разбрах , защото съм била неграмотна? И затова имам шестици по бг? Или пак ще ми кажеш , че всички 4 госпожи ,които съм имала са ме излъгали? Добре ,според теб съм тъпа неграмотна жалка... А ти каква си ? Мислиш ли ,че си перфектна? Аз поне си признавам че не съм! Не съм казвала никъде, че рисунките са хубави или нещо такова.Вие сте тези, които ми казвате че рисувате по-добре от мене.Да със сигурност не съм най-добрата в това.Но рисувам за удоволствие ей така я пуснах тази тема а вие- тъпа си жалка си неграмотна си а бтв не знам какво точно ми е неграмотното като си пиша правилно , а и запетаи слагам.Най-добре да не съм ги била пускала добре на вас не ви харесват ами ако на някой им харесва?Не,не,чакай малко всички , които са написали , че им харесват са ме излъгали Противореча си ?И как? Че аз всеки път трябва да се повтарям ,всъщност всичко ,което съм искала да го кажа съм го написала вече,но вие продължавате с това , че не се рисувало еди-как си и че съм тъпа.АЗ НЕ СЪМ УЧИЛА РИСУВАНЕ ИЛИ НЕЩО ТАКОВА ПРОСТО РИСУВАМ ЗА УДОВОЛСТВИЕ И ТРЯБВА ЛИ ДА СТАНЕШ ПРОФЕСИОНАЛИСТ В РИСУВАНЕТО ЗА ДА СИ ПУСНЕШ СВОИ РИСУНКИ? Така че разбрах -- не ви харесват казахте го казахте че съм тъпа неграмотна и това въобще и без да ме познавате! А аз само си слагам рисунки ти обиждаш Не ме интересуват критиките,ако не забелязахте нищо не ви казах като бяхте написали чи са грозни и не ви харесат но с това тъпа си , защото си изразяваш мнението и ,защото са ти грозни рисунките -- търпението не е безкрайно

za6to ne, nqkoi i tolkova nemogat 4estno kazano,haresvat mi...
    ЧОBЕШKЯT ЖИBOT He CTPyBa HИщо,HO HищTO HE CTPyBA KOЛKOTO HEГО!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си