- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Izgubih vsichko za edna sedmica :((
zdraveite ...az iskam da vi razkaja...ne vi zaduljavam da me izslu6ate prosto iskah da go napi6a nqkade....moqta istoriq stana minalata godina prez zimataedin den -az,ba6ta mi i maika mi (bremenna v 5 mesec) bqhme trugnali na razhodka s kolada izvun grada...Vsi4ko be6e super...peehme pesni v kolata, smqhme se,zabavlqvahme se...Izvednuj kolata podnese na zaledeno mqsto i se zabi v edno durvo ...(az pomnq samo kak se zavurtqhme)....v edin moment mi mina celiq jivot na lenta...
otvorih o4i i vijdah tavana na kolata posle poglednah na pred i vsi4ko be6e sma4kano ..opitah se da se mrudna no ednata mi ruka be6e zakle6tena...kogato leko se pomrudnah vidqh maika mi kak sedi na prednata sedalka i ot glavata i te4e6e kruv...
izvikah mamo no nikoi ne mi otgovori...posle sum pripadnata i si spomnqm kogato me ka4vaha v lineikata...ot tam pomnq kogato se sabudih i sedqh v bolni4no leglo i rakata mi be6e prevurzana...togava doide lekarq i mi kaza 4e az sum dobre samo mi e 64upena rakata i 4e ba6ta mi su6to bil dobre samo si e bil leko puknal glavata....pitah i za maika mi...ni6to ne mi kaza lekarq...minaha nqkolko 4asa i stanah ot legloto i otidoh pri ba6ta si (toi be6e v sasednata staq) i go pitah kak e..toi ne mi otgovori be6e v kriza
i az si otidoh pak v staqta...togava doide lekarq i mi kaza nai ujasnotro ne6to na sveta
kaza mi 4e maika mi e zagubela bebeto i ne e mojela da izturpi i e.....po4inala
![]()
![]()
bqh mn mn zle ne iskah ni6to da pravq....i estesveno ne6tastieto ne svur6va do tuk....sled 5 dena ba6ta mi polu4i nervnna kriza i toi po4ina...
![]()
mislih za samoubiistvo ...vkaraha me v ne6to kato ludnica kadeto sedqh 2 sedmici....tup4iha me s lekarstva no ni6to ne mi pomaga6e ...nakraq doide lelq mi i me vze i ot togava jiveq s neq
prosto nz kak moga da izgubq vsi4ko za 1 sedmica ????
![]()
![]()
![]()
![]()