- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета,до къде сте стигали с момиче?
Само до целувка![]()
Първоначално написано от Valerio
Много ти е чудно нали
Ами.. момичетата са способни на много за да подразнят едно момче
![]()
до велико търново по натам не сме ходили ...![]()
уоу... ти много си се далаПървоначално написано от woo
![]()
стига дее аз съм скромничка ...Първоначално написано от Adda
![]()
Щото са курви,но иначе ако е с пари няма нужда от подобни жалки изпълненияПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
На матката си Велико Търново ли викаш?Първоначално написано от woo
![]()
facepalm ....Първоначално написано от amk933
Не е жалко според мен изпълнениетоПървоначално написано от golqmumnik
Детинско, но си струваше
![]()
оф Вероника тфа не звучи ли малко к**венско?! ...Първоначално написано от BePoHuKa
начи за да дразниш момче тряа се прайш на лезбийка? ... ужас докъде стигнахме...
![]()
И само 1 въпрос кво стаа ако момчето не те харесва а ти него да... в такъв случай само дето си олигавила устната кухина на някоя друга също толкова отчаяна кфо да напрай че да са хареса на някое момче, а може (почти сигурно) и да ти лепнат здравия прякор
![]()
![]()
![]()
Ти май хич не си в час, а? Аз ако се опитвах да му се харесам щях него да целуна беПървоначално написано от DemonchY
![]()
![]()
Ех, че сте забавни. Момчето ми беше приятел, както и момичето... Праихме си базик просто. Много сте скучни значи...
Човек да е малко по-разкрепостен и вие вече лелеее изгорете го на кладата.
Далееееч не съм единствената, няма и да съм последната.
п.п. А ако знаеш просто колко ме боли цялата какъв прякор ще ми лепнат...![]()
![]()
![]()
ем ако пак ще идвате пиши да се видимПървоначално написано от woo
KO6MARA GSI 16V RISSE
един път се хванах на бас, че мога да се целувам и опипвам с една приятелка в продължение на 5 минути ии... доста ни хареса и на дветено само дотам беше, за жалост. а btw иВо и аз съм от ВТ
![]()
Ми и аз така заради бас с бившия,е не ми стиска и квато съм ината и веднага с мойта най-добра фр като отлепихме едни целуфки езици,ама нещо повече за щастие не![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
целувка ... с език ...![]()
![]()
ехх тези стари времена ..
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ПалавницаПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
хахаПървоначално написано от BePoHuKa
реакцията на мом4е как гледа моми4ета да се целуват е стра6на..
ОО ми че и ние до там бяхме бреПървоначално написано от woo
![]()
Иначе - до никъде. До нормални приятелски отношения. Кви са тия лигави кифленски изпълнения... целувки,милувки... като видя две девойки да се срещат някъде и като си лепнат една сочна... пфф.
Awww girfriennndd....
Да не говорим като ми застанат 5,6 14 годишни и започнат да се мляскат пред баткото...а той остава тъй впИчатлен от това геройско изпълнение...
СмехчИ