.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Проблем с родителите

Скоро скъсах с гаджето си,но родителите ми го харесваха и сега излизам с едно друго момче,което те не одобряват просто защото искат да ме накарат да се върна при предищното ми гадже.сега са ми забранили да излизам и са ми взели телефона,а няма как да се свържа с това другото момче.моля ви дайте ми съвет

Мега фен
    Град
    <3
    Оправяй се. Какъвто и съвет да ти даде стадото,в случая се изискват действия,не приказки (и приказки, но не с виртуални хора) + това зависиш от родителите си.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Еми родителите искат най - доброто за детето си.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    А ти сигурна ли си,че само това е причината родителите ти да не искат да си със сегашния си приятел?!
    Едва ли са такива егоисти,че да ти забранят да си с него само,защото те искат да си с другото момче ...
    Най-добре поговори с тях и си изяснете ситуацията,защото е (меко казано) абсурдно да правят такива неща само,защото са харесвали бившия ти повече
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Поговори с тях, попитай ги защо се държат така. Ако отговора им съвпадне с това което ти мислиш, просто им обясни как се чувстваш

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    А ти сигурна ли си,че само това е причината родителите ти да не искат да си със сегашния си приятел?!
    Едва ли са такива егоисти,че да ти забранят да си с него само,защото те искат да си с другото момче ...
    Най-добре поговори с тях и си изяснете ситуацията,защото е (меко казано) абсурдно да правят такива неща само,защото са харесвали бившия ти повече
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Град
    Пловдив
    Мисля,че или не си свикнала да говориш с родителите си,или не си разбрала че трябва. И не им се сърди,те ти мислят доброто.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Град
    Габрово
    Много се съмнявам причината за поведението на родителите ти да е в това, че са харесвали повече предишния ти приятел. Вероятно нещо в сегашния ги тревожи. Но ние няма как да знем какво е то.
    Най-добре седни и говори с тях спокойно и открито и се разберете.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Обясни им, че не трябва да ти се мешат в личния(любовния) живот.. и че ти избираш и решаваш с кое момче да бъдеш и кое обичаш.. Може след време да харесат сегашния ти приятел и да осъзнаят, че са сбъркали в преценката си за него.. Ако пък съмненията и притесненията им се окажат правилни.. ще го осъзнаеш и ти след време, като вече си си паднала на главата..

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от IndependentGirl
    Обясни им, че не трябва да ти се мешат в личния(любовния) живот.. и че ти избираш и решаваш с кое момче да бъдеш и кое обичаш.. Може след време да харесат сегашния ти преятел и да осъзнаят, че са сбъркали в преценката си за него.. Ако пък съмненията и притесненията им се окажат правилни.. ще го осъзнаеш и ти след време, като вече си си паднала на главата..
    Хайде бе. Как няма да й се мешат в личния живот? Тяхно право е. Едва ли е на повече от 15-16.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от IndependentGirl
    Обясни им, че не трябва да ти се мешат в личния(любовния) живот.. и че ти избираш и решаваш с кое момче да бъдеш и кое обичаш.. Може след време да харесат сегашния ти преятел и да осъзнаят, че са сбъркали в преценката си за него.. Ако пък съмненията и притесненията им се окажат правилни.. ще го осъзнаеш и ти след време, като вече си си паднала на главата..
    Хайде бе. Как няма да й се мешат в личния живот? Тяхно право е. Едва ли е на повече от 15-16.
    Не си ме разбрала правилно.. Ясно е, че щом са й родители и живее с тях и е зависима все още от тях трябва да й се мешат в живота.. но не случайно в скоби съм отбележила "любовния" живот, защото не могат да й кажат кой да обича и кой - не..

Супер фен Аватара на kindergarden
    поне докато станеш на 18 ПОНЕ до тогава ще се налага да се съобразяваш с тях или да седнеш и поговориш с тях,да се опиташ да ги накараш да ти влязат в положението...повярвай ми не си заслужава да криеш от тях или да ги лъжеш заради 1 момче...правила съм го и много съжалявам за което

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Дори и да са ти родители,да те обичат и да гледат винаги твоето добро.Не могат да кажат кой да обичаш,с кой да си и да станат господари на сърцето ти.Все пак това е твоя живот,могат да изрзят мнение..Според мен,трябва да разбереш причините поради които не харесват новия ти приятел..И наще харесваха много бившото ми гадже и ми говореха само за него,само ме разпитваха за него и т.н. При мен не се е стигало до по крайни мерки,но беше достатъчно,че ми дрънкаха на главата... Знам,че е доста неприятно..Но разговора е неизбежен...
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си